dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 tamam hadi ciltsiz olsun da basılmış, çevrilmiş kitap bu, ne olmasını beklediğini anlamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 20-25TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 1000 sayfa kitaplar dolar 1.5 iken 30/35 tl idi sanirim, ordan hesapla iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Kalktim, dolabimdan 1168 sayfalik ciltli olmayan bir kitap cikardim. Kitabi 6 yil once almistim ve kur 1,25'mis o zaman. Kitabin fiyat bolumunde 7,99$ diyor.10TL vermisim. Paperback olmasin dedim sonra, ayni zamanlarda aldigim bizim kitaplarla ayni kalitede bir kitap cikardim, trade paperback. 800 sayfa ve 12,99$. Kur 1,5 desek kitap 20TL oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2014 Abicim ben ceviri kitap diyorum sen seninki benden kara diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Çeviri maliyeti yüzünden mi kitabın fiyatının ikiye katlandığını zannediyorsun? Yazarlara bile etiket fiyatının çok düşük bir yüzdesi veriliyor, çevirmenlere verilen paranın maliyete etkisi solda sıfırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 evet abi, tüm para çevirmene gidiyor, abv onların sırf onlar yüzünden 10-20$ lık kitapları 20-30$ dolara alıyoruz. Onlar çevirmek istemese kitapları; kitap evleri kitabın haklarını satın almaz, çevirmene para vermez, basmaya ve dağıtmaya hiç para vermez, birde tüm bunların üzerine güzel vergiler hiç binmez, biz de ebook a, basılmış kitaptan daha az para verdik diye seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Ingilzce ceviri kitaplar aldigim da oldu, gecen mesela Murakami kitabi aldim bir tane, basili: http://www.amazon.co.uk/Dance-Haruki-Murakami/dp/0099448769/ 20TL verdim. Bizimkilerle ayni kalite, trade. 50TL kitap fiyatini hakli cikartacak bir sey olamaz abi, ne dersen de. Zaten niye ugrasiyorsun bilmiyorum, yayinevin filan mi var? Stormlight'in ilk kitabi (bu tartismaya konu olan), basili olarak, ciltsiz $5.44 su anda Amazon'da. Birinci sinif, ciltli baskisi 15$ ki 30TL ediyor. Burada ciltsiz versiyona yayinevi 50TL, D&D 37TL diyor: http://www.dr.com.tr/Kitap/Krallarin-Yolu/Brandon-Sanderson/Edebiyat/Roman/Fantastik/urunno=0000000598888 Buna normal denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 normal demiyorum ki, ülkede ekmek, su, barınma böyleyken, en az rağbet gören sektörlerden birinden ne bekliyorsunuz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2014 ülke standartlarına göre normal demiş oluyorum bir anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Seri çok iyi sevdiğim tüm kitaplardan bir parça var gibi. Bir o kadar da orjinai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 İlk kitabın Türkçesi çıktı, bekleyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Iyi, bu yi verdigim cogu hediye bu kitap olacak. Super seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Böyle uzun olacağı belli olan serilerde ilk kitabı hediye etmemek lazım, sonra gerisini de bekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 http://www.dr.com.tr/kitap/krallarin-yolu/brandon-sanderson/edebiyat/roman/fantastik/urunno=0000000598888 Bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 evet, 49 tl kitap, ağır ve kalın baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 netten alınca 36,75 miş yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Çeviri iyiyse alırım ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Sanderson'un tek kotu yani koyu bir mormon olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Kargoyla 40,65 tlye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Boyle kitaplarin Turkce ekitaplari olmali ama nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 E-kitap sevmiyorum ben. Elimde ağırlığını hissedicem kitabın, burnuma kağıt kokusu gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aynen, o kitabı rafta görücem, sonra çocuğuma bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ooooofff bi bitmedi su geyigi yapanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 geyik derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar