Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ps3 kırıldı galiba?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Korsan'ı alım gücünün yokluğuyla haklı çıkarmaya çalışma çabaları vol. 9895345342

Aramayı bilen için 1 yaşının üstünde oyunları 40-50TL'ye bile alma şansı var, yeni oyunları 80-90 arasına alma olasılığı da var.

Ayrıca asgari ücretle çalışan bir ailesinin çocuğuysan zaten Playstation 3 senin için öncelikli birşey değildir, aşırıya kaçan bir lükstür. Ve evet, asgari ücretle çalışan bir ailenin çocuğunun mantıken Playstation 3 sahibi olmaması da gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

o azaltır geyiğini geçmek lazım, korsan oyunun olmayan ekonomik zararları üzerine olan makaleleri okumanızı öneririm.

açıkçası korsan oyunda kullanıyorum, orjinal oyunda kullanıyorum ben.

yapımına 50 lira harcayıp bundan 10000020002000300200 lira kar etmeye çalışan kotick vari firmalardan korsan kullanırken üzülmüyorum çok.

ama bazı oyunlar vardır, orjinal cd si yanımda olmasına rağmen gidip steamden de alıyorum, başka platforma port edincede alıyorum. Aynı oyunu farklı adla tekrar sürüncede alıyorum. Bu biraz vicdana bağlı bişey.

korsan ibaresi geçen her topikte zaten zilyon kere tartıştık bunları, etikliği vs biyana bırakıp topiğin asıl konusunu tartışmalıyız.

sony 3.50 çıkaracak 1 2 haftaya kadar, ayrıca ps1 ve ps2 oyunlarını desteklemeyen yeni konsollarda çalıştıracak bir usb cihazın patentini almış. Eski sızan sdk nın bir üst versiyonu da sızdı. Bunların hepsi 1 hafta içinde oluyor. Ps4 duyurulmadan işte millete kalan konsolları sattırmaya çalışıyor. Hep kontrollü işler bu ps1-2-3 ün kırılması
Sosyal ağlarda paylaş

dar gelirli aile üyesi denmiş, burda sadece 20 tane lisanslı fırın olsa ve sadece bu fırınlardan alışveriş yapılsa, ben ekmeği 500 liradan satarım. Ama bu açılacak korsan fırınların önüne geçmez. Ekmeği 1 2 liradan satsam zaten korsan fırınlar meh der. ühü der
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada

şimdiye kadar

godofwar collection
guitar hero metallica
tekken 5
kof13

ü test ettim, godofwar blueray versiyonundan da hızlı çalışıyor gibi

bendeki orcinallerin backuplarını alıp fifa2008 cd si ile çalıştırınca hep açıldı.

ftp ile internala atıldığı zaman yükleme süresi olmuyor resmen bi sürü oyunlarda.

Sadece korsanlık değil bu, kendi blueraylerini backupini alip çalıştırmak için bile kullanılır bu cihazlar. O kadar para veriyoruz ve narin diskler resmen. Ps3 ün gözü desen sanki ipekten.
Sosyal ağlarda paylaş

illa ihtiyaç piramitinin en düşük öğeleriyle yaşamak zorunda değil insanlar, bazı kişiler ekmek istemez ama müziğini ister

herkes karın tokluğuna yaşamak zorunda değil

ya boşa konuşuyoruz aslında, siyah-beyaz bir konu değil bu

korsansux diyen kişiler genelde korsan işletim sistemlerinde arkada winampta ,dl edilmiş müzik çalarken yazıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Barbuya +1
1 tane oyun ps3 ile beraber geldiğini varsayıyorum,2 tane oyunda daha sonra alsan 60-70liradan. 3 tane oyunun oldu. 1 tanesi çok sevdiğin sürekli oynadığın multi oyun olsa elinde 2 tane takasa açık oyun var.
Git 10 liradan değiştir sürekli.

edit :

Behlul said:

korsansux diyen kişiler genelde korsan işletim sistemlerinde arkada winampta ,dl edilmiş müzik çalarken yazıyor

Güzel,demekki ben bu genellemenin dışında kalıyorum zira albüm alan birisiyim.
İşletim sistemimde lisanslı.

Şimdi anti korsan düşüncelerime hak veriyor musun?
Sosyal ağlarda paylaş

eğer paran yoksa orjinal oyun alıcak karın tokluğuna yaşaman gerekli ama. ya da gidip yasadışı yola başvurup korsan oyun oynayacaksın. ama gelip de bunun doğruluğunu savunmayın "ama onlar da çok pahalıya satıyor yeaaa" diye. isterse 5 katına satsınlar, bahsettiğiniz ürünler yaşamsal ürünler değil. o yüzden dediğim gibi kullanılıyorsa da en azından suçu kabul edin ve ekmek ile karşılaştırıp da komik durumuna düşmeyin.
Behlul said:

illa ihtiyaç piramitinin en düşük öğeleriyle yaşamak zorunda değil insanlar, bazı kişiler ekmek istemez ama müziğini ister

herkes karın tokluğuna yaşamak zorunda değil

ya boşa konuşuyoruz aslında, siyah-beyaz bir konu değil bu

Sosyal ağlarda paylaş

Al işte ortama yeni oyun girişi olmasın, birkaç oyun piyasada dolaşsın böyle, sonra korsan oyun zarara uğratıyor firmaları ?

korsan oyunun firmaları zarara uğrattığı bile söylenemezken, resmen adamlara daha az oyun sattırıyorsunuz.

Bi de aldığım oyunu babama bile vermem ben. İstersen aldığım fiyatın 10 lira fazlasını versin
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kardeşim, KORSANIN savunulcak UFACIK bir noktası dahi yok.
Eğer paran yetmiyorsa 70 liralık oyunlara ps3 ünü sat. Ama gelipte burda KORSANI savunma, gerçekten komik oluyor.

Şeylere benzetiyorum sizi : Pazardan aldığı 5 liralık çakmalar çakması armani ile diskoya giden,yada starbucksa gidip 1 kahve ile 8 saat koltuğa tüneyen saçı osisli tiplere.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...