Karasakal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Üniversite kayıdı 7 eylüldede oluyor değil mi? Birde özel bir durum diyerek 1-2 gün sonra gerçekleştirebilmek mümkün mü Üniversiteye gidip? Eski üniden kayıt sildiremedim hala ve diploma filan alamadımda=S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Her üniversitenin ve bölümünün farklı değil mi kayıt tarihleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mümkün değil. Üniversitenin sana vereceği tek bir gün var kayıt için. Sitesinde yazıyordur. O gün gitmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 mazeretli kayıt falan fıstık bişiler vardı ama okuluna göre değişebilir, mesela bizimkinde de görmedim öle bişi ama yine de bir arayıp sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Kayıt silip diploma almak 15 dakika sürmez. Umursamazlığın zirvelerine çıkmışsın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 GERGE said: Kayıt silip diploma almak 15 dakika sürmez. Umursamazlığın zirvelerine çıkmışsın sen... sabahtan çıkar, sorarsın ama buna tam güvenme. okullar "kurul toplansın da onaylansın!" geyiği yapabiliyorlar. halledilir yine de. olmadı eksik evrakla kayıt yapabiliyor olman lazım. misal askerlik belgesi yetişmezse sonradan verebilirsin. ama risklidir bu da...şöle, o evrak arada kaynar gider. sonrasında "lan bu çocuk okuyomuş ama haber verilmemiş.. tüh" olayı yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 2 .tercihler ne zaman %100 burslu yeditepe yazıcam en dandik bölümden başlıyarak nasılsa gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 GERGE said: Kayıt silip diploma almak 15 dakika sürmez. Umursamazlığın zirvelerine çıkmışsın sen... kampüsün içinde 1 saat dolaştıktan sonra 2 saat sonra gelmem söylenmişti bana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bana bugün git yarın gel dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 başlığı açan arkadaş halledebildi işlerini inşalla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Nosfe said: Bana bugün git yarın gel dediler. eauh ben de eve gidip ertesi gün gitmiştim zaten adam "arşivden geliyür bugün garanti deyil" diyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar