Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sipeyskeyk said: senin 88 li kızla çıkman benim 92li kızla çıkmam demek lan sapık mısın olm 4 yaş la ne olcak şuan 84 85 86 lı bi kızla çıkmam demek evlilikte emin adımların yolcusuyum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Black-ice said: o değil de rozinanteydi benim hayatım mclarens gibi biryerdi benim için kapandı gidicek yer bulamıyoruz mal gibi olduk. rozinante fena değildi. fixx bile kapandı meyhane yapacaklarmış. bostanlı şu oldu: dürümcü/çorbacı, meyhane/balık restoran, biracı, bir de son direnenler sir winston, 2 recis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sandalyeye oturduğunda ayakları yere değiyorsa ben çok güzel.. gibi cümleler kurmuosa 18 yaşını dolrumuş her hatun olur np yazarken bile utandım lan hajfghada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 oha lan. alkollü mekan dışında adam gibi cafe kalmadı bostanlıda. nargilecileri de geçiyorum. 2 resic, sir winston, kafes, cheesecake house başka? millet cafe diye bonjoura gidiyo artık hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kahvecilere gidiyolar ya. kahvecideki güzel kız ort > blackjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bostanlıya şöyle bir house cafe tarzı bir yer açacaksın var ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 valla durock var hala adam gibi yer. oraya gidioz biz genelde rozi kapandıgından beri. sonra efes lounge güzel ama yer sıkıntısı oluyor geç gidince fln. rozi iyiydi ya sakin sakin otururdun. sahibiyle falan da çok samimiydik ulaşamıyoruz kepenkleri bile indirmediler aniden noldu anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çökmüşlerdir mekanına adamın. fixx'in sahibi senelerdir mücadele ediyo o da dayanamadı en sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 sahildeki mekanlar var ama onlarda liseli kaynıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 valla ben sürekli kape pi ye gidiyorum bu aralar, bostanlı'da anca yemek yemeye çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Divaya falan gidenler var ya. Bi de ordan arabayla geçip hava atanlar gkjasgnasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kafe pi'nin kokteyller baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 orda da otopark sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 mojito gold ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: sahildeki mekanlar var ama onlarda liseli kaynıyo. +300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 barnacle said: orda da otopark sorun. içeriye koyuyorum ben kumrucu falan var ya ismet ustaya gelmeden yol üzerine koy hiçbirşey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tam pi nin arkasına denk geliyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dartanian said: Divaya falan gidenler var ya. Bi de ordan arabayla geçip hava atanlar gkjasgnasg dfs geçen geçtim ordan mecburen çikolataya gitmek içn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ceza giydirmesinler oralarda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 1888den şaşmayın beyler lez dolu çok güzel oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Abi ordan geç oke de yavaşlıyolar böyle divanın önünde duruyolar falan sonra aragazla gidiyolar ahahahaha etrafı kesip. yapıyosun di mi sen de hadi söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 yok yok, ben hep koyuyorum hiç yazmıyolar. hatta bana inanmıyosan koy, sonra oradaki kumrucuya sor kardeşlerin yanındaki adamlar bişey olmaz yeeeeaaa diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 doğrudur sipeys. abi vala yapmıom. ilk defa geçtim hatta. arabayı bırakıp yürürüm genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 o sokak çok fena ya hiç sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ilk sayfada megaköylülerin başarısız trolleme girişimi ve kimsenin takmaması dfobkmdfsvladscsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar