Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 6 Yıllık Ultima hayatım boyunca oyundan alabileceğim zevki sonuna kadar aldım ve artık yapacak hiçbirşeyin kalmadığına inanıyorum. Bütün zevkimi aldığım için açılan yeni sunuculara girip etrafa göz atmaktan başka birşey yapmıyorum. Oyun kısmından sonra üst düzeyde işler yapmak üzere Yönetici Kadrosuna girmeyi düşünüyorum. 2 Shardda Yönetici statüsünde görev yağtığım süresince deneyim kazandığımı düşünüyor ve biraz daha kendimi ilerletmek için yeni sunuculardan birinde görevimi devam ettirmek istiyorum. Bana ulaşmak için [email protected] messengerdan konuşabiliriz. Pepsi/Peanut of Avatarland HellFire of FiresRevenge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Hmm. Aylık 200 milyon veriyoruz. Yıllık izin yok. Bu sartları kabul ediyorsaniz alabilirz.[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Biz 500Milyon Aylik Maaş +SSK + Yemek + YOL + Yilda 15 gün izin veriyoruz . Ne dersiniz?[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Yol paran bizden oluyor. Mesai süresi dahilinde edit yapmak yasak. Asgari ücretle çalışabilirsin , sigortan bizden...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 komik olduğunuzumu sanıyorsunuz?[signature][hline]I see dead people o 55 bin sosisliden biri Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Boyle insanlara boyle.Avp calma adamımı sıkısıgım bu aralar fazla maas veremiorum :)[signature][hline]PLS UO Shard Erutan'ın Katkılarıyla Acılmıstır. www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Nabza göre şerbet...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bizim shard daha yok ama açılınca karın tokluğuna çalışacak staff arıyoruz.. :-p[signature][hline]Serap Ezgü ile Kadının Sesi[b] 21Temmuz2004 tarihinde İsmail Solmaz(Kayıp İsa Solmaz'ın Babası) ile olan telefon kunusması; [b]Serap Ezgü:...12 yaşında çocuk içki ve sigaraya başlamış.Yazık değil mi bu çocuğa.. İsmail Solmaz: İyi..Ben 9 yaşında başlamıştım.. Serap Ezgü:Aferin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 msn imi eklerseniz konusabiliriz...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Abi böyle topic açılırmı. Normal yani dalga geçmeleri :lol:[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bastan belli bi cevre yapana kadar normal karsılamak lazım sonradan fırsatlar degerlendirilmeye baslanıo cunku.[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 GEnede forumları takip ederse böyle topic açan bir kaç kişinin de böyle bir tehlike ile karşı karşıya kaldıgı görüldü :) ula ne anlattım be :lol: Genede böyle topic açması kötü oldu...[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Dilediğinizi söylebilirsiniz. Ben hiçbir söze cevap yazmayacağım. Topic açmamın bir formatı varsa bilemem. Karşlışacağım tepki beni ilglilendirir ve ben bu tepkileri kaldırabilirim. Espiri niyetindeki cevapları bende veririm arasıra o yüzden alınmam. Ne derseniz diyin :) Ben sadece Staffda yer alabileceğim bir shard arıyorum. Siz devam edin eğlenmenize ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Topic biraz saçma olmuş ama daha yaratıcı ve Topic e bakılmasını sağlayacak bir Başlık bulmamadım bende bunu yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clark_Velorien Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 bi daha bastan oku hell sana gereken cevabı vermistim bi daha lutfen, oku...[signature][hline]Kula bela gelmez Hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul AZMADIKÇA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 (bkz: ...) [Bu mesaj HellFire tarafından 17 Ağustos 2004 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: avp, 17 Ağustos 2004 13:55 tarihinde demiş ki: Biz 500Milyon Aylik Maaş +SSK + Yemek + YOL + Yilda 15 gün izin veriyoruz . Ne dersiniz? Haftada Bir Partide Veriyoruz öyle değilmi avp =) [spo1=Pawliger Ne Yapar?]Exilede Developerdır.Ultima developers Editörüdür.20 Ağustosda Asker Olacak kişidir.[/spo][signature][hline][b]Dün Gitti Yarın Gelmedi "Anı" Yaşayalım... Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger Avaturk Exile [Radio Exile Dj Pawliger] [Bu mesaj PawligeR tarafından 17 Ağustos 2004 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 eed eed veriyorus =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bende i$çi arıyorum :) Sarı$ın mini etekLi 20-22 ya$Larında güzeL bir kızı i$e aLacağım :) Ba$vuruLarı özeL mesaj oLarak aLabiLirim.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ahah Abi adam dalga geçin demeye çalışmış bir cevapında bilmiyorum artık.[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 çok yaratıcı bir topic olmuş, şu 2 gün ilan verildiğinde 3. bedava olan gazetelere de verirsen kesin bulursun bir server kendine.[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 adam iyi niyetle yazmış sizin ne haddinize adama boyle davranmak.... birde paticik forumları seviyeli diyorlar....eger seviye buysa....sanırım tuvaletime bir forum acsam biraz daha düzgün birileri gelicek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 biri beni staff'a alsın diye topic açılmaz gibi geliyor bana ama herneyse...[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 adamın konusu anlamamışsın hala konuşmaya devam ediosun... adam ben deneyimliyim oyunu bırakmadan once bilgilerimi başkası yararına kullanmak istiyorumbu bilgilerimi kullanmak isteyenelre yardıme dicegim demek istior bu duyguları nasıl bildigimi sorarsanızde bende aynı duyguları paylaşıorum ama ginede boyle bazı arkadaşların absürd cvp lar verecegini bile bile ayrdım edecek biri cıakr diye bu forumu acıcak medeni cesareti gosterdigine gorearkadaşımız kutluorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Şu adamı şurda en iyi ben alnlıyorum.Anladımki bu arkadaşta benim gibi UO yu artık bir oyun değil,hayat olarak benimsemiş.Senide aramıza aldık ozaman ne diyelim.Ama şunu soylemek isterimki UO nun bir hastanesi yok tedavi şansı yok.İlerisi cok daha kotu olabilir.Bir zaman geliyor staff ta seni cok baglıyor.Ozaman staff oldugun server kapandıgında,hele hele birde yoneticiysen krizlere giriyorsun.Ben yonetici oldugum yaklasık 5 6 serverda,staff oldugum 10 serverda yaşadım...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar