Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=38934
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olitere said: Dartanian said: herkez ne ya. yanlız,yalnış gibi off sene 2010 A NAME IS A CLOAK OF LETTERS THROWN UPON A MAN. IT MEANS NOTHING. demiş Transcendent One ben de Kelimeler sadece gerçeğin üzerine atılmış kılıflardır diyorum Yanlışa kılıf uydurmayınız.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=38934 abi daha geçen ay 60+ lı kutusunu aldım calgonit yazıyo :(
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu konuyu insanlarla tartışmayı çok seviyorum : Bir dili oluşturan kurallar değil kurallar dilin doğal gelişimine göre şekillenir doğru değil mi ? Demek ki mutlak olan bir olgu yok , sadece çoğunluk öyle kullandığı için öyle arzediliyor
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dostum %5 lik dilimdesin ve yargılanmaya mahkumsun. eğer herkes herkez yazsaydı o zaman herkes herkez olurdu
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İdealistim ben ağa evrende mutlaklık yoktur herşey görecelidir
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tamam bana göre ben herkesi herkez olarak algılıyorum benim algımın yanıldığını iddia edemez kimse bende onların algılarının yanıldığını iddia edemem.Hatta uzaydan bütün türkçeyi aynı kullanıp herkesi herkel diyerek söyleyen bir ırkta gelebilir buda onların gerçekliği olur hede hödö
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bana göre de ülkeyi flying spagetti monster yönetmeli ama olmuyo
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 off herkes rütbesini bilsin, fede dışındakiler terketsin bu topiği
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o adamla aynı görüşleri paylaşıyorum ben.
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. ahhahahahsadgas
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fede said: o adamla aynı görüşleri paylaşıyorum ben. abi tam yatıcaktım, buraya yazıcam diye izledim. her zamanki gibi loopa aldım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 giriş çok iyi. - BU NE ÖLÜYOR - PİRES TİVİ
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.Adam konu dışında tartışa tartışa kısa devre yaptı lan
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2787/kardes-ne-diyosun-sen-directors-cut :S
Öne çıkan mesajlar