GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Olayın türkçesi ne bilmiyorum^^ watch?v=CtztrcGkCBw http://www.youtube.com/watch?v=hFafcjA_p7E watch?v=hFafcjA_p7E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 estetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 etkileyici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vernon_sullivan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 eleman o kadar sempatik ki dövmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Galata kulesinin orda bunu yapmaya çalışan bi tip vardı gece. Feci yeteneksizdi ama hiç bi halt yapamıyodu bi de parası bi topa yetmişti herhalde tek topu vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 hrmm toplarla cok iyi oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Cd- said: Galata kulesinin orda bunu yapmaya çalışan bi tip vardı gece. Feci yeteneksizdi ama hiç bi halt yapamıyodu bi de parası bi topa yetmişti herhalde tek topu vardı. geceleri toplanıyolar orda hipi takılıyolar heralde ama hepsi fail ordaki elemanların kızlı erkekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Çok sevdim - çok estetik ve ciddi emek var. Sanırım asıl olay geçişlerde topu ya hareketsiz veya sabit yükseklikte tutabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Top sabit durmuyo normal dönüyo şeffaf olduğu için dönmüyomuş gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar