vadaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 zamundada invite olayı yokmu eğer varsa bilen biri açıklayıversin bide zamundada ne download ettiğimizin adı zamanı falen yazıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Account successfully confirmed! Your account has been activated! However, it appears that you could not be logged in automatically. A possible reason is that you disabled cookies in your browser. You have to enable cookies to use your account. Please do that and then log in and try again terazine tıkladım topic sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Abi cahilliğime verin, torrentleech in avantajını birileri açıklayabilir mi bana, önceden hiç duymadım ve kullanmadım da. Bütün torrentlerimi torrentz.com dan buluyorum yani ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 abi torrentleech overrated bi yer. bunu anladım bakınca. Senelerdir üyelik istiyordum. Girdim hiçbir artısı yok. Zamunda en azından filmlerin oyunların capslerini koyuyor yahu. seeder oranı zamunda ya göre daha az üstelik dosyalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 alperozg said: http://www.torrentleech.org/ kısa bir süreliğine üyelik açık ne zaman kapanır bilmiyorum ihtiyacı olan varsa duyrulur.. terazine abandım aga hala üyelik alınıo suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hocam sağol valla topic başlığını görür görmez üyelik aldım direk^^ güzel oldu bu he. bi demonoid vardı güzel bi de şimdi bu oldu mu 2 tane edit: bi de bişey sorcam mesela demonoid de ration düşükse banlanma cezası yoktu bunda var mı? ration şundan şundan düşük olmucak diye bi dalga? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 +rep de bu heriflerde ratio çok sakat ya,tık die banlıyolar. her harükarda zamunda rulez.bulamadıgım olursa ordan TL'e bakarım :) tekrar teşekkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 mail biraz geç mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 instant geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hayret gelmedi bana tekrar yapayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 mail geç geliyor. Bana bi 15dk sonra geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ooh eyvallah. Yedek üyeliğim oldu bu. güzeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc) surekli bu hatayı veriyor help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 special character eklemeyi unutuyor olabilirsin, genelde istemezler ehueh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 special karakterde kullanıyorum bi türlü olmuyore edit: bu karakteri & denedim oldu diğerlerini kabul etmedi la :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 noktayıda kabul ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ben ! kullandım walla =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 8mbit sınırsız bağlantıya geçtiğim gün olan bugün, aldığım bu üyelikle interneti köküne kadar sömürecem. Haber veren arkadaşa teşekkürlerimi bir borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ratio için kasmaya gerek yok, fake yiyor gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aldım ben de bi tane daha, lazım olur falan şimdi sfdg bu arada zamundayla tl yi aynı kefeye koyanlar cayır cayır yanarlar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Agalatör, ben zamundayi bilmiyorum yalniz tl'den 10-11mb/sn hizla dosya cektigimi bilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ya tabiki de TL'de içerik çok daha iyi de işte, zamundada ratio olmadan son hız sömürmenin zevki başka arkadaş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ealie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aldım ben de üyeliği şifrede bir sürü gereksiz problem yaratıyor ama haberdar ettiğin için saol :) ayrıca indirme hızı diğer torrentlere göre çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 TL kesinlikle torrent aleminin kralı, birden bu kadar üye almalarına şaştım, üye olabilenlere tebrikler, ama dikkat edin ratio konusunda biraz katılar ban yerseniz üzülürsünüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kapanmış laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar