Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PvP Karakter Üretimci&Miner Karakter ile Takas edilir.

ronin22

Öne çıkan mesajlar

2008 li karakter ilgilenenler özel mesaj atsın karşılığında ne verebileceği hakkında konuşuruz.

Api gönderirseniz makbul olur.

Yasakmı bilmiyorum ama isk karşılığı tl karşılığıda verebilirim kafama uyarsa.

Karakter tüm t2 gemi ve ekipmanları sorunsuz kullanabiliyor.
Maddi varlığı pek yok tamamen tembellik sonucu.
Sosyal ağlarda paylaş

istedigin sey 40-50m sp nin uzerinde. uretmek yetmez, trade de lazim, lojistik icin jf ve rorq lazim, t2 icin research lazim (elinde t2 bpo olmadigini varsayiyorum), birde mining diyorsun, en az 50m sp eder bu. 20 ya ancak t2 uretimci researcher alirsin, science tabiiki perfect olmaz cunku sadece science da 48m sp var.

sana tavsiyem kendin bir t2 uretimci researcher kas ondan sonra gerekli skilleri kasarsin. 10-15m sp isini gorur, lojistigi ve miningida arkadaslarina yaptirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

t1 ve hulk, orta karar ticaret skilleri 5-6m sp'ye oluyor, t2 üretimi zaten başlı başına sıkıntı.

Büyük gemilerde, işte biraz sp istiyor.
Ama napıcaksın abi büyük gemiyi, bulk order olarak ticaret yapmayacaksan gerek yok büyük gemilere, onun yerine carrier contract verirsin gerektiğinde, veya bir corpy yardımcı olur sana.

Orca, ve rorq destek gemileri, gireceğin corpta olacaktır onlar.

Odaklanman gereken,hulk binebilsin, refinery efficiency si 5 olsun, refiningler en aşağı 4 olsun,
metalurgy 5 olursa iyi.
production efficiency 4-5 olsun,broker mroker falan filan ticaret skilleri 3-4 olsun. geri kalanını zaten sen 3-5 halledersin.
Shield tank skilleri de olursa biraz idare eder ama olmassa olmaz deil yani, unutma bu oyun online ve 1 orcadan fazlasına gerek yok mining opda.

Hauler işini nası yapcam dıosan,
Amarr en az skille en fazla cargoyu verir, yani bestowera çok az skille binersin, lvl 3 yapsan, rig mig 14k kargo oluyor.

Matari, lvl4 yaptığında en güzel sonucu veriyor. işte 1-2 hafta kasıcam haul için diosan 27k ya ulaşabiliosun, oda 1 can ediyor işte.

yok ben sapıtıcam lvl 5 e kasarım dersen gallente var, iteronla 38k ya ulaşabiliosun, oda 1.5 can ediyor işte.
bide iteronda
11.750.000 Mass var
mammothda
12.500000 mass var.
WH için çok uygun yani iteron da yaaaaaaaaani 1 ay falandır herhalde :p.
Mutlaka bi corpy de vardır zaten iteron
Sosyal ağlarda paylaş

genelde uretim sirlarimi pek ifsa etmeyi sevmem ama, hadi bakalim bir hayrimiz dokunsun, digerlerinden de bir farkimiz olsun.

uretim iteronla filan olmaz. freighter lazim. mumkunse titan bridge ayarlaman lazim. JF ile olabilir ama 4-5 tur yapman gerekir empire a buda risk faktoru sana kalmis.

simdi soyle ki t1 uretiminde kar getiren gemi BS dir. Reimburse u fitinide karsiliyor bu yuzden evede en cok kullanilan ve patlayan gemi tipidir.

10 bs minerali 1 freighter yuku eder. buda asagi yukari 4 JF yuku demektir. bs basina asagi yukari sattigin yere gore 5 ila 10m arasi kar edersin (eksi fuel masrafi).

bu birinci lojistik yoludur.

2. si ise rorqual. bu refining skilli gerektirir ekstradan bi 15m sp koy ustune rorq skilli vs de dahil belki daha fazla, fakat daha ucuzdur tasimasi, cunku rorq jf nin 3,5 da biri fiyata geliyor. bundada refine edilmemis ham maddeyi alirsin rorqualda compress eder 0.0 da refine edersin. rorqualin shield tankida saglam oldugu icin pos a atladiginda biri tackle larsa pos shieldin icine kacabilirsin yada yardim gelene kadar idare edersin.

iteronla bs uretmeye kalkismak olacak birsey degil gordugun uzre. dolayisiyla, eger pvp charina karsilik 20m sp lik bir uretimci trade edersen, pvp charinla yaptigin parayi yapamazsin.

empire urtimi yapmiyorum ama bu daha dusuk spli veya lojistik imkaganlari kisitli arkadaslar icin daha olasi bir yontem. empire da faction filan kasip empiredaki istasyonlarda uretim yapabilirsin, fakat kar marjin duser, uretim slotlarini arttirip seri uretimden kazanabilirsin.

merak ettigin seyler varsa sorarsan soylerim ama fazlasinida sorulmadan yazmiyacagim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

drake den gelcek paradan ne olur devrim sende, plex yap onun yerine.

Drake ve hurrican bu oyunda en çok patlayan gemi tipi savaş bölgesine yakın yerleri takip edip oralara 5-6 gemi markete 5-6 gemi fitli olarak contract a koy bak o zaman nasıl kar yapıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...