Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ?_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 getiren adama taktırtmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 detantor un ustundeki mandali ac, cikar, eski tupu yerinden cikar. ve vanasini kapat. yeni tupun vanasinin ucundaki mavi emniyet plastigini ac, detantor u bu musluk kisminin ucuna tak, tepesinteki mandali kapat. yeni tupun vanasini ac. hayirli olsun. bu arada tupun bittiginden eminmisin? eski tupu biraz salla tekrar tak.. genelde ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tüp takmayı öğreniyim dedim milletin yaptığı işe güvenemiyorum özellikle patlayıcı madde olduğunda D:. çoktan verdim eski tüpü bi dahakine denerim onu sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Abi burdan sorcağın kadar takarken izleseydin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yaw adam daracık alanda takıyodu izleyemedim adam gibi abi göstersene diyemedim de sdfdsf. bu arada bpnin tüplerinde vana falan yok sanırım direk tak bastır olayı var herhal göremedim yani vana sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yeni tuplerin hic birinde yok ama hani marka belirtmemissin ben en eskisini anlatiyim, mantik hepsinde ayni diye soyledim iste. youtube da arasaydin ehe kesin vardir videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ilk ona baktım zaten videolu güzel olur dedim ama yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok basit deil mi ya bu iş? tüp kafası(tüp kafası?)nın altında bi çember gibi bişi var onu çekiyosun yukarı doğru tüp kafasını da aşşaa doru itiyosun tık geliyo eline. sonra çemberi içe doğru çekmiş bir şekilde diğer tüpe takıyosun iyce çemberi aşşa itiosun. sonra kafayı tutup kaldırıyosun tüpü, baktın kafa sabit tüp çıkmıyo good to go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aynen ole, yenilerde mandali ac, yeryer cember falanda oluyor, detantor u cikar (tup kafasi) yenisine tak, sertce vur, kapa mandali, sonra kaldir tupu bi, gogo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 muahuahuahuahuahuahuahuahu pardon. ama komik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Sene 2010 hala mutfak tüpü takamıyan insanlar var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 valla öyle ya ayıp yani bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 de ayrı... bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Uygun değil, dolgun fiyata mutfak tüpü takma kursları verilir.Editorello: İlk posttaki suratları yazarken hoşuma gittide postta görünce nedense çok itici geldiler lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 espriler şakalar topicler gani gani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben iyi anlarım tüp takmaktan ee ne de olsa baba mesleği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tüp bebek misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hayır ama tüp baby face'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 LuNiZ said: aynen ole, yenilerde mandali ac, yeryer cember falanda oluyor, detantor u cikar (tup kafasi) yenisine tak, sertce vur, kapa mandali, sonra kaldir tupu bi, gogo.. çok külfetli geldi bana bu ooo. 3-4 yaşımdan beri tüplü ocak hiç kullanmadık, halen tüp kullanıldığını bile unutmuşum. umarım hiç de tüp kullanma durumum olmaz. detantor felan karışık geldi. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 corporation hangarından item almak ve hangara geri item koymak corporation hangar'a yanaş corporation hangar'ı aç geminin kargosunu aç kargodaki eşyaları hangar'a at hangarındaki konteynırı geminin kargosuna at konteynırı aç, içinden alacağını hangar'a at hangarına daha önceden attığın itemlerden yanına almayacaklarını konteynıra at konteynırı kapa, corporation hangara geri koy hangardaki itemlarını geri al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 daha karmaşık anlatılamazdı herhalde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 taktım tüpü. sağlam görünüyo şöyle bi kaldırdım tepeden oturmuş yerine fakat çok az, milim şekilde sağa sola dönüyo kafa. normalmidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 o kadar kadı kızı bile döner. eğer elinle kapaktan kaldırdığında çıkma olmuyosa sorun yoktur. abi çok büyütmedin mi olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tüp takma virginiydim aga olcak o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar