Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

StarCraft II Turkiye Super Ligi (TSL)

TSL

Öne çıkan mesajlar

Merhaba Arkadaşlar.

Starcraft II Türkiye Ligi başlıyor.
Beta döneminde Solo olarak başlayan lig, StarCraft II'nin piyasaya çıkmasıyla Solo, Team ve Clan liglerinide içermek üzere geri dönüyor.

İlk etapta Solo olarak başlayacak olan lig, team ve clan liglerininde dahil edilmesi suretiyle devam edecektir. (Team ve Clan ligleri hakkında yapilacak ayarlamalar henuz tam olarak netlestirilmedigi icin ayrı bir konu başlığı altında değerlendirilecektir.)

Lige katılmak için lütfen aşağıdaki linki takip ediniz.

SC2 Turkiye Ligi : http://tsl.soulhex.com

Not: Lig hakkında görüş ve düşüncelerinizi lütfen bu konu başlığı altında bildiriniz. Lig sistemi konusunda gelecek fikirler doğrultusunda gerekli düzenlemeler yapılacaktır. Ayrıca bu konuda yardımcı olmak isteyen arkadaşlar lig ekibiyle iletişime geçebilirler.

Teşekkürler
TSL - StarCraft II Turkiye Ligi
tsl.soulhex.com
Sosyal ağlarda paylaş

Lig kayıtları yeni başladı. Bu yüzden gerekli sayıyı yakalamak için birkaç gün beklemek durumundayız. Eğer kayıtlar hızlı bir şekilde tamamlanır ise bu hafta içi lige start verebiliriz.

Arkadaşlarınızdan lige katılmak isteyenler var ise lütfen acele etmelerini iletiniz. teşekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

mümkünse oyunları haftaiçinde yapın arkadaşlar. haftasonları insnaların gezmesi tozması var zorluk çıkar diye düşünüyorum, haftaiçi herkez akşam 2-3oyun atabilicek durumda olur muhtemeln, sonuçta hepimiz pc bşaında vkait harcayan insanlarız. neyse umarım güzel bir lig olur ve community ve gelişimi adına katkı sağlar.
Sosyal ağlarda paylaş

TSL said:

Gruplara yerleştirme konusunda Battle.net Ladder puanlarının baz alınması ile ilgili bir fikir var arkadaşlar. Fikirler nedir?

Kesinlikle katılıyorum. Her ne kadar bu iş diamond ve plat oyuncularının işine gelmesede..(malum free winiz adamlara karşı)

Maç saatleri için ise Cuma ve Cumartesi günleri en uygun olanları diye düşünüyorum. Benim için fark etmez orası ayrı tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

nevayeshirazi said:

Peki ladder puanları kullanılırken aynı zamanda oyuncunun hangi ligde oynadığı da göz önüne alınacak değil mi ? Sonucta benim diamond da 700 puanım var iken silver league de oynayan bir oyunucunun 1000'e yakın puanı olabiliyor.

Silver oyuncunun puanı 10.000 olsa bile diamond oyuncusunun üstünde yer almasını savunacak bir organizma tanımıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nevayeshirazi said:

Peki ladder puanları kullanılırken aynı zamanda oyuncunun hangi ligde oynadığı da göz önüne alınacak değil mi ? Sonucta benim diamond da 700 puanım var iken silver league de oynayan bir oyunucunun 1000'e yakın puanı olabiliyor.

Sıralamayı Battle.net otomatik olarak yapıyor. Lige katılacak oyuncuların tamamını 1 hesaba eklediğimiz zaman ladder bölümünden Friends bölümünde oyuncunların division, rank ve puanına göre sıralamarını görebilirsiniz
Sosyal ağlarda paylaş

ladder puanı yerinde.

cuma ve cumartesi olmak üzere 2 günde oynanır haftalık maçlar. normal futbol ligi gibi.saat 19:00 ve 21:00 olmak üzere 2 saat diliminde oynanır maçlar.cuma oynuyacaklar 20:00 cumartesi 21:00 de oynar.ben derimki 2 lig olsun. A ligi ve B ligi. A liginden son 3 düşer. B liginden ilk 3 çıkar.bir sponsor bakalım.ilk 3 sıraya ödül versin
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kişiler anlaşıp kendi aralarında da oynayabilmeli(cumartesine kadar oynanmak şartıyla). Mesela cuma bana cumartesi ona uymuyorsa sıkıntı olabilir :).
Vee ligler kaç ay sürer, şahsen bu lige pek hazır değilim ya belki diğerine katılırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

Bence kişiler anlaşıp kendi aralarında da oynayabilmeli(cumartesine kadar oynanmak şartıyla). Mesela cuma bana cumartesi ona uymuyorsa sıkıntı olabilir :).
Vee ligler kaç ay sürer, şahsen bu lige pek hazır değilim ya belki diğerine katılırım :)

imzan yanlış olm 2 ila 28 arası olacak. sen anladın onu.

biri bana sc2 alıp öğretsin ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Sage said:

Arkadaşlar,

Beta döneminde olduğu gibi liglerin süresini kısa tutmayı planlıyoruz. Max 1 aylık dönemler içerisinde yeni sezonlara geçiş yapıcaz. Tam olarak lig oturduğu zaman 3 ay gibi bir süreye uzatabiliriz.

Bazı oyuncuların "Benim hiçbir iddiam yok", "Çok iyi oyuncular var bizi direk elerler" şeklinde lige katılmamak istediklerini biliyoruz.

Ancak şöyle ki; Lig'in asıl amacı, SC2 ortamını bir arada tutmak, oyuncuların birbirleriyle tanışmalarını kaynaşmalarını sağlamak, community'e yeni insanlar kazandırmak, farkli seviyelerde oyuncuların aralarında pratik yaparak daha iyi seviyelere gelmelerini sağlamaktır.

Bu nedenle seviyesi ne olursa olsun bu organizasyona tüm sc2 oyuncularının destek vermesini bekliyoruz. Bu gibi amatör organizasyonların artmasıyla gelecekte daha profesyonel organizasyonların oluşturulmasının önünün açılacağı unutulmamalıdır. Sonuçta bu bir sosyal etkinliktir ve camiaya ufakta olsa bazı yönlerden katkısı olacaktır.

Teşekkürler
StarCraft II Türkiye Ligi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...