rahimpolat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bi süre peşimden koşma ben illa ki zamanı gelicek senin peşinden geri koşucam burnumun sürtmesine ihtiyacım var dedi dedi bunu. serin hikaye diyemedim tabi yüzüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkasını çevirip söyleseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yaşın kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yıllarca bu forumda 4 S dedik. gerçek oldu en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 4 5 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ilk defa S beni diyen kız görmüş olduk literal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yok literal olmuyo metaphor var ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: ilk defa S beni diyen kız görmüş olduk literal olarak hahahahhaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fede said: yıllarca bu forumda 4 S dedik. gerçek oldu en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sen kızı çok şımartmışsın. hemen aldatıyorsun o kızı. HEMEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kılavuzu liseli olanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: ilk defa S beni diyen kız görmüş olduk literal olarak AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Yüzüne serin hikaye diyebilen biri olsan zaten o kız senin peşinden geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 gecko said: sen kızı çok şımartmışsın. hemen aldatıyorsun o kızı. HEMEN. SEN KIVIRCIK SAÇLI Bİ LİSELİSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: Yüzüne serin hikaye diyebilen biri olsan zaten o kız senin peşinden geliyodu. hunharca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: gecko said: sen kızı çok şımartmışsın. hemen aldatıyorsun o kızı. HEMEN. SEN KIVIRCIK SAÇLI Bİ LİSELİSİN BANA LİSELİ DEMESEN SAÇIN MI KISALIR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 KISALAMAZ ÇÜNKÜ MAKSİMUM KISALIKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 evlat şaka bir yana senden yaklaşık 8-10 sene daha uzun süre karı kızla takıldık. gelip tavsiye verme böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 maksimum kısalık ilginç bi tabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: evlat şaka bir yana senden yaklaşık 8-10 sene daha uzun süre karı kızla takıldık. gelip tavsiye verme böyle.ohahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 boşver kısa saç iyidir, vitamini alıyo öbür türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 haaa xunn anlaşıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Sparkcaster said: boşver kısa saç iyidir, vitamini alıyo öbür türlü ben tutanacak birşey bulamadıkları için düşüyorlar diye biliyordum, vitamini mi alıyo ha iyi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 liseli laf sokması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noluyolan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ÆÆÆÆÆÆÆÆÆBİ DEEEEYİNNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar