Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanımadığın numaranın araması

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

BabacumMostors said:

Geriyor beni.. sevmiyorum hani sanki o telefona cevap verdiğimde başına sorun alacakmışım gibi hissediyorum

sanki o telefonun öteki ucundaki bana arıza çıkaracakmış gibi geliyor..

daha az önce yine yaşadım.. baktım 0222 li bir numara açtım yanlış nbumara ok kapattık sonra aynı numara tekrar aradı meğersem numarayı yanlış almış dayı..

ama benim durup dururken gerildim.. hep böle kötü haber gelecekmiş gibi yada benim istemediğim bir şeyin haberi gelecekmiş gibi hissediyorum..

tanımadığım numaralar.. aramayın lan.. sadece aramayın.. çaldırı kapayın keza keyfim yerindeyse ben ararsım sizi.. beni benimle bırakın lan.. allasen..

oha adam beni anlatmış

yabancı numara aradığında her ihtimale karşı küfür depolarımın kapısını açıyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmediğim numaradan aranıpta hayırlı bişey çıktığı olmadı şimdiye kadar. Ya uğursuz insanlar arıyor veya FİNANSBANK&SPORTS INTERNATIONAL kombinasyonu. Lavuklar artık sabit hattan aradıkları zaman milletin açmadığını anladılar sıradan cep numaralarıyla ariyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

tanımadığım numaranın beni germesinin sebebi, gerizekalı arkadaşlarımın bana şaka yapabilme ihtimali olmasıdır. bilmediğim bi numaradan ararlar, garip garip bişeyler söylerler sonra PUAHUAHA NASI İŞLETTİM LAN AHAJKDSAJ MAL falan derler sinirin doruğuna ulaşırım. abi yapmayın şöyle ilkokul şakaları artık :(
Sosyal ağlarda paylaş

ahaha bende de var o. bence genlerden geçiyor. 13-14 yaşımdayken telefonu gizliye almıştım, öyle kalmış. babamı aramıştım açmamıştı. eve gittim "ya baba hani beni alcaktın aradım açmadın?" diye atarlandım. babam böyle sinirlendi "oğlum sen öküz müsün? niye gizli numaradan arıyosun?" diye bir kükredi "ya baba ben onu gizlide unutmuşum kem küm" dedim ama cevap bile vermedi. ezdi
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz
bi sucunuz kabahatiniz vardir
korkudan gerilirsiniz
normal

alakası yok

keyfim bozulmasın ek sorumluluk çıkmasın, işimin olmadığı herangi bi adama laf anlatmak/açıklama yapmak zorunda kalmayayım endişeleri gerer genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...