Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üç Harfliler: Marid

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Siz o kadar fazla entel olduğunuza inandırmışsınız ki kendinizi gördüğüm kadarıyla vizyon kategorisindeki filmlerin %90 begeğinilmiyor. %80 ise öncekinin yazdığından başka fark yaratamıyor. Birazdan yazıcaklarım %80 öncekinin aynısını yazanlara değil. O özentilere laf etmiyorum zaten. Onlar bu yazıyı yazmaya bile değmez. Herneyse 3 sayfadır aynı muhabbet dönüyor. Kendinizi çok mu akıllı sanıyorsunuz ? Türk ve Amerikan harici film izleyinde sinema kültürünüz artsın. Amerikan filmleri gibi dünyaya hitap eden filmleri izleye izleye kendinize bir sınır çizmişsiniz ve bu sınırdan az öteye bakamaz hale gelmişsiniz. Sonra türk filmine demediğini bırakmıyorsun. Lütfen ufkunuzu açınız.

Sosyal ağlarda paylaş

ya türk filmlerine korkutmuyor demişsiniz de bana kaç tane gerçekten korkutan film sayabilirsiniz?

şahsen ben hatırlamıyorum, çok sıkı gerilim filmleri var kasım kasım kastırıyor ama korku filmi yok ki zaten insanı korkutan. ha sağdan soldan gelen ani ses çıkışlarına zıplamak ayrı bir şey sırf bunun üzerine kurulu olan filmler bile var ama bu tür filmlerin hepsi yaratıcılıktan uzak zaten. amaç kız zıplasın kucağına düşsün.
Sosyal ağlarda paylaş

guksot said:

Siz o kadar fazla entel olduğunuza inandırmışsınız ki kendinizi gördüğüm kadarıyla vizyon kategorisindeki filmlerin %90 begeğinilmiyor. %80 ise öncekinin yazdığından başka fark yaratamıyor. Birazdan yazıcaklarım %80 öncekinin aynısını yazanlara değil. O özentilere laf etmiyorum zaten. Onlar bu yazıyı yazmaya bile değmez. Herneyse 3 sayfadır aynı muhabbet dönüyor. Kendinizi çok mu akıllı sanıyorsunuz ? Türk ve Amerikan harici film izleyinde sinema kültürünüz artsın. Amerikan filmleri gibi dünyaya hitap eden filmleri izleye izleye kendinize bir sınır çizmişsiniz ve bu sınırdan az öteye bakamaz hale gelmişsiniz. Sonra türk filmine demediğini bırakmıyorsun. Lütfen ufkunuzu açınız.

hmmm
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha filmi izlemeden konuşmuşsunuz yorum yazmışsınız , korku filmi mesela en korktuğumuz filmleri düşünelim? Halka yı düşünün abi mesela onu da böyle düz bir metin şeklinde seneryosunu yazsak oha buna mı korkucaz deriz di mi? Bi durun bakalım izleyelim bakalım filmi , ben zaten korku filmlerindeki doşaüstü şeylerin olaya katılmasını sevdiğim için izlerim ve bu filmide izlicem abi sırf türk sineması kazansın diye izlerim. Ayrıca ben entelim ayakarlına ohh shit bu filmimi izlicem , abi inanmıyorum ya ne kadar güldüm anlatamam tarzında yorumların özentilikten kaynaklandığını düşünüyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

gecko said:

Absolut said:

Gulyabani FTW

küçükken ben bundan çok korkuyordum :(

Türk sinema tarihinde korku namına yapılmış en iyi ve tek şey şu Gulyabani'dir. O da çok başarılı bir komedi filminin ufak bir kısmında olmasına rağmen

bide müziği var bunun müzikle iyce korkunçtu. müzikte gitarla boş tellere sırayla vuruyosun o :P ama ufakken korkuyoduk :P
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de adamların sütten ağzı yanmış tabii ki de yogurdu üfleyerek yiyecek.Yok Türk sineması gelişecekmiş yıllardır aynı terane.Türk sineması gelişicek diye bin tane kötü film sundular önümüze.Tabii ki eleştirilcek,hor görülecek.Kore sineması cok mu para harcıyor kaliteli filmleri için bir düşünün bence.

Ne zaman ülkede kaliteli filmler çekilir(ki nairen olsa da geliyor)o zaman insanlar yeni çıkan filmlere önyargı ile bakmaz ve destek verir.Yoksa oha türk filmleri tuttu hadi 1000 tane dandik film cekelim hangisini izlerlerse mantıgı ile yerden yere vurulur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...