Wispy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Şimdi aparmanın hemen çaprazındaki binayı yıktılar yeni inşaat yaptılar. Sokakta bir ton hafriyat kamyonu geçti ama bugün sonunda patlatmışlar yolu. Yoldaki taşlar patlamış mmı artık ne olmuşsa bilemiycem ama yalama olmuş. Sokağa giremiyoruz. 2. sefer oluyor bu. Adamlar da sokağı kamyonların park yeri gibi kullanmaya başlamışlar. Adamlar bir bok yiyor sonra da şikayet eden olmayınca kurtuluyorlar. Bu durumu şikayet edebileceğimiz bir merci var mıdır ? Varsa yaptırımı falan nedir ? Tyvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Belediyedir bakıyor olması lazım bu işlere. Dilekçe yazın şikayet olun derler, belediyede bu işlere bakan adamın dürüstlüğüne bakar o işlerde artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Yerleşim yerleri içinde belediyeler sorumlu yol yapımından. Belediyenin yol işleri diye bölümü oluyor genelde. Gerçi benim başıma gelse son başvuracağım birimdir sanırım. Burdakiler çok vurdumduymaz çünkü. Ulan yine belediye başkanına küfredicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 şikayet etsende hiç birşey olmaz boşa uğraşma derim ben :). eğer şikayet etceksende toplayabildiğin kadar imza topla yoksa tınlamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Belediyelerin -gerçekten iyi işler yapan bazıları hariç kalan- hepsi işe yaramaz birimler. Hele hele bundan önceki belediye başkanından sonra şimdiki başkanla yaşamaya çalışırken daha da kuvvetleniyor bu düşüncem. İlçenin en işlek yollarından birinde, en sakat konumda, 5-10 cm genişlikte nerden baksan 15 cm falan derinlikte, boydan boya bi çukur var. Yaz başında açıldı, hala kapanacak. Bahsettiğmi yol tatil beldesine ulaşım sağlayan bi yol ve yaz döneminde hayvan gibi trafik oluyor. E ana yol, akan trafik. Tam da virajın göbeğinde. Hadi yerli adam biliyor, yabancı bilmiyor. Virajı alırken bi görüyor, bi fren, arkadaki değdirir mi, adam langır lungur çukura girer mi, düşünen yok. Asfalt istemiyoruz ya. Kumla doldursa yeter. Hayvan gibi yarık. Bu tabi sadece bitanesi, onlarca var. Parti genel başkanı geleceği zaman güzergahı yamıyorsun asfaltla. Olmadık yerlere göstermelik asfalt çekiyorsun. Adam gittikten sonra o asfaltı su işi elektrik işi hede hödö diye bin kez kesiyosun. Çukuru bırakıyosun bide. Hayır sizin belediyelerde de böyle mi bilmiyorum da, bizde misal su işleri yolu kazar ağrızayı yapar, toprak atar biraz. Onlar gider arkasından en az, abartmıyorum en az 3 hafta sonra gelir yol işleri, yolu tamir etmeye. Kimse iplemez senin arabanı tabi. Yağmur yağarsa çamur olur bu adamın dükkanınınönü diye düşünmez kimse. OF İÇ DÖK İÇ DÖK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 SeaGle, belediye yönetimi kimin elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 chp şu an daha önce umurbey köyünün belediye başkanıydı. Orda gerçekten iyi işleri vardı, referans olacak, oldu zaten ama şu an iğrenç işliyor belediye. Bundan önceki başkan bayaaa iyiydi. 3 dönem seçildi hatta. İlk bağımsız girdi, son 2 dönem akp'den seçildi. En son akp içinde bi dalavere oldu, bunu aday göstermediler, girmedi bu da. Yerine gelebilecek en iyisi bu diye düşünüldü de, olmadı. Köyde yaptıklarıyla burası tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu başkanın sanırım kaybettiği tek nokta, disiplinsizlik. Daha önceki başkanı işçiler hiç sevmezdi hatta ahah, adam gece çalışmalarını bile basarmış ne oluyo ne bitiyo çalışmalar nasıl diye. Kaç kez kahvehaneleri basıp temizlik işçilerini, zabıtaları falan oyun oynarken falan yakaladıydı. Gerçi işçiyle yüz göz olmuş oldu bi yerde ama, demek aracı birimlere güvenmiyordu pek, kendi de başında oluyordu. Okul müdürü gibi adamdı asdasd O disiplinden kopunca birimler sapıttı muhtemelen. Bide bundan önceki doğma büyüme gemlik'li biriydi. Eskilerinden, yaşlı bi adam zaten. Esnafı falan iyi tanırdı, bi sürü artısı var tabi yerli insan olmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hallederiz der geçerler heralde. her yerde var bu sorun. bi ara asfaltlarlar işte zamanları olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Park yeri gibi kullanıyorlarsa ve yasaksa -mesela bizde sağ tarafa araba park etmek yasak anında yazıyorlar cezayı- önce bir resmini çek sonra trafiğe şikayet et. Baktın bi nane olmuyor hemen resmi yolluyorsun trafik bidaha geliyor bu sefer ceza kesmek zorunda kalıyor. Yol için imza lazım ama öyle 1000 lerce imza ya gerek yok 30-40 tane semt sakininden toplasan yetiyor gözlerine girebiliyor. Benim en büyük şikayetim en olmadık zamanlarda market bakkal ıvır zıvır gibi yerlerin önüne koca kamyonlar hatta bazen daracık sokağa tırların girmesi. Trafik kitleniyor, sesi deli ediyor, egzos dumanı hasta ediyor. Bu beyazeşya market kahve falan birde dükkanların önüne eşyalarını çıkarıyorlar kaldırımda yürüyecek yer kalmıyor. Hatta apartmanın önündeki bizim giriş kapısını bile kapatıyor bazen tekme tokat dağıtacağım eşyaları o olacak. Bunlar içinde uygun meci zabıta ki onlarda bişey yapmıyorlar henüz kavga dışında etkili bir çözüm bulamadım. Almanyada mesela mağzalara küçük dükkanlara falan sevkiyat geceleri olurdu depoları yoğun kullanılırdı hafta sonları bazı yollar trafiğe kapatılırdı kafa dinlerdik ya burda yok öyle bişey görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 şöyle düşün o inşaat için belediyeden izin alıolar, ki böyle şeyler için aralarının iyi olması lazım belediyeyle. sen şimdi şikayet etsen go fuck yourself dicekler hiç uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 İnşaat için belediyeden herkes izin alır yahu, çok sorun değil. Aralarının iyi olması bi ihtimal tabi. AMa belediyen hizmetsever, ilgili bi belediyeyse belki ilgilenebilir. Yine de ben ihtimal vermiyorum sdf. Bi dilekçe yaz istersen ama. @dragonfire abi zabıta memurlarının görevini yıllardır çözebilmiş değilim sdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 valla televizyonda falan görüyorum öyle büyükşehirde falan işportacıları kovalıyorlar da bizde yok öyle bişi. İlçenin pazarı olduğu zaman onlara fatura kesiyorlar o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 HolyRaider said: şöyle düşün o inşaat için belediyeden izin alıolar, ki böyle şeyler için aralarının iyi olması lazım belediyeyle. sen şimdi şikayet etsen go fuck yourself dicekler hiç uğraşma Iıh Normal yüklü bir kamyon geçse sokaktan birşey olmaz. 20 ton alması gereken kamyona gidip 25 tonluk mal yığıyorlar. Asfaltın, yolun ebesini belliyor. O da yasak. Yoksa inşaat usulune uygundur (veya değildir) o konuda bir yorum yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 yok inşaat için demiyroum zaten yolu kapatıolar park ediolar vs diosun onu herkes yapamaz işte bişilere güvenmeleri lazım ne iblim bana öyle geldi, bizim burası ufak yer gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Benzer olayı Yenibosnada biz yapıyoruz yani yolu kırmıyoruz ama şantiye giriş çıkısından dolayı kamyonlar trafigi engelleyebiliyor ve yol camurlanıyor. Ve nerdeyse haftada 2-3 kere zabıta gelip uyarıyor bizi ceza keserim yolu temizleyin ve kamyonların lastiklerini santiye cıkısı yıkayın diye. Eğer bölgenizdeki zabıtaya bunu bildirirseniz ve adamların dediğin şekilde yola zarar verme ve kapatma yetkisi yoksa zabıta zaten onları dogru yola yönlendirir. Veya en basitinden yolu o halde bırakıp gidemezler ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 SeaGle said: Belediyelerin -gerçekten iyi işler yapan bazıları hariç kalan- hepsi işe yaramaz birimler. Hele hele bundan önceki belediye başkanından sonra şimdiki başkanla yaşamaya çalışırken daha da kuvvetleniyor bu düşüncem. İlçenin en işlek yollarından birinde, en sakat konumda, 5-10 cm genişlikte nerden baksan 15 cm falan derinlikte, boydan boya bi çukur var. Yaz başında açıldı, hala kapanacak. Bahsettiğmi yol tatil beldesine ulaşım sağlayan bi yol ve yaz döneminde hayvan gibi trafik oluyor. E ana yol, akan trafik. Tam da virajın göbeğinde. Hadi yerli adam biliyor, yabancı bilmiyor. Virajı alırken bi görüyor, bi fren, arkadaki değdirir mi, adam langır lungur çukura girer mi, düşünen yok. Asfalt istemiyoruz ya. Kumla doldursa yeter. Hayvan gibi yarık. Bu tabi sadece bitanesi, onlarca var. Parti genel başkanı geleceği zaman güzergahı yamıyorsun asfaltla. Olmadık yerlere göstermelik asfalt çekiyorsun. Adam gittikten sonra o asfaltı su işi elektrik işi hede hödö diye bin kez kesiyosun. Çukuru bırakıyosun bide. Hayır sizin belediyelerde de böyle mi bilmiyorum da, bizde misal su işleri yolu kazar ağrızayı yapar, toprak atar biraz. Onlar gider arkasından en az, abartmıyorum en az 3 hafta sonra gelir yol işleri, yolu tamir etmeye. Kimse iplemez senin arabanı tabi. Yağmur yağarsa çamur olur bu adamın dükkanınınönü diye düşünmez kimse. OF İÇ DÖK İÇ DÖK Buraya bu kadar iç dökeceğine git çukura 2 kova kum dök :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Madem belediye chp li git şikayet et. chp namuslu partidir böyle pislikler olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 chp belediyesi kadar leş bir belediye mi var. aynı yolu 5 kere kazar onlar her sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 belediyeleri parti parti ayırmamak lazım.genel olarak boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Rock said: Madem belediye chp li git şikayet et. chp namuslu partidir böyle pislikler olmaz. ov ye kamon başka başka onlarca şey için etrafımdan giden şikayetlerin hiçbirinin iplenmemesi bi yana, belediye başkanının seçimden bu güne yediği soruşturmalar burdan sana yol olur muhtemelen. 6 yıldır ilçede hiçbir yerde kullanılmayan o302 otobüslerin modernizasyonuyla ilgili skandal da en son olay zaten. Inner info bu arada, halk dedikodusu diil =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 olm deri koltuk çekmişler lan, o302.. Tank olsa anlarım modernizasyonu da. Ya da kullanılıyor olsa yine eyvallah. Şu haliyle de kullanılmıyor. Belediyenin 1-2 yıllık BMC'ler var, kral gibi zaten. Klima falan da takıldı hatta. oüçyüziki nedir. http://www.bursa.bel.tr/dosyalar/resimler/haberler/3135-1c6e3457.jpg http://commondatastorage.googleapis.com/static.panoramio.com/photos/original/16278781.jpg evet 2. daha karizmatik ama 1. daha konforlu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 SeaGle said: Rock said: Madem belediye chp li git şikayet et. chp namuslu partidir böyle pislikler olmaz. ov ye kamon başka başka onlarca şey için etrafımdan giden şikayetlerin hiçbirinin iplenmemesi bi yana, belediye başkanının seçimden bu güne yediği soruşturmalar burdan sana yol olur muhtemelen. 6 yıldır ilçede hiçbir yerde kullanılmayan o302 otobüslerin modernizasyonuyla ilgili skandal da en son olay zaten. Inner info bu arada, halk dedikodusu diil =/ akp yalanıdır. 'chp''li belediye başkanı yapmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sarcasm mı yoksa gerçek düşünceler mi anlayamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Rock said: Madem belediye chp li git şikayet et. chp namuslu partidir böyle pislikler olmaz. ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar