Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 gok tengri tum turkleri korusun birlestirsin, lol. uzayda bile turancilik super birsey, hele birde fraksyonlara ayrilinmasin diye verilen caba. -ben turkleri daha iyi birlestiriyorum -hayir ben cok cok daha iyi. cool story bro, oyuncularin uzerinden yaptiginiz kari kirisin hic kavga cikmasin, en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 tradermax said: ya oyun bu sonuçta.. binary rakamlardan oluşan bişeyler.. amerikanlar yaptı ruslar yaptı falan demek davulun sesinin uzaktan hoş gelmesinden başka bişey değil... orda da binbir türlü entrika dönüyo.. genel olarak konuşuyorum; oyunu oyun gibi oynamayı öğrenmek lazım ilk önce.. zevk almaya bakmak lazım... merkez var işte, bi zamanlar benzeri scalar türkçe'ydi.. kanalın bir önemi yok, millet gelsin muhabbet etsin hoş vakit geçirsin bu kadar... 10 tane ceo yu bir araya toplayıp yapacak bişey.. yabancıları bilmiyorum ama türkler arasında oynayan adamların çoğunun işi gücü hatta ailesi var, eğlencesine oynuyor millet (umarım!)... o yüzden "yapısal yönetim" olgusu böyle bir topluluğa ters bence.. zamestian ın dediklerinde de doğruluk payı var, o biraz sert bir şekilde dile getirmiş sadece Eve'in oyun dinamikleri içinde her türlü pislik vardır. Üstelik ne demiş Balzac, "Her zenginliğin altında bir pislik yatar" Eh gerçek hayatta her türlü çirkefliği, pisliği, dolandırıcılığı, aldatkmayı seven biz Türkler, Eve'de de bunları doğal olarak yapacağız elbette. "Ne yapayım kardeşim, oyun dinamikleri yaptırıyor bunu bana." Not: Bırakın uzayı falan, binin tanklarınıza, romantik savaşların esiri olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 abi eve şerefsizliğin prim ettiği bi oyun olduğu için güzel =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ahaha Corptan zittir yiyen vatandaş scalar şu bu üyesi olduğundan atılmadı yüklü meblağ kirası ödenen sistemde tek tük çıkan plexleri corptaki diğer insanlar ile paylaşmayıp tek başına yada diğer 2 saz arkadaşı ile yapmaya kalkıp 2 tanesini yapıp kazandığı parayı 3 üncüsünde tek yaparken verdiği 2 3 b luk gemilerle başa dönerek ne kendine ne corpa 0 katkı yapıp üstüne plexlerinde boşa harcanması üzerine defalarca uyarılmasına rağmen dinlememesi yüzünden çıkartıldı. Okadar adam sistemde oturuyor bu plexe gidicek birde bahane arkadasıma acc alcam onun ıcın para lazım. Diğerlerinede lazım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yalnız iimiş adamın tek başına tum plexleri yapıp diğerlerinin bunu farketmemesi :p ninja plexer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Eh iyi de Eve dediğin oyun tamamen kapitalist sistem üzerine kurulmuş bir sistem. hani komunist sistem olsa tamam paylaşsın da, kapitalist sistemde her şey mübah be kardeşim. Uyanık olun siz de plex yapın. Başkalarına da kaptırmayın., ama başkaları kapınca da ağlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Düşünsenize, nc den çok plex yapanların, 2-3B'lik kayıp verenlerin corptan atıldığını. Direk %80'i gitti kafadan :D Edit: sanırım zamestian ve roninin bahsettigi kişiler aynı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 nc yi 4s i felan örnek verip 20 30 kişilik ufak bir topluluk la kıyaslamanız zaten anlamsız ken pvp yi beraber yapardık, pve yide, herkez kendinden daha az sp olana yardım ederdi.ztn 2 sistemin varsa kaynakları paylaşmak normal olan, anormal olan anlamakta zorlanmanız.corptan çıkartılan benim bildiğim bir bu var pvp katılmamak yenilere yardım etmemek paylaşımcı olmamak ve ben bu oyunu isk için oynuyorumu açıkça dillendirmekti.e böyle parazitleri arasına almayan topluluk kaka adamlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ronin, böyle sorunları sistem kendi çözer. milletin beraber pve yapmasının bu oyunda 2 yolu vardır 1-) tek başına yapamaz 2-) düşman tehlikesi vardır, pvp fitiyle yapmak zorundadır, ve yanına adam lazımdır. Yoksa şu oyunda kimse pve yi arkadaşıyla yapmaz, anlamsız çünkü bu oyun pve oynu deil. Bu yüzden, eğer böyle bir ihtiyaç vardıysa, para ödemediğiniz bir sisteme ( korsan sovunun olduğu mesela syndicrap )'e gidip, orada her an ganklenebilir tehlikesi altında mikemike grupla yapardınız. risk yoksa, ödülde yok :). Yenilere yardım etmek ayrı bi husus, ben kimsenin birisinin "bana yardım et" talebini geri çevirdiğini görmedim şimdiye kadar, ya yardım edersin ya yanına çağırır patlatırsın adamı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Ben orda size değil, NC'ye laf sokmuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bir gün bir karga ile bir tilki uçakta yolculuk yapıyorlarmış. karga hostes çağrı ziline basıyor, hostes buyrun ne istemiştiniz diye sorunca hiç ibnelik olsun diye bastım diyor, aynı şekilde 3-4 defa hostesi çağırıyor, her seferinde karga aynı sözü söylüyor.bu durum tilkinin de hoşuna gidiyor, bu sefer zile tilki basıp hostesi çağırıyor, hostes artık çıldırmak üzere ne istiyorsun diye tilkiye soruyor, tilki de hiç ibnelik olsun diye bastım der demez hostes tilkiyi tuttuğu gibi uçaktan dışarı atıyor, ardından da kargayı atıyor, tilki hızla aşağı doğru düşmekte iken karga uçarak yanına gidiyor. tilki kargaya sitem ederek senin yüzünden öleceğim bak başıma ne hal getirdin deyince karga da "madem uçmayı bilmiyorsun ne diye ibnelik yapıyorsun" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZamestianHan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 ronin22 said: Ahaha Corptan zittir yiyen vatandaş scalar şu bu üyesi olduğundan atılmadı yüklü meblağ kirası ödenen sistemde tek tük çıkan plexleri corptaki diğer insanlar ile paylaşmayıp tek başına yada diğer 2 saz arkadaşı ile yapmaya kalkıp 2 tanesini yapıp kazandığı parayı 3 üncüsünde tek yaparken verdiği 2 3 b luk gemilerle başa dönerek ne kendine ne corpa 0 katkı yapıp üstüne plexlerinde boşa harcanması üzerine defalarca uyarılmasına rağmen dinlememesi yüzünden çıkartıldı. Okadar adam sistemde oturuyor bu plexe gidicek birde bahane arkadasıma acc alcam onun ıcın para lazım. Diğerlerinede lazım ! Amma salladın ha! Şimdi sorsam o corptan atılan adam kimdi diye bilemezsin. Corptan atıldığı dönemde Bredan Dearthe WH'de takılıyordu. Ne plexi? Ne paylaşmaması? Scalar'ın 0.0'da olduğu dönemde beraber 30- da takılıyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ronin yine ortalıı karıştırmışın. hadi oynuo olsak hala içim yanmıcak. ah EVE aaah. Özledim bu dalaşmaları bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 said: Amma salladın ha! Şimdi sorsam o corptan atılan adam kimdi diye bilemezsin. Corptan atıldığı dönemde Bredan Dearthe WH'de takılıyordu. Ne plexi? Ne paylaşmaması? Scalar'ın 0.0'da olduğu dönemde beraber 30- da takılıyorduk. Demek ki sürekli atılıyorsunuz B)-::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ikili tartismalardan uzak dururum genellikle ama atilan kisi zames degildi :) O zaten aylardir kendi topraklarinda yasiyo 6 acc ile 6 ayda sanirim 60milyar fln harcamistir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 DareJedi said: Ikili tartismalardan uzak dururum genellikle ama atilan kisi zames degildi :) O zaten aylardir kendi topraklarinda yasiyo 6 acc ile 6 ayda sanirim 60milyar fln harcamistir :) Ruh Hastasımı ?X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Niye isk harcayan ruh hastasimi demek oluyo? Adamda meta lvl 14 fitli t3 gemiler var. Oyunun amaci para harcamak zaten test serverda bile 100isk verirsin. Sen bu zamana kadar isk harcamadinmi hic ruh hastasimisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 DareJedi said: Niye isk harcayan ruh hastasimi demek oluyo? Adamda meta lvl 14 fitli t3 gemiler var. Oyunun amaci para harcamak zaten test serverda bile 100isk verirsin. Sen bu zamana kadar isk harcamadinmi hic ruh hastasimisin? ben demekki ruh hastası değilim ben TL harcıyorum abi oyun için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 "Sen bu zamana kadar isk harcamadinmi hic ruh hastasimisin?" "ben demekki ruh hastası değilim ben TL harcıyorum abi oyun için" TL yerine isk yazsan biraz daha alakalı olabilirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 yo bence gayet alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hastadam said: yo bence gayet alakalı. Zaten aksini sölemedimki, biraz daha alakalı olabilirdi dedim :) Sonuçta bir taraf isk harcamaktan bir taraf tl harcamakrtan bahsedio. bir oyuna oyun parası harcamakla gerçek para harcamak az da olsa farklı şeylerdir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 vakitin nakit olduğunu varsayarsak o oyun parasını kazanmak için harcadığı zamanda = TL oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Hastadam said: vakitin nakit olduğunu varsayarsak o oyun parasını kazanmak için harcadığı zamanda = TL oluyor. insanların oyunu genelde boş zamanlarında oynadığını varsayarsak, boş vakit != nakit :) Not: oyuna TL harcanmasına falan laf etmiorm, yanlış anlaşılmasın. Hatta hiçbir şeyede laf etmiodumda nese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi çok gereksiz bi tartışma, o yüzden bitirelim. ikimizde haklıyız :)-D bu arada bi üstteki yazıyı alıntılamana gerek yok. kurallarda yasak olduğu yazılıdır zaten; aklında bulunsun diye dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 bir kere, ben "mesaj yaz"a basıp mesajı gönderene kadar biri yazacağını yazıp benden önce göndermişti. benim kime yazdığım belli olmamıştı pek. o günden beri mümkün mertebe alıntı yazıp mesaj gönderirim. işimi sağlama almak içinde böle yapmaya devam ederim sanırsam :) yinede sağol. bir şey daha öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar