Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

U2 konseri

Red

Öne çıkan mesajlar

NoTwisT said:

U2'ya laf edenin azina azina vururum.

Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis...

Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi

Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha

puff
kralcı olmayın abi bu kadar
tamam iyi hoş da, bi sürü batan şeyi var adamın onlardan rahatsız olma erdemini gösterenlerin de olmasını doğal karşılamak gerekir. kaldı ki pati'den bi eleman olmayı geçtim ben cumhuriyetten bir köşe yazarının yazısını gösteriyorum aha bu yüzden sevmiyorum bu ibişleri diye, bi kulağını yasla oku kafan acımaz:
yav said:
http://zulalmuzik.blogspot.com/2009/08/rock-yldzlarnn-paradoksu.html

[hr]

bono egemen bağışla ilgili bişeyler söylemeye kalkmış da yuhalanmış bi sürü zaten sfd sonra tamam siyaset yok müziğe devam deyip eziklemiş. hahah

zülfü livaneli'ye üzüldüm ama severdim kendisini :/
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

iyi de bono gercekten antipatik bi insan, u2 isterse dunyanin en mukemmel muzigini yapsin, ki muzigi de herkesin sevecegi bi muzik deil. fekat bonoya gicik olup u2ya laf atmakta sacma.

eh, doğru diyosun dicektim ama tayipe gıcık olup akp'ye laf atmak saçma gibi bişi demişsin onu farkettim sdf

dinazorlar çocukluğunda etkilendiği adamların pis çamaşırlarını görmezden gelip helecana kapılabilirler onu da anlarım, saygı duyarım. 90 sorası olmasam da sdfl
Sosyal ağlarda paylaş

yıllarca "türkiyede insan hakları yok lölölölö" dediler gelmediler stad konseri tonla para dendiğinde geldiler

hani u2 dinleyen biri değilim şaarkılarını sevemedim adam akıllı bildiğim tek şarkı da "it's a beautiful day" o da artık ben istemeden medya tarafından kafama kakılmış.

ben açıkcası çok samimi bulmuyorum bu adamları

öyle aggro çekeyim dedim
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

U2'ya laf edenin azina azina vururum.

Adamlar efsane sarkilar yapmis, kendince sosyal konulara parmak basmaya calismis, kol gibi hayran kitlesi yapmis, hayir kuruluslarina para akitmis...

Sonra paticikten ne idugu belirsiz adam cikip yutu cok rerore sarkilari bok, dandirik sosyal mesaj vermeye calisio, cok ovirreytitlar falan bididi

Sen kimsin bilae, bi sigigit lan ahaha

ben de ekşisözlük üslubuyla yazılan yazıların azına azına vurmak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

gittik geldik pekde güzeldi.

her gün 12930124312947 lerce planlanmış programlanmış saha fazla tüketmeniz icin üretilnmiş ıvır zıvır tüketiyosunuz. gelip u2'yamı laf etmek kaldı bide.

mıy mıy

iyi de bu adamların ettikleri lafların yanında komik duruyor. konuştuğun şeyle yaptığın şey çelişirse millet eleştirir, mıy mıy etmek de olmaz bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...