gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 nası lan?:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=38934 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 açmayın fedeler ahahahahahahhahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olitere said: Dartanian said: herkez ne ya. yanlız,yalnış gibi off sene 2010 A NAME IS A CLOAK OF LETTERS THROWN UPON A MAN. IT MEANS NOTHING. demiş Transcendent One ben de Kelimeler sadece gerçeğin üzerine atılmış kılıflardır diyorum Yanlışa kılıf uydurmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Longshanks said: http://www.ekoayrinti.com/news_detail.php?id=38934 abi daha geçen ay 60+ lı kutusunu aldım calgonit yazıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Bu konuyu insanlarla tartışmayı çok seviyorum : Bir dili oluşturan kurallar değil kurallar dilin doğal gelişimine göre şekillenir doğru değil mi ? Demek ki mutlak olan bir olgu yok , sadece çoğunluk öyle kullandığı için öyle arzediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dostum %5 lik dilimdesin ve yargılanmaya mahkumsun. eğer herkes herkez yazsaydı o zaman herkes herkez olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 İdealistim ben ağa evrende mutlaklık yoktur herşey görecelidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ben de onu dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tamam bana göre ben herkesi herkez olarak algılıyorum benim algımın yanıldığını iddia edemez kimse bende onların algılarının yanıldığını iddia edemem.Hatta uzaydan bütün türkçeyi aynı kullanıp herkesi herkel diyerek söyleyen bir ırkta gelebilir buda onların gerçekliği olur hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 manyakmısınız lan siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bana göre de ülkeyi flying spagetti monster yönetmeli ama olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 allah varsa sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 off herkes rütbesini bilsin, fede dışındakiler terketsin bu topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o adamla aynı görüşleri paylaşıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler. ahhahahahsadgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 fede said: o adamla aynı görüşleri paylaşıyorum ben. abi tam yatıcaktım, buraya yazıcam diye izledim. her zamanki gibi loopa aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 giriş çok iyi. - BU NE ÖLÜYOR - PİRES TİVİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: olitere said: Ha burda pragmatik eleştiri getirilebilir ama öyle dersen anlamayız diye ; lakin herkesi herkez diyen bir kişi anlaşılabilir geriye sadece takıntılı kuralcılık kalıyor çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı şimdi mesela türban olayını çok karıştırdılar ha aralarında bi fark kaldı o farklan çok güzel oldu meselam herkesin hayatına kimse karışamaz ha nası karışamaz ben bu şekil giyinirim o bayan bu şekil giyinir bu bayan şu şekil giyinir. amma lakin ki öyle değildir. benim yorumlamam bu kadar hadi hayırlı işler.Adam konu dışında tartışa tartışa kısa devre yaptı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2787/kardes-ne-diyosun-sen-directors-cut :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 of. espriyi anlamamış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tamam kapiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 başlığı justify ettiniz helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar