Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bana paranı söyle sana serbest mesleğini söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Para kazanmak ıcın serbest meslek demiştim ama tabii bi sermaye olabilir sermayede oyle nakit olarak 10-15 bin dışında genelde kredi çekmeye yüklenerek olur ancak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 açık jelibon işi yap o sırada çince öğren biraz para biriktirince çine git ordan konteynırla mal getirmeyi öğren elektronik öğren, basit ama etkili şeyler yap, ufaktan başla sonra tedarikçi firmalarla marka olma yoluna koyul oltayı bırak, zıpkınla dal. kazanabilirsin biraz. en azından aç kalmaz, balık yersiniz. bilemedin kayık ve ağ al en işlek yerde küçücük bir dükkan al, tobacco shop aç yada; bir firma kur 3-4 iş yap sonra bankadan çek hesabı açtır büyük bir iş yap çekin karşılığını yatırma büyük işten eline geçenleri de alış fiyatına sat paran 2 ye katlansın. gerçi bu en son :P 5-7 k tl ye lazer cnc al küçük bir tane, ahşap işine gir. küçük dekoratif şeyler tasarla. ebaydan sony dans eden mp3 lerinden getir. orda 35 dolar burda 700 tl dil varsa rehberlik yap veya büyük düşüncem diyorsan turizm acentası kur. milleti gezdirirsin tur düzenlersin tornacı ol veya kaynakçı ol. sanayide para onlarda. geldikçe eklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 reddiye said: açık jelibon işi yap o sırada çince öğren biraz para biriktirince çine git ordan konteynırla mal getirmeyi öğren elektronik öğren, basit ama etkili şeyler yap, ufaktan başla sonra tedarikçi firmalarla marka olma yoluna koyul oltayı bırak, zıpkınla dal. kazanabilirsin biraz. en azından aç kalmaz, balık yersiniz. bilemedin kayık ve ağ al en işlek yerde küçücük bir dükkan al, tobacco shop aç yada; bir firma kur 3-4 iş yap sonra bankadan çek hesabı açtır büyük bir iş yap çekin karşılığını yatırma büyük işten eline geçenleri de alış fiyatına sat paran 2 ye katlansın. gerçi bu en son :P 5-7 k tl ye lazer cnc al küçük bir tane, ahşap işine gir. küçük dekoratif şeyler tasarla. ebaydan sony dans eden mp3 lerinden getir. orda 35 dolar burda 700 tl dil varsa rehberlik yap veya büyük düşüncem diyorsan turizm acentası kur. milleti gezdirirsin tur düzenlersin tornacı ol veya kaynakçı ol. sanayide para onlarda. geldikçe eklerim tam bunu istiyodum işte. tam bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bölüm neydi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 benim çalışma zorunluluğum ve az da olsa sermayem olsa herhalde orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bir semtin biraz canalıcı bir köşesine kahvaltılık satan bir tükan açardım. bir arkadaşımın bir fikri vardı bir aralar. çinden ortak konteynır getirten adamlar var üç beş kişi böyle ama onun için çine filan gitmek gerekli o bence rüya. zaten sonradan vazgeçti eleman heralde. ne bileyim kasaplık da fena iş değil gibi. belki onla uğraşırdım. bi kasabın yanına girip meslek öğrenir sonra yine orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bi semte kasap açardım. ama böyle harbi kasap. yani eti kasayla alan adamların, et alırken gözlüğünü takıp kasabı izlemekten keyif alan adamların yaşadığı semtlerden bahsediyorum. ankara dolaylarında yaşıyorsan geçerli böyle tipler tabi. batıda da vardır da çok yoktur. aslında ne iş yapacağın nerde yaşadığınla alakalı onu söylememişsin herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Istanbulda yaşıyorum ve Amerikan kültürü ve edebiyatı okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 pazarda kultur ve edebiyat sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 pek kazandıran bi bölümümde yok zaten burdan 2-3 yere çıkışım var ogretmenlık turizm yada bi firmada normal pazarlama falan bi şekilde girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ingilizce özel ders ver parayı kır hiç olmasa 5 öğrenci bulsan saati 100 tl desen haftada 500 ayda 2k yapar bu işi 150'e yapan tanıdıklarım da var öyle olursa 3k.. haftada 5 saat çalışma için çok iyi para bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hem bölümünle de alakalı falan, diplomanı kullanabileceğin bir alan yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 100 lira vericek birini bulsam neden yapmiim :D 50 lira vericek birini bulsam yaparım be :D ama malesef o kadar fazla tanıdık yok ders almak isticek. bi de matematik falan degil ki liseye hazırlık ıcın universiteye hazırlık ıcın lazım olan bişi degil ingilizce kişisel gelişim tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 vernon_sullivan said: benim çalışma zorunluluğum ve az da olsa sermayem olsa herhalde orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bir semtin biraz canalıcı bir köşesine kahvaltılık satan bir tükan açardım. bir arkadaşımın bir fikri vardı bir aralar. çinden ortak konteynır getirten adamlar var üç beş kişi böyle ama onun için çine filan gitmek gerekli o bence rüya. zaten sonradan vazgeçti eleman heralde. ne bileyim kasaplık da fena iş değil gibi. belki onla uğraşırdım. bi kasabın yanına girip meslek öğrenir sonra yine orta-üst düzey gelirli insanların oturduğu bi semte kasap açardım. ama böyle harbi kasap. yani eti kasayla alan adamların, et alırken gözlüğünü takıp kasabı izlemekten keyif alan adamların yaşadığı semtlerden bahsediyorum. ankara dolaylarında yaşıyorsan geçerli böyle tipler tabi. batıda da vardır da çok yoktur. aslında ne iş yapacağın nerde yaşadığınla alakalı onu söylememişsin herhalde. dükkana ızgara-ocak başı altına toptancılık için soğuk hava deposu iş bağlayıp et satacağın lokanta köfteci büfe fabrika deli para var bu şekil abartıp üstüne toptancı olabilirsin sonra da hayvan çiftliği kurarsın istanbul'da mezbaha yok onu da yaptır hatta kurban bayramında yardır dericiliğe gir daha çok uzar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 forgiver said: bir arkadaşımın bir fikri vardı bir aralar. çinden ortak konteynır getirten adamlar var üç beş kişi böyle ama onun için çine filan gitmek gerekli o bence rüya. zaten sonradan vazgeçti eleman heralde. geniş bir çevren ve pazarlama olayını biliyorsan güzel para var bu işte. kilosunu 2 dolara getirdiğin 25 ton hammaddeyi (genelde tekstil için daha iyi oluyor, türkiyeye göre daha cazip bazı ürünlerde hammadde fiyatları) (1 konteynır) 2.10, 2.15 den falan okutuyorsun. 2.500 dolar kalıyor en kötü sana. ayda rahat 3-4 konteynır satış yapabiliyorsun ilerletirsen. tabi satacağın çevren, pazarlama kabiliyetin, sağlam ingilizce, nakit paran ya da banka teminatın falan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hammadde işi mafyanın elinde olur genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 izmirde öyle en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 trilyonluk oynamadıkça kimse bulaşmaz. neticede bursada cavit çağlar, nesim malki olayları falan vardı yani, mafya dediğin 5-10k dolar kazanan adamla uğraşmaz. ayrıca her haltın mafyası var zaten güzel yurdumda, hiç bi işe giremezsin o açıdan ele alırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 mafyaya yem olmamak için mafya olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ülkemizin bir diğer klişeside dukkan aççcam cafe aççcam diyenlere mafya çöker yapamazsın demektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://www.alibaba.com/ diyosunuz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 zor satarsın hammaddeyi bak şey yapabilirsin buralarda hep böyledir bu işler kasap ile fırın beraber açılır yan yana ufak çapta bir lokanta gibi de işletirler rutin işleri dışında kağıt kebap diye birşey var sizin oralarda keşfedildi mi bilmiyorum, belen tava vardır inanılmazdır ayrıca etli pide gibi şeyler de direk yapılıp satılır ufak çapta bir fast food işletmecisi tadını da alırsın ve onlardan çok kazanırsın. fırından gelir elde etmek imkansız gibi normalde ama kasabın yanına koyduğunda +5 gold geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 tekel bayii aç ama iddaa ve sayısal lotoda bulundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar