odchu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Dogum gunu Ekim 10 olan var mi aramizda ya da birininki kutlayacak? Bu sene icin orjinal bir seyler yapacak, kucuk suprizler hazirlayacak, plani olan? 12.12.12ye hazirlik olacak bir seyler yapalim? bi de sunu gordum 10.10.10 ikilik sistemden onluk sisteme 42 diye geciyor. 42! heh dont panic, havlumu aldim yanima ne yapalim o gun? /sayilardaanlamaramak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 http://www.highedweb.org/wordpress/?p=453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 birininkini kutlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 neden sadece 10.10.10 ve 12.12.12'yi sordun ki? 11.11.11 daha şık bence (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben varim Ekim 10 : ) ama unuttum doğum günlerini :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 -ni si eksik kalmis Ben de genelde normal gecerim dogum gunlerini ama bu sefer imkan var ve de sebep olsun iste; ancak fikrim yetmedi. Millet dugun nisan tarihlerini yigmis bu gune. 1 ay var 1 1 1 ay ve de pazar.. yola cikilir en kotu de yalniz cikilmaz, vizeye basvurulur ya da basvurulmaz japonyaya gidilir, eve gidilir anneye kucak dolusu sarilinir, isten istifa edilir, hatun is cikisi yakalanir anyasi konyasi dokulur ortaya, 1 gun kutlanmaz 4 gun kutlanir doya doya, fasa gidilir iade i ziyarete ona, kamp atilir kafa kampi, pff.. olsaydi biri ondan kopya cekerdik. Octoberfest ne zaman acaba 11.11.11 daha guzelmis evet, dayinin dogum gunu, var ona daha Havalar bozdu dengem sasti, icim daraldi paticik, temiz bir dayak yenir o gece ii gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loplop Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tam o tarihte doğacak çocuk yapmak lazım, ilerde havası olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 10.10.10 da doğum günü kutlayınca ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 11 kasım benim. seneye kutluyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 erenim benim kuzenler var on ekim, de adamlar benden 600 km uzakta, muhtemelen yanlarında olamam o gün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 amerikada liseyi okuyan ikizler? ankaradalar mi? KM ler anlamsiz kaldi mirim, atlayip geleyim, onlarsa eger ortamlari iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben 29 şubatta doğdum. benimkini kutlasanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 22.22.2222 de güzel doğum tarihi olur bence, köşeye not aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 o zamana geldiğimizde yılda 24 ay olacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sevişin? arkadaşım, doğum günü ve sevişmek kominiti fiiling değil midir? kişisele alıyorum ben bunu ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 sevişelim dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 iddiaya girdim Sirbistana yenilirsek Belgrad'a gidecem. Elde var 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 benim de doğum günü 10.10.10 olacak bu sene, ama ne kadar özel geçer bilemiorum. her zamanki doğum günlerimden olacak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Belgrad plani yatti, gelmeyin yakin zamanda dedilerr :D :D Ancak Sirbistan galibiyetini Kosova'da kutlamak inanilmazdi, bizden daha cok bekliyorlarmis ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 aa supermıs seneye ben 11.11.11 i kutluycam :) hemen arkadaş edinmeliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar