sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 orjinal metin. çok iyi de oldu, çok güzel iyi oldu tamam mı. şimdi meselam türban olayını çok karıştırdılar. haa.. aralarında bir fark kaldı. o farklan çok güzel oldu. mesalam herkesin hayatına kimse karışamaz. ha nasıl karışamaz. ben bu şekıl giyinirim bu bayan şu şekıl giyinir şu şekıl giyinir. haa hiç kimse kimseye karışamaya bi hakkı yok. özgürlüğün bitirir. haa başörtü kurban olduğum ya resulullah'tan gelebilir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar. hadi hayırlı işler.
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Biri bi gecede neden 4 ban geldiğini söylesin , dedikodu yapalım hadi
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 benim eyyorlamam bu kadar diyor orda. dikkat edin.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: salla onu seks yapalım olmaz elim ağrıyo
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 seks dedik roket adam damladı. çağrışım çağrışım çağrışım
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: sipeyskeyk said: salla onu seks yapalım olmaz elim ağrıyo
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: sipeyskeyk said: salla onu seks yapalım olmaz elim ağrıyo düzenli cinsel hayatı var.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dostum ona düzenli seks hayatı denir ama sen liseli olduğun için..
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/31876/kardes-ne-diyorsun-sen---epic-fragman
olitere Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ONE MAN... ONE DAY HE DECİDED TO THROW İT ALL AWAY Nolüyor
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu sonik Bu da Korkma la şaka yaptım
Zep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 abvblizzard said: the doors var queenden önce dünyanın en kötü sound ını yakalamış adamlar adeta her klavye solosu girdiğinde depresyona giriyorum :(
Akean Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gecko said: Longshanks said: sipeyskeyk said: salla onu seks yapalım olmaz elim ağrıyo düzenli cinsel hayatı var. How did u do that backwards b?
Öne çıkan mesajlar