Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Varmidir efenim? Ben pek internette biseye rastlamadim ama cdsiyle mdsiyle alinca varmi? Yoksa sitesinden falan indirip keymi satin aliyoruz?Nedir olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Korax said: Yoksa sitesinden falan indirip keymi satin aliyoruz (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ister cd al, ister indir cd key gir. cdkeyle hallederim dersen dynun'dan almanı tavsiye ederim. http://forum.paticik.com/read.php?39,5018141 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Yani mac icin var oyun, supermis, tamamdir ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 LAN versiyonunu mu soruyosun. anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 macintosh lar icin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mac icin soruor, apple firmasının ürettiği bilgisayarlara genel olarak verilen isim. İşletim sistemi farklı olduğu için ona göre yazılımın deiştirilmesi gerekior. Windowsun .exe uzantısını linux içerisinde çalıştıramaman gibi örneklendirilebilir(eğer bir şekilde emule etmiyorsan tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 biliyorum mac in ne olduğunu bende var eski bi tane ama teşekkürler açıklama için ama nedense kafam iyi heralde hiç mac olarak düşünmedim, MAÇ okuyorum ya olaya bak MAÇ diyo allah allah diyorum aklıma ilk blizzardın LAN için çıkaracağını söyleyip çıkarmadığı versiyon geldi aklıma bi şeyler yemem lazım açlıktan beynim durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 mouseta tek tusla nasi oynanabiliyo ki sc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Phyx said: mouseta tek tusla nasi oynanabiliyo ki sc ölüm vuruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 blizzardin her oyunu hem mac hem win uyumlu geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ahaha ölüm vuruşu ne abi skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 multi touch var, yeter :P takarim bi mouse ya cokmu zor alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Touchpad'le nasil oynaniyor ki SC ? Her halukarda mouse takacak adam ve sag sol tiklamalari ayirt ediyor apple mouse'lar. Sadece tek tus gorunuyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ben kelimeye gülmüştüm canım zaten. yoksa 2buttonlu mauslar var diye biliyorum yani takıyosun tıkır tıkır. bu zaten bizim düşünüceğimiz işler değil yapanlar edenler çaresini buluyodur :p benim merak ettiğim ortak serverlar değil mi? yani pc kullanıcıları ile oynuyorsun mac le oynarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 ortak server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 zamanında hokey topu mac mouseuyla diablo1 oynuyodum ben, ama çok çektirmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 eheueh abi alirim bi a4 mouse oyun icin yau sart degil magic mouse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 MX518 al gayet güzel aheah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 SC2'yi bile homoseksüelleştirir ki Mac. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar