Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serbest meslek.

Mithat

Öne çıkan mesajlar

açık jelibon işi yap o sırada çince öğren
biraz para biriktirince çine git ordan konteynırla mal getirmeyi öğren

elektronik öğren, basit ama etkili şeyler yap, ufaktan başla sonra tedarikçi firmalarla marka olma yoluna koyul

oltayı bırak, zıpkınla dal. kazanabilirsin biraz. en azından aç kalmaz, balık yersiniz.

bilemedin kayık ve ağ al

en işlek yerde küçücük bir dükkan al, tobacco shop aç

yada;

bir firma kur 3-4 iş yap sonra bankadan çek hesabı açtır büyük bir iş yap çekin karşılığını yatırma büyük işten eline geçenleri de alış fiyatına sat paran 2 ye katlansın. gerçi bu en son :P

5-7 k tl ye lazer cnc al küçük bir tane, ahşap işine gir. küçük dekoratif şeyler tasarla.

ebaydan sony dans eden mp3 lerinden getir. orda 35 dolar burda 700 tl

dil varsa rehberlik yap veya büyük düşüncem diyorsan turizm acentası kur. milleti gezdirirsin tur düzenlersin

tornacı ol veya kaynakçı ol. sanayide para onlarda.

geldikçe eklerim
Sosyal ağlarda paylaş

reddiye said:

açık jelibon işi yap o sırada çince öğren
biraz para biriktirince çine git ordan konteynırla mal getirmeyi öğren

elektronik öğren, basit ama etkili şeyler yap, ufaktan başla sonra tedarikçi firmalarla marka olma yoluna koyul

oltayı bırak, zıpkınla dal. kazanabilirsin biraz. en azından aç kalmaz, balık yersiniz.

bilemedin kayık ve ağ al

en işlek yerde küçücük bir dükkan al, tobacco shop aç

yada;

bir firma kur 3-4 iş yap sonra bankadan çek hesabı açtır büyük bir iş yap çekin karşılığını yatırma büyük işten eline geçenleri de alış fiyatına sat paran 2 ye katlansın. gerçi bu en son :P

5-7 k tl ye lazer cnc al küçük bir tane, ahşap işine gir. küçük dekoratif şeyler tasarla.

ebaydan sony dans eden mp3 lerinden getir. orda 35 dolar burda 700 tl

dil varsa rehberlik yap veya büyük düşüncem diyorsan turizm acentası kur. milleti gezdirirsin tur düzenlersin

tornacı ol veya kaynakçı ol. sanayide para onlarda.

geldikçe eklerim

tam bunu istiyodum işte. tam bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

benim çalışma zorunluluğum ve az da olsa sermayem olsa herhalde orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bir semtin biraz canalıcı bir köşesine kahvaltılık satan bir tükan açardım.

bir arkadaşımın bir fikri vardı bir aralar. çinden ortak konteynır getirten adamlar var üç beş kişi böyle ama onun için çine filan gitmek gerekli o bence rüya. zaten sonradan vazgeçti eleman heralde.

ne bileyim kasaplık da fena iş değil gibi. belki onla uğraşırdım. bi kasabın yanına girip meslek öğrenir sonra yine orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bi semte kasap açardım. ama böyle harbi kasap. yani eti kasayla alan adamların, et alırken gözlüğünü takıp kasabı izlemekten keyif alan adamların yaşadığı semtlerden bahsediyorum. ankara dolaylarında yaşıyorsan geçerli böyle tipler tabi. batıda da vardır da çok yoktur. aslında ne iş yapacağın nerde yaşadığınla alakalı onu söylememişsin herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

100 lira vericek birini bulsam neden yapmiim :D 50 lira vericek birini bulsam yaparım be :D ama malesef o kadar fazla tanıdık yok ders almak isticek. bi de matematik falan degil ki liseye hazırlık ıcın universiteye hazırlık ıcın lazım olan bişi degil ingilizce kişisel gelişim tamamen.
Sosyal ağlarda paylaş

vernon_sullivan said:

benim çalışma zorunluluğum ve az da olsa sermayem olsa herhalde orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bir semtin biraz canalıcı bir köşesine kahvaltılık satan bir tükan açardım.

bir arkadaşımın bir fikri vardı bir aralar. çinden ortak konteynır getirten adamlar var üç beş kişi böyle ama onun için çine filan gitmek gerekli o bence rüya. zaten sonradan vazgeçti eleman heralde.

ne bileyim kasaplık da fena iş değil gibi. belki onla uğraşırdım. bi kasabın yanına girip meslek öğrenir sonra yine orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bi semte kasap açardım. ama böyle harbi kasap. yani eti kasayla alan adamların, et alırken gözlüğünü takıp kasabı izlemekten keyif alan adamların yaşadığı semtlerden bahsediyorum. ankara dolaylarında yaşıyorsan geçerli böyle tipler tabi. batıda da vardır da çok yoktur. aslında ne iş yapacağın nerde yaşadığınla alakalı onu söylememişsin herhalde.

dükkana ızgara-ocak başı
altına toptancılık için soğuk hava deposu
iş bağlayıp et satacağın lokanta köfteci büfe fabrika

deli para var bu şekil
abartıp
üstüne toptancı olabilirsin
sonra da hayvan çiftliği kurarsın
istanbul'da mezbaha yok onu da yaptır hatta
kurban bayramında yardır
dericiliğe gir
daha çok uzar
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

geniş bir çevren ve pazarlama olayını biliyorsan güzel para var bu işte.

kilosunu 2 dolara getirdiğin 25 ton hammaddeyi (genelde tekstil için daha iyi oluyor, türkiyeye göre daha cazip bazı ürünlerde hammadde fiyatları) (1 konteynır) 2.10, 2.15 den falan okutuyorsun.

2.500 dolar kalıyor en kötü sana.

ayda rahat 3-4 konteynır satış yapabiliyorsun ilerletirsen.

tabi satacağın çevren, pazarlama kabiliyetin, sağlam ingilizce, nakit paran ya da banka teminatın falan olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

zor satarsın hammaddeyi
bak şey yapabilirsin
buralarda hep böyledir bu işler
kasap ile fırın beraber açılır yan yana
ufak çapta bir lokanta gibi de işletirler rutin işleri dışında
kağıt kebap diye birşey var sizin oralarda keşfedildi mi bilmiyorum, belen tava vardır inanılmazdır ayrıca etli pide gibi şeyler de direk yapılıp satılır ufak çapta bir fast food işletmecisi tadını da alırsın ve onlardan çok kazanırsın. fırından gelir elde etmek imkansız gibi normalde ama kasabın yanına koyduğunda +5 gold geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...