di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cok dusunceli kiz ya. Canim benim. bayram tatili icin plani olan beni arasin:) 00 44 560 183 XXXX Berna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 oha aynısı bana da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 numarayı gizlemeye gerek yok bence burda insanları uyarmak açısından açık verilmesi daha iyi, bugün bu numarayla bunu yollar, yarın aynı numarayla başka mesaj dener falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Vay asifte. Bana ozel saniyodum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bana da attı cumartesi saat 2de taksimde diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 lol fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ahahaha afişte ne lan lisede türkçe öğrenmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 allahım adam ilkokul terk çıktı afişte ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 efendim? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biz seviştik berna ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 senle sevisirken gondermis mailleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bana da sık sık "yaşlı kadınları memnun ederek ayda 5000 tl kazanın" maili geliyor sürekli.. tamam ben de performansımdan vs memnunum ama bunu henüz paraya çevirmeyi düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 said: pembe_1 Size 1 yeni Mesaj Gonderdi pembe_1 Sisteme son girisi 1 dakika icinde Mesajin Konusu:selam selam delikanlımmm hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum karadenizliyim anne tarafındayım ermeniyim istanbulda yanlız yaşıyorum okuldan sonra burda kaldım öyle takılıyorum madem tanışma sitesine kayıt...(Mesajın Devamı Sitede) Siteye giris yapmak icin tiklayin : Kalptensev Com Kullanici Adiniz : forgiver Parolaniz : qwer22878 Sayin uyemiz, pembe_1 rumuzlu kullanicidan bir mesaj aldiniz. Bu mesaji okumak icin Kalptensev.Com'u ziyaret edip yukaridaki bilgilerinizle giris; yapiniz Kalptensev.Com Müşteri Destek Hatti:0 532 620 89 67 nickimle alakası olmayan mail adresime göndermişler vay arkadas sızma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 berna beni nasıl aldatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 BERNA MAİL ATMIŞ YAZ MI GELCEK LÖLÖLÖLÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 a-ha lölölö LÖLÖLÖLÖL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 forgiver said: said: pembe_1 Size 1 yeni Mesaj Gonderdi pembe_1 Sisteme son girisi 1 dakika icinde Mesajin Konusu:selam selam delikanlımmm hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum karadenizliyim anne tarafındayım ermeniyim istanbulda yanlız yaşıyorum okuldan sonra burda kaldım öyle takılıyorum madem tanışma sitesine kayıt...(Mesajın Devamı Sitede) Siteye giris yapmak icin tiklayin : Kalptensev Com Kullanici Adiniz : forgiver Parolaniz : qwer22878 Sayin uyemiz, pembe_1 rumuzlu kullanicidan bir mesaj aldiniz. Bu mesaji okumak icin Kalptensev.Com'u ziyaret edip yukaridaki bilgilerinizle giris; yapiniz Kalptensev.Com Müşteri Destek Hatti:0 532 620 89 67 nickimle alakası olmayan mail adresime göndermişler vay arkadas sızma var Zamaninda veri tabani ve kodlari calinan seks partner sitelerinden birine uyeymissin, onunla birlikte dagilmis mail adresin de. Daha cok gelir korkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 TOKAT GİBİ YANIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 di said: forgiver said: said: pembe_1 Size 1 yeni Mesaj Gonderdi pembe_1 Sisteme son girisi 1 dakika icinde Mesajin Konusu:selam selam delikanlımmm hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum karadenizliyim anne tarafındayım ermeniyim istanbulda yanlız yaşıyorum okuldan sonra burda kaldım öyle takılıyorum madem tanışma sitesine kayıt...(Mesajın Devamı Sitede) Siteye giris yapmak icin tiklayin : Kalptensev Com Kullanici Adiniz : forgiver Parolaniz : qwer22878 Sayin uyemiz, pembe_1 rumuzlu kullanicidan bir mesaj aldiniz. Bu mesaji okumak icin Kalptensev.Com'u ziyaret edip yukaridaki bilgilerinizle giris; yapiniz Kalptensev.Com Müşteri Destek Hatti:0 532 620 89 67 nickimle alakası olmayan mail adresime göndermişler vay arkadas sızma var Zamaninda veri tabani ve kodlari calinan seks partner sitelerinden birine uyeymissin, onunla birlikte dagilmis mail adresin de. Daha cok gelir korkma. çalınmış derken? satmıştır seve seve uygun fiyata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar