HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Evet işler dolayısıyla saat 11 den önce raid yapmam mümkün değil. Var mıdır böyle bildiğiniz geç saatlerde raid yapan guild ? Türk de olur. Wow forumlarında buldum da kimse warrior aramıyor paladinle de oynamak istemiyorum heal meal yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Biz yapıyoduk da yetersizlerin bir kısmı bıraktı, bir kısmı faction change attı, bir kısmı asker oldu, bir kısmı da sc'ye geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 bekle catayı yaparız belki ucundan gfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 napim lan yaz geldi işte görüosun fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yaz gecti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 eylüldeyiz bismillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Türk guild bulmak zor olur ama bir sürü yabancı guild bulabilirsin. Eu forumlarında guild bölümünü kontrol ettin mi ? Hem birşey söyleyeyim mi türk guildleri mal oluyor zaten güya en iyilerinden arada bir apply geliyor bize okurken gülmekten ölüyorum. Yabancılarla oyna dertsiz tasasız sorunsuz kafa dinlersin. Alliance için: http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=11096&sid=1 Horde için: http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=9575909&sid=1 Ara bak burada bulursun geç saatte raid yapan guild. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 baktım baktım, birine apply yaptım hatta 3 gün oldu cevap vericekler inşalalh warrior dan daha fazla oynanan class olmadığı için. bi de tüm guildler 11/12 25m hc yaptığı için item sıkıntsıı da oluyor tabi. 5.2k gs lik prot warrior almazlartabi hehe. paladinle de oynamak istemiyorum baydım artk heal heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 baştan kaybediyorsun sen, adın holy raider zaten, raidleri holy yapmak farz sana sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 priest n'oldu senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 sattım ya, çok oldu. sezon başladı değerini kaybetmeden satıym dedim oynayamayacam diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 kendi guildimi kuriym lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Castiel said: Türk guild bulmak zor olur ama bir sürü yabancı guild bulabilirsin. Eu forumlarında guild bölümünü kontrol ettin mi ? Hem birşey söyleyeyim mi türk guildleri mal oluyor zaten güya en iyilerinden arada bir apply geliyor bize okurken gülmekten ölüyorum. Yabancılarla oyna dertsiz tasasız sorunsuz kafa dinlersin. Alliance için: http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=11096&sid=1 Horde için: http://forums.wow-europe.com/board.html?forumId=9575909&sid=1 Ara bak burada bulursun geç saatte raid yapan guild. vay arkadaş adam hartkormuş. umarım diğer başlık meme haline gelmişken tepki almam, kusura bakmayın dayanamadım, çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hard korum ama yüreğim şefkat ve sevgi dolu, korkmana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 late night raiding guilds diye arat wow-eu forumlarında, epey bi guild var 12-1 gibi raidlere başlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 var da şite warrior arayan yok dedim belki bilen vardır. ya da burda oynayıp adam arayan insan vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar