Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İPHONE 4G SİPARİŞ ALINIR

ohyeah

Öne çıkan mesajlar

Amerikadaki arkadaşım sayesinde getiriyorum. Fiyat 2000 tl. İstediğiniz kadar getirmem mümkün. Kapora olarak 1000 tl alıorum. Cihaz gelince geri kalanını. 1 hafta sonra arkadaşın annesi burda eylül sonu yada ekim başı kendisi burada olacak. 2 defa getirebiliyoruz yani. Sipariş vermek isteyenler mesaj atabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

2700e burdan alınca da sıkıntı var. olmadığını söylemedim ki. hatta üstte dedim işte. türkiyeden daha ucuz baya hem de. ama gene de sim kilitli amerikadakinin nerdeyse 2 katı veya daha fazla bir fiyatı vermek bana göre değil.

sana da yorum yapıyorum işte. gelen yorumlara göre fiyat düşürüp arttırırsın. sana kalmış.
Sosyal ağlarda paylaş

aklinizda olsun da, 1- telefon AT&T kilitli olacak, kontratsiz alsan bile kilitli geliyor cunku telefon, jailbreak etmeniz gerekecek. software update gibi seylerle bir sureligine ibrick haline getirebilirsiniz telefonu yanlislikla yani.
2- pasaportunuza isletmeniz gerekicek, bunun icin de 1 ay gibi bir sure oncesine kadar yurtdisina cikmis olmaniz ve son 2 yilda pasaportunuza telefon kaydettirmemis olmaniz gerekli.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

aklinizda olsun da, 1- telefon AT&T kilitli olacak, kontratsiz alsan bile kilitli geliyor cunku telefon, jailbreak etmeniz gerekecek. software update gibi seylerle bir sureligine ibrick haline getirebilirsiniz telefonu yanlislikla yani.
2- pasaportunuza isletmeniz gerekicek, bunun icin de 1 ay gibi bir sure oncesine kadar yurtdisina cikmis olmaniz ve son 2 yilda pasaportunuza telefon kaydettirmemis olmaniz gerekli.

+1

hazır denk düşmüşken ekleyim dedim.
said:
iki gün önce amerikadan kontratsız almış biri olarak an itibariyle elime almış bulunduğum telefon..

tabi burada elime almakı gerçek anlamında kullanmadım.

çok fazla unlock, jailbreak vs işlerinden anlamayan bir insan olarak yeni alınan telefonlarda ki bu sanırım son 1 haftadır en az böyle işletim sistemi jailbreak yapılabilen ios 4.0.1 değil ios 4.0.2 versiyonu. bu versiyonun ne olduğu da telefonu açıp itunes ile sync hale getirmeden anlamak mümkün değil sanırsam. bu durumda yeni aldığınız telefon eğer ios 4.0.2 işletim sistemine sahipse telefonu en fazla ipod touch niyetine kullanabilirsiniz anlamına geliyor.

sonuç olarak an itibariyle amerikadan alınan telefonlar telefon fonksiyonuyla kullanılamıyor.

aldık ne bok yiyeceğiz sorusunu benimle birlikte soranlar için ise şöyle umut vaadeden bir durum söz konusu ki bu da çok umut verici değil. yakında bazıları 8 eylül diyor bazılarısa 1-2haftaya ios 4.1 işletim sistemi çıkacakmış. bu jailbreak programını geliştiren ekip ise bu işletim sistemi için jailbreak geliştirmek için çalışacağını açıklamış. yani bunu beklemekten başka çare yok.
Sosyal ağlarda paylaş

O pek olmaz cunku iTunes telefonun her bir yerine erisiyor guncelleme yaparken. Haliyle sen de erisebiliyorsun ve izinleri duzenleyebiliyorsun (evet jailbreak olayi dosya izinlerinin duzenlenmesinden ibaret esasen). PSP ve turevlerinde olay biraz daha farkli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...