gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 2 paket aldım dedim karışık mı yoksa 5 er 5 er mi var karışık dedi açtım 1 paket susamlı diğeri 5 er 5 er çıktı bu bana yapılır mı içecek kalmadı lan evde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kandildir affetmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 cünüb cünüb kandil simidi yemek günah mı hep merak etmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 cünüb cünüb gezmenin sürekli günah dağılımına uyduğunu varsayarsak ve de böyle gezerken eğer birşey yersen yine günah olacağını söyleyebiliriz. ama mesela cinayet veya hırsızlık vs. gibi şeyler kesikli günah dağılımına uyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Longshanks said: cünüb cünüb gezmenin sürekli günah dağılımına uyduğunu varsayarsak ve de böyle gezerken eğer birşey yersen yine günah olacağını söyleyebiliriz. ama mesela cinayet veya hırsızlık vs. gibi şeyler kesikli günah dağılımına uyuyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 cünüb cünüb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar