Rynza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 http://www.odatv.com/n.php?n=zamanimizin-en-gosterisli-soytarisi--0609101200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Zulfu livaneli cikti sahneye beraber sarki soylediler cok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 arkadaşta fazla bilet vardı, çağırdı, gitmedim. zerre umrumda değil nedense u2. ben de sevemedim bir türlü u2'yu.. hele müziği dışında, siyasi kişiliğini hiç sevmiyorum bono'nun. şovmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 NoTwisT said: U2'ya laf edenin azina azina vururum. Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis... Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha puff kralcı olmayın abi bu kadar tamam iyi hoş da, bi sürü batan şeyi var adamın onlardan rahatsız olma erdemini gösterenlerin de olmasını doğal karşılamak gerekir. kaldı ki pati'den bi eleman olmayı geçtim ben cumhuriyetten bir köşe yazarının yazısını gösteriyorum aha bu yüzden sevmiyorum bu ibişleri diye, bi kulağını yasla oku kafan acımaz: yav said: http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/08/rock-yldzlarnn-paradoksu.html [hr] bono egemen bağışla ilgili bişeyler söylemeye kalkmış da yuhalanmış bi sürü zaten sfd sonra tamam siyaset yok müziğe devam deyip eziklemiş. hahah zülfü livaneli'ye üzüldüm ama severdim kendisini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 iyi de bono gercekten antipatik bi insan, u2 isterse dunyanin en mukemmel muzigini yapsin, ki muzigi de herkesin sevecegi bi muzik deil. fekat bonoya gicik olup u2ya laf atmakta sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 90 sonrası tayfa bilmez U2yu normaldir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ahaha hizli edit, 2000 sonrasi tayfa okumayi yeni ogrendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 aquila said: iyi de bono gercekten antipatik bi insan, u2 isterse dunyanin en mukemmel muzigini yapsin, ki muzigi de herkesin sevecegi bi muzik deil. fekat bonoya gicik olup u2ya laf atmakta sacma. eh, doğru diyosun dicektim ama tayipe gıcık olup akp'ye laf atmak saçma gibi bişi demişsin onu farkettim sdf dinazorlar çocukluğunda etkilendiği adamların pis çamaşırlarını görmezden gelip helecana kapılabilirler onu da anlarım, saygı duyarım. 90 sorası olmasam da sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yıllarca "türkiyede insan hakları yok lölölölö" dediler gelmediler stad konseri tonla para dendiğinde geldiler hani u2 dinleyen biri değilim şaarkılarını sevemedim adam akıllı bildiğim tek şarkı da "it's a beautiful day" o da artık ben istemeden medya tarafından kafama kakılmış. ben açıkcası çok samimi bulmuyorum bu adamları öyle aggro çekeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bononun veya grubun sacmaliklari yuzunden muzigini, islerini yok saymak/kotulemek sacma dedim, tayyip akp nalaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Sahneye Zülfü Livaneli çıktı diye bir laf var ama doğru mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 CusTodeM said: Zulfu livaneli cikti sahneye beraber sarki soylediler cok hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Bu konserde tweetleyene ödül falan mı var? Nedir bu ya. Twitter'da ki bütün ünlüler konseri takip ediyor. O oldu bu oldu şu oldu.. konseri izlemiyor ibneler tweetliyolar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 siyasi kimliği, sanatçı kimliğinin önüne geçen adamları gitar sapıyla dövmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 niye yahu.. bence sev onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 U2 olsunda boktan olsun boşverin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hiç siyaset yapmasın demiyorum zaten. ama bono mesela şarkı mı söylüyo yoksa nutuk mu atıyo belli değil. benim için sanatçı justin timberlake'tir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bi şey yapmalı HEY bi şey yapmalı HEY bi şey yapmalı HEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 fede said: siyasi kimliği, sanatçı kimliğinin önüne geçen adamları gitar sapıyla dövmek istiyorum Nihat Doğan oy verse siyasi kimliği sanatçı kimliğinin önüne geçer...keza bir çok isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sezyum http://www.sezyum.com/wp-uploads/u2_band_by_sanane_banane.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 NoTwisT said: U2'ya laf edenin azina azina vururum. Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis... Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha ben de ekşisözlük üslubuyla yazılan yazıların azına azına vurmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 U2yu muzigini dinleyin siyaseti bırakın zevkini çıkarın. Kaç tane kaliteli rock grubu kaldı işte keyfine varın. 3 gunluk gruplar bugun var yarın yok ama U2 bazılarımız portakalken bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 gittik geldik pekde güzeldi. her gün 12930124312947 lerce planlanmış programlanmış saha fazla tüketmeniz icin üretilnmiş ıvır zıvır tüketiyosunuz. gelip u2'yamı laf etmek kaldı bide. mıy mıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cuce said: gittik geldik pekde güzeldi. her gün 12930124312947 lerce planlanmış programlanmış saha fazla tüketmeniz icin üretilnmiş ıvır zıvır tüketiyosunuz. gelip u2'yamı laf etmek kaldı bide. mıy mıy iyi de bu adamların ettikleri lafların yanında komik duruyor. konuştuğun şeyle yaptığın şey çelişirse millet eleştirir, mıy mıy etmek de olmaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 yahu neyse, adamlar büyülenmiş gelmiş işte biz ne desek mıymıy olcak yani yapcak bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar