Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok fena UO m geldi


Black_Hand

Öne çıkan mesajlar

Az bir bakındım Nebula açık ve 200 üzeri online oyuncu var gözüküyor. Birde World of UO diye daha önce duymadığım bir server gözüme çarptı 400plus online gözüküyor sitelerinde( ne kadar doğrudur bilmem )

daha önce Nebula'da oynadım ama çok önceydi... acc adımı bile hatırlamıyorum. siteyi epey değiştirmişler güzel olmuş(sol üstte aoc dan keaira falan) değişik olmuş.

World of UO ı da merak ediyorum bir yandan(400 aktif oyuncu da epey cezbediyor)

ama şöyle bir durum var. hazırlık senem yeni bitti üni de ve korkuyorum açıkçası... hazırlık snıfını yatarak geçtim diyebiliriz, kolaydı ama 1. sınıfta dersler sene sonu finallerde *haşşırrtt.!!* diye girebilir.

normalde ph olması serverlarda pek hoşuma gitmeyen bir durumdur(az bir miktar olabilir tabi) lakin okulu, sosyal olayları, hobileri kısıtlayamam. World of UO da muhtemelen 2-3 günde 7x char yapılacak ph vardır diye tahmin ediyorum. boş zamanımda arada sırada(boş günlerimde 2 - 3 saat en fazla) girip oynanır diye tahmin ediyorum.


gönül Nebula'da oynamak istiyor ama Nebula eski Nebula ise her gün 2 - 3 saat oynasan yine kurtaramazsın...

ne yapsak ne etsek :S


Yanlış yere açmışım konuyu

Taşınabilirse sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
nebula'da skill kasmak çok daha zor world of uo'ya göre kıyaslayacak olursak. world of uo'da da 2-3 gün değil ama 1 haftada kasabiliyorsun. birde nebula sphere emülatörüne sahipken world of uo'da runuo kullanılıyor. ikisi gerçekten çok farklı. world of uo'da görünen 300 küsür kullanıcının bir kısmı multi client'den giriyor bu arada..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...