rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Şimdiden herkese başarılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Cuce sampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Herkese başarılar. Turnuvaya katılan herkesi eklemeye başlıyorum, turnuvadan önce alıştırma yapmak isteyenler ile maç yapabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben kendimi direk losers racke atayim bari (: Umarım zevkli gecer Bu arada bayramın ikinci gunüne denk geliyo dikkat etmeyen varsa soliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mithgor said: Ben kendimi direk losers racke atayim bari (: Umarım zevkli gecer Bu arada bayramın ikinci gunüne denk geliyo dikkat etmeyen varsa soliym Bayramda daha iyi macro yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 aquila said: Cuce sampiyon gonullerin sampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ya ben birşey sorucam. neden hep haftasonları yapıyorsunuz turnuvaları? haftaiçleri daha rahat değilmi bu tip olaylar için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 haftasonları daha iyi micro yapılıyomuş.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ElectronicPanda Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 haftaiçi ertesi gün saat sabahın 7 sinde kalkmak gerekince turnuva yalan oluo haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Lombak turnuvası yarın arkadaşlar. Bu thread çok aşağıda kaldı. Çekin azıcık yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yine maclara obs olmak icin bekliyor olcagım :P tabi eger obs alınmazsa desuuuuuu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 LombaK_Knight said: Lombak turnuvası yarın arkadaşlar. cuma günü lan turnuva. bu arada ben bi ihtimal cuma günü buralarda olmayabilirim. soulhex ya da pentagram ikilisinden birisine devredebilirim organizatörlüğü. durum netleşince haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 diamondlar %60 handicap platinler %80 handicap olsun !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bronz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 huun said: LombaK_Knight said: Lombak turnuvası yarın arkadaşlar. cuma günü lan turnuva. bu arada ben bi ihtimal cuma günü buralarda olmayabilirim. soulhex ya da pentagram ikilisinden birisine devredebilirim organizatörlüğü. durum netleşince haber veririm. yağmuurr yağacaak seller akacaak cuma günü fevaxdan kanlar akacaaakkk :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 adam benı gecmiş zaten direk fevaxa bakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Cuce said: adam benı gecmiş zaten direk fevaxa bakıyo heh fevax katılmamıs zatenki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bu turnuvada öyle maç esnasında sigara kola içip 15 saniyelik 0 apm aralar vermeden gerçek oyunumu oynıycam. korkun benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bi http://webchat.quakenet.org/ sitesinden chat odası açılsa çok işe yarar diyorum turnuva için. Ya da bu tarz başka bir site biliyorsanız o da olur elbette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 benim streamin chat kanalına gelirsiniz turnuva zamanı. http://www.ustream.tv/channel/berzerger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 bakas said: Bi http://webchat.quakenet.org/ sitesinden chat odası açılsa çok işe yarar diyorum turnuva için. Ya da bu tarz başka bir site biliyorsanız o da olur elbette.. oyun içerisinde sohbet kanalına benzer bişeler açabiliyoruz. sadece turnuva ile ilgili konuşulup geyik yapılmazsa yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 huun said: bakas said: Bi http://webchat.quakenet.org/ sitesinden chat odası açılsa çok işe yarar diyorum turnuva için. Ya da bu tarz başka bir site biliyorsanız o da olur elbette.. oyun içerisinde sohbet kanalına benzer bişeler açabiliyoruz. sadece turnuva ile ilgili konuşulup geyik yapılmazsa yeterli olur. streami yapılacak mı huun. yapayım eğer yapılacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 gelirsen yapılacak, gelmezsen yapılmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 aheahe tamam geliyorum kaçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar