Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Ceos Kanalı

Jarlexly

Öne çıkan mesajlar

Merhaba. Ben Jarlexly. Bütün Türk Ceo ve Direktörlerine bu maili

yolluyorum. Sedece Türk Ceo ve Direktörlerine özel bir kanal açtım. Bunun

maksatı sadece yönetimdeki kişilerin ileteşimde olabileceği ve gerektiğinde

birlikte operasyon ve yardımlaşma yapabileceği bir kanal kurmaktı. Alt

birimlerde bulunan üyelerin olmamasını istememin sebebi çok farklı kişiliğe

sahip insanların olması ve bu insanların davranışlarının corp'un genelini

yansıtmadığını düşünürseniz, gereksiz tartışmalara ve husumete yol açmamak

için böyle olması daha iyi düşünceme göre.

Hepimizin farklı Alliance'larda bulunduğunu biliyorum. Hatta düşman

Alliance'larda bulunuyoruz ama bu bir arada olamıyacağımız anlamına

gelmiyor. Burada asıl önemli olan kanalda çekişme yaratmamak, hepimizin

kendisine göre başarıları ve başarısızlıkları var, bunları bu kanalda

tartışmaya açmamak. Elin Rusları, Amerikalıları bir arada olabiliyorsa

bizim olamamız için hiçbir sebep göremiyorum.

Saygılarımla Katılımınızı bekliyorum. İyi günler.

Edit: imla
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu ilk aldığım cevap;

Siz Bırakın Bu İşleri
From: Z***
Sent: 2010.09.03 08:10
To: Jarlexly,

Adam gibi adamlar yapsın.

Sırf arkadaşı başka corpta (HUNTR) diye kendi arkadaşlarınızı corptan ihraç ettiğinizi bu sırada benim "Ulan ne sığ adamlarsınız. Hepimiz Türküz şurada. Başka Türk corpunda diye adam mı atılır" diye sitem ettiğim günleri unuttunuz.

Şimdi hangi yüzle bana mail atıyorsunuz? Sizin kuracağınız ortamdan birlik çıkar mı hiç? Gerekirse alt ile o ortama girip her türlü pisliği yapmaz mıyım ben size? Bu yaptıklarınızı cümle aleme duyurmaz mıyım!?

Ulan siz Türklerin sohbet kanalına bile girmiyorsunuz. Kendinizi bir bok zannedip havalarda uçuyorsunuz ya! Kimsiniz be! Nesiniz!?

Yine aklıma geldi çıldırdım.

Şerefsizler!

Edit: Isim editlenmistir sana gelen ozel maili baskalarina yaymak mantikli degil tepkilere acik olmak lazim her zaman. Her olusumun karsi cikani olur biliyorsunki.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yanlış bir mail olmuş. Tabii eğer fake değilse. Şimdi hemen fake kelimesine takılmayın, zira bu başlığı açan arkadaşın nasıl bir insan olduğunu bilmiyorum. Kısacası onu tanımıyorum. Z***'ın kim olduğunu da bilmiyorum.

Ammmmaaa, adamın dediği çok doğru beyler. Scaların dağılmasının ardından, daha önceleri Scalar Türk'te buluşan Eve'deki Türkler, daha sonra MERKEZ adıyla açtığımız kanalda buluşmaya başladılar. Oyuna yeni gelen her Türk için de bu kanal, adeta çöldeki vaha gibi oldu. Hiç bir yerde bulamayacakları yardımı burada buldular.

MERKEZ kanalının tarafsızlığını göstermek açısından, Mete ve ben kanalı açar açmaz, bu oyunda az çok mesai harcamış, tanınan, başkalarına sabırla yardım edebileceğini düşündüğümüz (corp morp ayrımı gözetmeksiniz) isteyen herkese de kanal yöneticiliği verdik. Ama ne yazık ki bu kanalda bu başlığı açan arkadaşın bulunduğu corptan hiç kimseyi göremedik.

Hernekadar bu başlıkta yapılan olayı iyi atılmış bir adım olarak değerlendiriyorsam da, böyle bir kanalın, (sadece ceo ve subayların bulunduğu bir kanal anlamında) gereksiz bir eve içinde elit Türkler imajı yaratacağı inancındayım. Bu nedenledir ki, öncelikle bu başlığı açan arkadaşın dahil olduğu corpun üyelerini MERKEZ kanalına davet ediyorum. İnanın bu, kaynaşmayı daha iyi sağlar. Eğer bir sorun varsa da, bu kanalda gördüğünüz, ceo ve subaylarla özel konvolar açarak bunu halledebilirsiniz.

El hisse: Kanal kanal üstüne kurdum binayı, binayı kurariken gördüm Leyla'yı yerine, zaten online kullanıcı sayısı çok kalabalık olan bir kanalda buluşmakta faide mülahaza ediyorum.

Saygılarımla.

Not: Yönetici ve ceo değilim. Haddimi aştıysam özür dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle haddini aşmadın doğruda diyorsun, fakat Corp olarak o kanala girdiğimizde yada NC-SC muhabbeti ve yukardaki arkdaşın davrandığı gibi girdiğimiz andan itibaren küfür ve sataşma yaşandığından girmekten vazgeçtik. Hatta o kanalın müdavimi birçok arkadaş bilir daha Bregan Dearthe den bir kişi girdiği anda direkt saldırı başlıyor. Ama tavsiyeni dikkate alıp tekrardan o kanala gireceğiz, umarım yukardaki gibi bir tepki ile karşılaşmayız. Bu arada maksat "Elite Türk Member" değil, lider olan insanlarla daha rahat coordinasyon sağlamak içindi, çünkü yukarda verdiğim mail yazışmasının benzerinin toplu konuşma kanalında daha fazla olacağını düşündüğümden böyle bir yöntem düşündüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu kanal olayından kastım Alliance kurmak vs vs değildir, birlikte PVP yapmaktan bahsediyorum. Yani NC-SC olmamızın bir önemi olmadığını düşünüyorum. EVE de birçok düşman , pirate corp mevcut bu kişilerin bölgelerine, birbirimizin Alliance'ları düşman olsa bile birlikte operasyon düzenleyebileceğimize inanıyorum. Bunun için aynı Corp-Alliance da olmamıza gerek yok. Herkes olduğu Corp'ta Alliance'ta kalarakta bu iş yapılabilir.Bu işi düzenleyip organize edecek insanların rahatça konuşabileceği bir yol bulalım istedim. Dersenizki gelin şu Teamspeak de veya Ventriloda oturup konuşup birşeyler organize edelim, oyun için chat kanalına gerek yok, o da olur. Public kanallarda bu tip bir konunun konuşulması engellenmek istenebilir, kavga çıkarılmak istenebilir bu sebepten corp yönetiminde olan insanların alacağı kararlar Corp üyelerinide bağlıyacağından Ceo-Direktör-Officer vs vs ile bunu organize etmek daha basit olacaktır. Umarım dediklerim yanlış anlaşılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros ve Exodous lütfen konu başlığında tartıiırsanız sevinirim, kişisel bir sorununuz varsa kendinize ait bir başlık altında bunu yaparsanız sevinirim, çünkü artık eski tartışma konularını tekrar tekrar dinlemekten sıkıldım, lütfen başka yerde yapın. Darejedi mümkünse konu ile alakasız yazıları silersen sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

bana davetiye gelmemiş...
beni adamdan saymıyonuzmu lan?

şaka bi yana General bittrich oyuna ara verdiğinden bir süredir tigers of anatolia nın ceo luğunu ben üstlenmiş durumdayım.

bide bu ceo/director kanalı nın amacı biraz daha genişletilebilirse iyi olur. sonuçta birlikte fleet yapmak herzaman mümkün olmayacaktır. bağlı olduğumuz alliance ların ilişkileri vs nedeni ile örneğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

Arkadaşlar bu ilk aldığım cevap;

Siz Bırakın Bu İşleri
From: Z***
Sent: 2010.09.03 08:10
To: Jarlexly,

Adam gibi adamlar yapsın.

Sırf arkadaşı başka corpta (HUNTR) diye kendi arkadaşlarınızı corptan ihraç ettiğinizi bu sırada benim "Ulan ne sığ adamlarsınız. Hepimiz Türküz şurada. Başka Türk corpunda diye adam mı atılır" diye sitem ettiğim günleri unuttunuz.

Şimdi hangi yüzle bana mail atıyorsunuz? Sizin kuracağınız ortamdan birlik çıkar mı hiç? Gerekirse alt ile o ortama girip her türlü pisliği yapmaz mıyım ben size? Bu yaptıklarınızı cümle aleme duyurmaz mıyım!?

Ulan siz Türklerin sohbet kanalına bile girmiyorsunuz. Kendinizi bir bok zannedip havalarda uçuyorsunuz ya! Kimsiniz be! Nesiniz!?

Yine aklıma geldi çıldırdım.

Şerefsizler!

Edit: Isim editlenmistir sana gelen ozel maili baskalarina yaymak mantikli degil tepkilere acik olmak lazim her zaman. Her olusumun karsi cikani olur biliyorsunki.

Ulan alt ile ortaman girenin cart diye üstüne çıkarım hale bak...benim merkez kanalım her zaman açıktır muhabettede girerim selamda veririm bilmediğim bişey varsa öğrenirim olayı daha kavrayamamış önüne gelene sallıyor varsa bi kavga geçmişte çözmek istiyorsan açarsın convoyu çözersin böyle güzel bir adım atılınca terbiyesizlik yapılmaz...bu mesajı yazan burdaysa bi görelim ses versin beya şerefsizler dediğinin içine bizde giriyoruz çıksın ortayada kimmişiz neymişiz görsün ayıp be arkadaş hayatta konuşmam ama bilip bilmeden konuşana ayar oluyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Dert merkez kanalında soralım diyorsun ama herseferinde demekten dilimde tüy bitti, bizim corp'tan kim ne yazarsa bize kini olan adamlar paso laf ediyor , küfür ediyor, ben geçip orda Mail Grubu açıcaz, bir fikri olan varmı diye yazarsam, malum kişiler gene karalama kampanyası başlatıp "O iş size düşmez" "Sizin olduğunuz yerde olunmaz" vs vs bi de üstüne ana avrat düz kayıp , üstüne birde mail salvosu başlıyor. Bu yüzden kusura bakma 1 aydır merkez kanalına corptan insanları yönlendiriyorum aldığımız sonuç bu. Dolayısıyla o kanalı şahsen kaldırdım listeden, corptaki herkeste kaldırıyor. Eğer alternatif konuşabileceğimiz bir kanal varsa onu söyle orda topluca belirleyelim ismini, ha "Osman" genel tercihse :) oda olur, da millete "Osmana" girin demek abes olacak, bence kişi isminden farklı bir isim olması daha uygun olur.Aynı zamanda Mail Grubunun anlamınıda taşır. Benim önerim halen "Türk Birliği"

(Yukarıda yazdığım merkez kanalı olayının Log dosyalarını isteyen olursa maille atabilirim, buradan siteye ekleyince, isimler editleniyor operatör tarafından)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...