LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkadaşlar merhaba. Bugün iftar vakti sırasında arabamın sağ arka camı kırılıp oto teybi-navigasyon sistemini çalmış it oğlu itler. olaydan tahminen 1 saat sonra farkettik. Neyse karakol olay yeri inceleme derken evrak işi yeni bitti. Aracım kaskolu. Polisten alınması gereken tüm kağıtları aldım. Zorunlu sigorta filan herşey var anlayacağınız. Fakat tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Bilen varsa yol gösterebilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kaskonu ara. kaskodan yaptıracaksan ve kaskon araç içindeki eşyaları da kapsıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu camı filan yaptırmak için onlar mı yönlendirecek bizi bir yerlere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 arabanın servisine yaptırıcan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi başlığı okuyunca TUTO tarzı bişey istiyosun sandım geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Selam, Araç üstünde yapılan değişikliklerin poliçeye yazdırılması gerekiyor; sonradan takılan teyp ve navigasyon falan. Bunlar için de çok komik bir fark ödüyorsun. Telefon ile sigorta firmasını arasan sana çok geniş bilgi veriyorlar. Anlaşmalı oldukları bir servisde de camı taktırabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 camı kaskoyu delmeden yaparlar büyük ihtimal kaskonun anlaşmalı servisine bak web sitesinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bazi sirketler cam icin kendi antlasmali camcilarina yonlendirebiliyor, hic ugrasma onlarla eger aracin kendi servisiyle anlasmalari varsa direk aracin kendi servisinde orjinal camini taktir. hedeglass, x oto cam vs ile ugrasma. teyp icinde muzik sistemleri klozunda soyle bir madde olmali paramecium un dedigi gibi policeye marka model islettirmediysen; "eger marka model belirlenemiyor ise ayni markanin piyasadaki en dusuk/ucuz modeli.." gibilerinden devam eder, bunu bi ajansina danismak isteyebilirsin. gecmis olsun, gecenlerde benim de aracin camini indirip teybi goturduler sokene kadar da heryer bicak yara beresi olmus konsol teyp cam koltuklar ugrastim da durdum ne gicik birseydir cok iyi anliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 elini yumruk yapıp tişort gibi birşeyle sarıyorsun.sonra kelebek camına belli bir güçte yumruk atıyorsun.gece sessizliğinde çıt sesi olarak duyuluyor farkedilmiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 lonelywolf nerde oldu bu olay 2 gün önce bizimde arabaya girdiler yolbilgisayarı klima müzik sistemini götürmüşler. aynen kelebek camını kırıp arabanın kapısını açıp adam takılmış baya rahat. bizde kasko herşeyi karşılıyormuş. aksigorta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bugün hallettim hepsini. benim navigasyon sistemim vw'nin orjinal sistemiydi. kaskoda onaylıydı. camıda kasko anlaşmalı yerde hallettim. biraz koşturduk bugün. eksperi beklemedim ben ekspere gittim :D hallettik çok şükür hepsini. bu arada olay fındıkzade de oldu. edit: bu arada t-shirtle değil, araba bujisiyle tık ses çıkarmadan camı tuzla buz edebiliyorsun;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Umarım stok vardır. VW'nin navigasyonlu müzik sistemi için aylarca beklettiklerini okumuştum başka bi forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 taktırdık ya hemen geldi doğuştan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Aslında çok garip bişey yahu. Düşünsenize, 20k paranız var sallıyorum, sokağa böyle apartman kapısını kapatmayacak şekilde kaldırıma koyuyosunuz. Ve buna gece kimsenin dokunmamasını ümit ederek eve gidiyorsunuz. Sabah gelip alıyosunuz. Tabi 30k, 50k vs vs, gider. Çocukluğumda en garip karşıladığım şeydi. Camlı mamlı bişey lan bu diyodum, sokağa bırakıp eve çıkıyoruz. Hala bile garip geliyo ahahaha Geçmiş olsun diyeyim bu arada. En güvenlisi, aksesuarları eve almak olur diye düşünüyorum. Gerçi navigasyon cihazlarını bilmiyorum ama teyplerin kafası çıkıyor genelde. Üşenmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 vw'nin navigasyonu türkiyede çalışıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 seagle; aksesuar filan yok. zati vw'nin orjinal aletiydi. yani oynar başı filan bişeyi yok :D. 4400 civarı bir aletti. evet tr'de çalışıyordu. kasko'dan direk taktırdım. hiç beklemedik bile. birde hırsızların izini yakalamışlar. birine satmaya çalışmışlar aleti. adamda orjinal olduğunu anlayıp polise eşhal vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar