yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yurtiçi yurtdışı orda burda yaya olarak gezerken kullanabileceğim daha sonra ilerde muhtemelen aracıma da takabilceğim bir gps istiyorum ekranı ne kadar büyük kendisi ne kadar hafif olursa o kadar iyi önerebilceğiniz marka model var mı? Bi ton çeşit mevcut hiç bilemedim yani ne nedir ne değildir :S ekonomik olacak bi de :P 200 lira altı olursa şukela kaç inç ekranla rahat ederim acaba? hepsiburadaya bakıyorum 200 tl altı bi dolu 3.5" var, 1 tane de 4.3" var mesela. Hem kullanışlı okunaklı olması hem de monitör gibi olmaması lazım çantamda (abartırsak cebimde) taşıyabilmeliyim iyi mi 3.5"? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 3.5 iyidir. ben bulbul diye bişey kullanıyorum. çoğu aynı kalitede eğer has navigasyon taktırmayacaksan. pek düşünülecek bi alet değil 200 tl altındakiler, al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 cep tel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Tomtom arac kiti + iphone cok iyi bir ikili bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 iphone'um falan yok ki en ucuz 3g'li şeylerden var telefonu sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum daha doğrusu sms/konuşma dışında kullanabileceğim telefonlara para harcayasım gelmiyor :P gün gelecek yeminimi bozacağım da alcak başka şeyler çıkıyo hep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Adam akilli bir GPS'e 600 lira vereceksin en az, o yuzden dusunebilirsin bence. Bu arada hem arac icin olan GPS'lerden hem de IPhone varken ciktigimiz bir yolculukta arac GPS'i bizi yari yolda birakirken IPhone bana misin demedi. Tomtom gibi bir arac kiti takinca cekis gucu de artiyor cihazin. Yazilim update'leri de rahat. Ama nerden baksan telefon ve diger masraflar ile 1500 liraya cikarsin. Deger mi dersen bence deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 androidler de güzel bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adam akıllı gps derken nası oluyo ki, 200 liralıklar napamıyo mesela? ben öyle basit bir dijital harita istiyorum, 2 nokta işaretleyeyim arasını tarif etsin kulağıma falan. bi de kaç km yürüdüğümü falan öğrenmek istiyorum :D o kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 abi en büyük sıkıntıları o ekranları.. adres girmek biraz sıkıntılı gps'lerde adres tarif etmeleri iyi ama unutma süresi geçince ya yeni gps updateleri için paket alacaksın ya da legal olmayan yollara yöneleceksin.. diğer yandan tel.lerde bu olay yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Çoğu gps içinde yurtdışı yok. google maps en iisi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 işte kırılmıyo mu bu gps'ler bilgisayara bağlayıp tüm dünyayı yükleyemiyor muyuz örneğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yüklersin.. sd kartları dahili olmayanlarına bakmalısın, değiştirilebilmeli yani sd kartları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Piranha ların navigasyonları iyi bir bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ya bi de mediamarketa falan bak.. çok bi farkları yok bu hedelerin çünkü.. çoğunun globaldir haritaları.. işte kim, hangi şirket veriyor haritasını ona bak. kalanında çok bi numaraları da yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 5800 al hacım 480'e, gps olarak da kullan, mis gibi alet. ben olsam öyle yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar