kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Merhaba , Çok küçük çapta bir santral ihtiyacımız var , ofisteki telefon sayısı 2-4 arası falan olacak . İhtiyacımız olan şey dışardan gelen aramayı otomatik alıp , "bilmem neye hoşgeldiniz , dahili vs vs" diyip ilgili yere ya da santrala aktarabilen ve gerektiğinde (mesela saat 18:00 den sonra ) başka bir msj oynatıp direk telefonu kapayan ( mesai saatlerimiz şudur gibi ) bir santral ihtiyacım var. Bu özelliklerin jargondaki adı nedir ? Hangi marka / model işime uyar ? Fiyat olarak uygun olması önemli, nedir böyle birşeyin maliyeti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adı pbx, fiyatları da çok ucuz oluyor diye biliyorum. default olarak bu özellikler olur hatta daha gelişmiş şeylerle beraber gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 arkadaş sanırım santral telefonu değil onu bunun için yapacak şirket arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Yok benim için yapacak bir şirket aramıyorum , hiçbir bilgim yok santrallerle ilgili , o yüzden bu istediğim özelliklerin terminolojideki adı nedir , nelere dikkat etmem lazım fiyat aralığı nedir vs merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 terminolojisi yok abi gidicen galataya orda var öyle şeyciler, bunlardan istiyorum param yok fazla dicen... ya da netten googlelayabilirsin vardır muhakkak. "pbx" diye arat işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Karel markasını biliyorum misal , fiyat konusu vs hic bir fikrim yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 O misafir karşılayan kartın adı evm robot olması gerek. Ufak ofis tipi santrallerde üzerinde kendinden olanı varmıdır bilmiyorum ama normalde bildiğim kadarıyla ekstra bi kart o. Fiyat ben sordugumda bizim santrale uyumlu modeli 800lira falandı 2 sene önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 o dediğin şeye benzer bi alet vardı bizde yıllar önce, karel markalı. duvara monte ediyorsun, ilk telefonu ona bağlıyorsun. kendisi diğer telefonları yönlendiriyordu bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 4 telefon 101 102 103 104 dahili numaralar derseniz iş vermez ama kimse size fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar