Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GPS

yav

Öne çıkan mesajlar

yurtiçi yurtdışı orda burda yaya olarak gezerken kullanabileceğim daha sonra ilerde muhtemelen aracıma da takabilceğim bir gps istiyorum

ekranı ne kadar büyük kendisi ne kadar hafif olursa o kadar iyi

önerebilceğiniz marka model var mı? Bi ton çeşit mevcut hiç bilemedim yani ne nedir ne değildir :S

ekonomik olacak bi de :P 200 lira altı olursa şukela

kaç inç ekranla rahat ederim acaba? hepsiburadaya bakıyorum 200 tl altı bi dolu 3.5" var, 1 tane de 4.3" var mesela.

Hem kullanışlı okunaklı olması hem de monitör gibi olmaması lazım çantamda (abartırsak cebimde) taşıyabilmeliyim

iyi mi 3.5"? :S
Sosyal ağlarda paylaş

iphone'um falan yok ki
en ucuz 3g'li şeylerden var
telefonu sms ve konuşma dışında pek kullanmıyorum daha doğrusu sms/konuşma dışında kullanabileceğim telefonlara para harcayasım gelmiyor :P gün gelecek yeminimi bozacağım da alcak başka şeyler çıkıyo hep :D
Sosyal ağlarda paylaş

Adam akilli bir GPS'e 600 lira vereceksin en az, o yuzden dusunebilirsin bence.

Bu arada hem arac icin olan GPS'lerden hem de IPhone varken ciktigimiz bir yolculukta arac GPS'i bizi yari yolda birakirken IPhone bana misin demedi. Tomtom gibi bir arac kiti takinca cekis gucu de artiyor cihazin.

Yazilim update'leri de rahat.

Ama nerden baksan telefon ve diger masraflar ile 1500 liraya cikarsin. Deger mi dersen bence deger.
Sosyal ağlarda paylaş

adam akıllı gps derken nası oluyo ki, 200 liralıklar napamıyo mesela?

ben öyle basit bir dijital harita istiyorum, 2 nokta işaretleyeyim arasını tarif etsin kulağıma falan. bi de kaç km yürüdüğümü falan öğrenmek istiyorum :D o kadar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...