wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oynayacak yer bilen var mı pek az gidiyorum oralara muhtemelen her ps kafede vardır ama oralarıda bilmiyorum sdafsd bi el atın nerdesin fede =(
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 beşevler durağından anıtkabire doğru giderken solda var DSP nin orda bi de 7. caddede mcdonaldsın karşı aradaki yerde var. 2. si daha yeni olduğu için teçhizat daha sağlam
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 4. caddeden girince (yukardan) sağa dönüş oluo dimi mc domaltsın ordan dediğin. Oraya gittim arkadaşı aradım orayı söyledi baya güzel orası ^_^
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 me güzel konuşuyosunuz 4. cadde 7. cadde, İKİ BLOK ÖTEDE!
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 istanbul bakırköy civarı bilen var mı? kadıköyde gidiyoruz da uzaque.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 gidin adam gibi bi konsol alın allahın çulsuzları... paranız yoksa bana hesap numaranızı falan yollayın atayım.
feaverrond Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bakırköyde meydandaki otobüs duraklarının aşağı sokağında var bi tane efe cafe diye.hatta gitar hiro için özel kabin yaptırmış diye duydum.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 goldbären said: istanbul bakırköy civarı bilen var mı? kadıköyde gidiyoruz da uzaque. efe cafe var, istanbul caddesinden carousel tarafına değil diğer tarafa doğru giderkene soldan 3. 4. 5. sokaklardan birinde (unutuyorum hep) magic cafe var. orada rock band de var. yine istanbul caddesinde aynı düzlemde ilerlerken sağdaki sokaklardan birinde de Pes cafe var, orada da guitar hero var.
Öne çıkan mesajlar