Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Resim boyutunu küçülten bir program vardı nerden bulabilirim?[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 acdsee nin son cıkan versionları 4 üstü oluyo bunlar sanırım hepsi kucultuyo[signature][hline]..it's time I disappear
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 TEşekkür ederim .[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 en basitinden windows ile gelen paint küçültüyor. bi ekran var yatay ve dikey boyunu ayarlayabiliyorsun. mesela yarı yarıya küçültmek istiyorsan yatay %50 dikey %50 yazarsın yarıya iner. yatay ve dikey birbirinden farklı olursa pikseller kayar yanlız genellikle.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Photographer's Power Toys her bilgisayarda bulunmalı, fotoğraf / resimler ile çok uğraşanların bilgisayarında yoksa intahar ettirilmeli![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: Mirage, 17 Ağustos 2004 21:56 tarihinde demiş ki: en basitinden windows ile gelen paint küçültüyor. bi ekran var yatay ve dikey boyunu ayarlayabiliyorsun. mesela yarı yarıya küçültmek istiyorsan yatay %50 dikey %50 yazarsın yarıya iner. yatay ve dikey birbirinden farklı olursa pikseller kayar yanlız genellikle. eh yazıcaktım şimdi :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 paint cok kalitesizlestirir photoshop guzel yapar isi birazda kirp her zaman kenarlardan cok daha iyi olur[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Programa gerek yok makas işini görür.[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 paint kalitesizleştirmez psp ile tek farkı antialiasing yok[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: Qui, 17 Ağustos 2004 21:58 tarihinde demiş ki: Photographer's Power Toys her bilgisayarda bulunmalı, fotoğraf / resimler ile çok uğraşanların bilgisayarında yoksa intahar ettirilmeli! budur=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Walla bu nedenden intihar edilcekse...[signature][hline]Madcat..
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Xat Image Optimizer bu programla aynı zamanda optimize de edebilirsin, böylece hem boyutları hem de kB olarak kapladığı yer de büyük ölçüde azalar, kaliteden çok çok az ödün vererek 500 kB'lık dosyaların 50 falan olur süper olur :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 eheh ben photoshop kullanıom o iş için :) her işe yarıo program :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 photoshop elbette üstün bir program ama çok fazla yer kaplayan ve her seferinde bi ton şey yükleyen bir program sonuçta bu hem ufak bir şey hem de freeware olan sürümü var, photoshop gibi illegal yollara başvurmak gerekmiyo yani ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Öne çıkan mesajlar