Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Az bir bakındım Nebula açık ve 200 üzeri online oyuncu var gözüküyor. Birde World of UO diye daha önce duymadığım bir server gözüme çarptı 400plus online gözüküyor sitelerinde( ne kadar doğrudur bilmem ) daha önce Nebula'da oynadım ama çok önceydi... acc adımı bile hatırlamıyorum. siteyi epey değiştirmişler güzel olmuş(sol üstte aoc dan keaira falan) değişik olmuş. World of UO ı da merak ediyorum bir yandan(400 aktif oyuncu da epey cezbediyor) ama şöyle bir durum var. hazırlık senem yeni bitti üni de ve korkuyorum açıkçası... hazırlık snıfını yatarak geçtim diyebiliriz, kolaydı ama 1. sınıfta dersler sene sonu finallerde *haşşırrtt.!!* diye girebilir. normalde ph olması serverlarda pek hoşuma gitmeyen bir durumdur(az bir miktar olabilir tabi) lakin okulu, sosyal olayları, hobileri kısıtlayamam. World of UO da muhtemelen 2-3 günde 7x char yapılacak ph vardır diye tahmin ediyorum. boş zamanımda arada sırada(boş günlerimde 2 - 3 saat en fazla) girip oynanır diye tahmin ediyorum. gönül Nebula'da oynamak istiyor ama Nebula eski Nebula ise her gün 2 - 3 saat oynasan yine kurtaramazsın... ne yapsak ne etsek :S Yanlış yere açmışım konuyu Taşınabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Pati Uo bölümüne açsan daha çabuk cevap alırsın. Zira genelde orada dönüyor bu muhabbetler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yahu kocaman OSI yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Worldofuo yeniden mi açılmış, RunUo serverıydı galiba o. Bir ara oynamıştım. Eskiden 2 sene önce falan galiba. Hoş serverdı. Ben oynarken RunUo idi hala öylemi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Dalgınlığıma gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 İnsanlık hali olur öyle şeyler taşıyorum konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 insan değilsek ayrımcılık yapıcaksın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 World of Uo nun forumları inceledim epey.Kalabalık canlı bir server olması güzel ama çok oynamışlar sistemeler ile falan, hoşuma gitmedi. Nebula diyor, kılıcımı çalan Osman dan intikamımı almak için tehlikelerle dolu bir maceraya yelken açıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 nebula candır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Biotar said: Worldofuo yeniden mi açılmış, RunUo serverıydı galiba o. Bir ara oynamıştım. Eskiden 2 sene önce falan galiba. Hoş serverdı. Ben oynarken RunUo idi hala öylemi bilmiyorum. askdaskd sırf şu yazıyı yazmak için üye olmuş adam ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 men yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Chemical said: nebula candır ya + liselidir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nebulada oynamak için kaçıncı patche kadar upgrade ediyoruz? bende UOML 6.0... civarı bişey var şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 nebula'da skill kasmak çok daha zor world of uo'ya göre kıyaslayacak olursak. world of uo'da da 2-3 gün değil ama 1 haftada kasabiliyorsun. birde nebula sphere emülatörüne sahipken world of uo'da runuo kullanılıyor. ikisi gerçekten çok farklı. world of uo'da görünen 300 küsür kullanıcının bir kısmı multi client'den giriyor bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 adam gibi sphere varsa oynanır aslında runuo ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 nebulada başladım ben valal inscription 60 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Nebula da açtım bi acc, warlock umsu bi char kasıyorum. Pati den çok kişi varmı acaba şu anda nebulada oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 locus sect'da loxias falan var ama bi kontağa geçsek güzel olcak... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 ayrıca bende 2 pc var... pm'e parry warriorun swyi silip ona da mf kasıcam akşam benim kendi evimde. gelip heal atar dalarım diyenler katılabilirler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2010 geldim bende nblaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar