Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

torrentleech üyelik açtı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Account successfully confirmed!

Your account has been activated! However, it appears that you could not be logged in automatically. A possible reason is that you disabled cookies in your browser. You have to enable cookies to use your account. Please do that and then log in and try again

terazine tıkladım topic sahibi.
Mesaj tarihi:
Abi cahilliğime verin, torrentleech in avantajını birileri açıklayabilir mi bana, önceden hiç duymadım ve kullanmadım da.

Bütün torrentlerimi torrentz.com dan buluyorum yani ben.
Mesaj tarihi:
abi torrentleech overrated bi yer. bunu anladım bakınca. Senelerdir üyelik istiyordum. Girdim hiçbir artısı yok. Zamunda en azından filmlerin oyunların capslerini koyuyor yahu. seeder oranı zamunda ya göre daha az üstelik dosyalarında.
Mesaj tarihi:
alperozg said:

http://www.torrentleech.org/

kısa bir süreliğine üyelik açık ne zaman kapanır bilmiyorum ihtiyacı olan varsa duyrulur..

terazine abandım aga hala üyelik alınıo suan
Mesaj tarihi:
hocam sağol valla topic başlığını görür görmez üyelik aldım direk^^
güzel oldu bu he. bi demonoid vardı güzel bi de şimdi bu oldu mu 2 tane

edit: bi de bişey sorcam mesela demonoid de ration düşükse banlanma cezası yoktu bunda var mı? ration şundan şundan düşük olmucak diye bi dalga?
Mesaj tarihi:
Sorry, the password should be random minimum 8 digit password contaning BOTH uppercase AND lowercase letters, AND AT LEAST one number AND at least one special character (%&$#,.! etc)

surekli bu hatayı veriyor help me
Mesaj tarihi:
aldım ben de üyeliği şifrede bir sürü gereksiz problem yaratıyor ama haberdar ettiğin için saol :) ayrıca indirme hızı diğer torrentlere göre çok iyi :)
Mesaj tarihi:
TL kesinlikle torrent aleminin kralı, birden bu kadar üye almalarına şaştım,

üye olabilenlere tebrikler, ama dikkat edin ratio konusunda biraz katılar ban yerseniz üzülürsünüz :)
  • Yeni Oluştur...