SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 BabacumMostors said: Geriyor beni.. sevmiyorum hani sanki o telefona cevap verdiğimde başına sorun alacakmışım gibi hissediyorum sanki o telefonun öteki ucundaki bana arıza çıkaracakmış gibi geliyor.. daha az önce yine yaşadım.. baktım 0222 li bir numara açtım yanlış nbumara ok kapattık sonra aynı numara tekrar aradı meğersem numarayı yanlış almış dayı.. ama benim durup dururken gerildim.. hep böle kötü haber gelecekmiş gibi yada benim istemediğim bir şeyin haberi gelecekmiş gibi hissediyorum.. tanımadığım numaralar.. aramayın lan.. sadece aramayın.. çaldırı kapayın keza keyfim yerindeyse ben ararsım sizi.. beni benimle bırakın lan.. allasen.. oha adam beni anlatmış yabancı numara aradığında her ihtimale karşı küfür depolarımın kapısını açıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bilmediğim numaradan aranıpta hayırlı bişey çıktığı olmadı şimdiye kadar. Ya uğursuz insanlar arıyor veya FİNANSBANK&SPORTS INTERNATIONAL kombinasyonu. Lavuklar artık sabit hattan aradıkları zaman milletin açmadığını anladılar sıradan cep numaralarıyla ariyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bende geriliyorum lan böyle sanki sevgilimin eski erkek arkadaşı arayıp küfür edicekmiş gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 tanımadığım numaranın beni germesinin sebebi, gerizekalı arkadaşlarımın bana şaka yapabilme ihtimali olmasıdır. bilmediğim bi numaradan ararlar, garip garip bişeyler söylerler sonra PUAHUAHA NASI İŞLETTİM LAN AHAJKDSAJ MAL falan derler sinirin doruğuna ulaşırım. abi yapmayın şöyle ilkokul şakaları artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ahaha bende de var o. bence genlerden geçiyor. 13-14 yaşımdayken telefonu gizliye almıştım, öyle kalmış. babamı aramıştım açmamıştı. eve gittim "ya baba hani beni alcaktın aradım açmadın?" diye atarlandım. babam böyle sinirlendi "oğlum sen öküz müsün? niye gizli numaradan arıyosun?" diye bir kükredi "ya baba ben onu gizlide unutmuşum kem küm" dedim ama cevap bile vermedi. ezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 hattınızı değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 10 senelik hattımı bırakamıyorum ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 musterilerin alistigini birakmak zor olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 o da var tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal alakası yok keyfim bozulmasın ek sorumluluk çıkmasın, işimin olmadığı herangi bi adama laf anlatmak/açıklama yapmak zorunda kalmayayım endişeleri gerer genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 beni hiç tanımadığım insanlar aramıyor yau. ne bileyim, şöyle güzel rus aksanlı ingilizce konuşan bi hatun fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 O iş hiç öyle değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bedava dakikam olunca tanıdık birinin numarasından bikaç oynamayla yaptığım acayip eğlenceli iştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ahaha ben sinir olmuyorum buna, hatta aa ne güzel tanımadığım insan arıyor falan diye düşünüyorum. ama tanımadığım insan aramıyor tabi hep tanıdığım bi insan çıkıyor adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar