Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkadaşlar hdd 2 gün önce bi arkadaşa verdim vermeden önce gayet normal çalışıyordu fakat bugun arkadastan aldıgımda diski taktıgımda diski biçimlendirle karşılaştım içindeki verileri kurtarabilme imkanım nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Flash disklere virüs bulaştığında da böyle oluyordu. Erişilemez diyordu. Sağ tıklayıp aç ile girmeyi dene o da olmazsa iyi bir antivirüs programıyla tara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sağ tıklayıp aç dedigimde açılmıyor ayrıca avg ile taratma yapayım dıyorum yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 acı gerçek, büyük ihtimalle arkadaşın yere düşürmüş onu.. yada bi ihtimal tam aktarım bitmeden usb yi çekti ondan öyle görüyor, scandisk at file tabloları gitmişse belki onları düzeltir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 büyük ihtimalle checkdisk işini görecektir çalıştırdan: chkdsk G: /f /r yaz ve windows un onarmasını bekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sağ tıkla onar filan tarzı şeyleride deneyebilirsin. Ben olsam sinirdem elim ayağım titredi. Arkadaşımıda bi' daha görmezdim. en sinir olduğum şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 banada 4-5 hafta fln önce temizlikçi yaşatı aynı durumu, masayı çekip harddiski aşağı fırlatmış. neyseki garantiden değişti düştüğü halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 abi değişmesi önemli değil, içindekiler önemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yokmu bi çözüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikail Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 chkdsk denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 usb belleklerden bir çok veriyi kurtarmıştım sanırım external hdd de olsa durum değişmez sadece daha uzun sürer diye tahmin ediyorum. data recovery diye aratırsan google'da çıkan herhangi 3 5 programla halledebilirsin işini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hdd yi göremiyorsan recovery işe yaramaz zaten. winrar da bir program yada dosya aç winrar barından hdd'yi bulup içine bakmayı dene win7 de öyle salak bişeyle karşılaşmıştım trojan sonucu temizlemekte zor gelmişti hariciye winrar yardımı ile giriyorum. O da olmassa diskte sorun var ki gerçekten düşmüş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 dedıklerınızı yaptım herkese teşekür ederim fakat bi düzelme olmadı sanırım diski biçimlendirip recovery ile kurtarıcam başka seçenek kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Aynı durum bende de mevcut...hdd gözüküyor lakin içindeki klasörlere erişilemez diyor,klasörlerin üzerine geldiğimde boş diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben daha içine giremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Farklı bir şey yok zaten,özelliklerine baktığımda hafızanın dolu olduğu gözüküyo ama klasörlere erişilemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 arkadaşlar son bişey sorucam şimdi recovery my files yükledim ve format recovery ile taratıyorum içindeki şeyleri buluyor ama diski biçimlendirmedim suan tarama bittikten sonra bu bulunan şeyleri çekebilirim demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 dosya sistemi raw olmuş bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
/Escobar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Testdisk dener misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Hardter said: dosya sistemi raw olmuş bilen varmı? bu formatsız diye biliyorum. yani formatlarsın ntfs ve fat olur. hdd'yi ilk aldığında raw olarak gelir falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 veya hdd'nin boot sectoru bozulduysa raw olarak okur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 son ugraslarım bunlar olmuyorsa atıcam diski başlat dıyorum yanlış işlem diyor nasıl çözebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Abi biz haşlanmış (abartmıyorum, cidden haşlanmış) hdd ile üç gün uğraştık, bir 3 gün de pro amcalar uğraştı. Bu kadar çabuk yılma.. Ubuntu ile falan dene bu arada, belki erişirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 windowsun denyo araçlarıyla bakmayın abicim diske, live cd linux koyun bilgisayara, onunla açın diski görüntüleyin. tabii ntfs destekleyen bi kernel kullanın (ubuntunun son bikaç sürümü destekliyo zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar