Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 ben de geçen kurdum oynadım bunu ekleyin silphatos kullanıcı adı. wirelessla oynuyorum baya lag oluyo arada dedicated sistemi olmadığından tabii. mp7 ve keleş aldım 1 günlük, easy mode'a döndü oyun :p. bu ak'de 2 farklı şarjör tipi var, bi damage farkı falan var mı bunların? birisinin mermi uzun diğerine göre, en azından hud'da öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 fark yok onlarda sadece hızlı reload imkanı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 sanırım oyundan silahları kaldırmışlar. geçenlerde oynadım, sıfır silahım olunca satın almak zorunda kaldım. bugün tekrar oynadım, baya bir "achivement" şeysi yaptım, bombayla öldürmek felan. xp çok yavaş geliyor ya. sürekli oynamak lazım gün boyunca. onun dışında çok zevkli bir oyun. sniper rifle'ı iyi kullanıyorum, cs'de bu kadar rahat oynayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Ben de populer bir FPS indirmeye üşendim, 500 MB diye indirdim başladım bu oyuna. Yoksa MW 2 deneyecektim. Güzel oyun aslında, F2P olmasına rağmen de paralı bir şeyler alanla, almayan arasında çok fark olmuyor. Haritalar güzel, silah çeşitliliği bol. Görevler v.b sıkıcı değil. Sanırım rank 4 oldum ben de güzel bir klan v.b olsa aslında eğlendirir. Tam çerezlik oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 son oynadığım oyunda paso base spam yaptı düşmanlar. insanlar sıkıldı çekti gitti. ben de sinir oldum hırs yaptım her spawn oluşumda 3-4 kill çektim o şevkle. http://i53.tinypic.com/dm7d6x.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitofLUCK Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2011 güzel oyun,1.5 aydır oynuyorum.oyundaki nickim -[]- .yardımcı olabilirim eğer mesaj atarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 oynayan var mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 oynayan yok. ben ara sıra açıp oynuyorum, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 gel oynayalım bari sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Bone said: oynayan yok. ben ara sıra açıp oynuyorum, o kadar. 1 sene dil döktüm oynama şu oyunları diye bak ne hale geldin cs de hehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar