harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adnan polat said: Beşiktaş geride kalır “Bizim rakibimiz her zaman Fenerbahçe’dir. Bu sezon da yine Fenerbahçe olur” diyen Polat, kendisine Beşiktaş ve son şampiyon Bursaspor’un da sorulması üzerine ise, “Beşiktaş ve diğerleri daha geride olur” diye konuştu. senin rakibin senin olsun polat efendi, aziz beyle takılın baş başa bizim her rakibe saygımız sonsuzdur, biz Galatasaray olarak şampiyonluk yolunda bizle rekabet edebilecek her takımla yarışırız sen feneri geçince mutlu olursun, biz kupa alınca adnan polat said: Alınan kötü sonuçlara değinen Adnan Polat, “Avrupa’dan elenmemizin ve lige kötü başlamamızın sebebi, transferlerin gecikmesi değil, önemli oyuncuların sakatlanmasıydı. Hiç sakatlanmayan Cana geldi sakatlandı. Pino sakatlandı. Çağlar ameliyat oldu. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi. lige kötü başlamadık, yok birşey telaş yapmayın diyen senin yardımcın helvacı değil miydi ? neyse en azından şimdi lige kötü başladığını ve avrupadan elendiğimizin farkına varmışsın, şimdi anlaman gereken yanlış transfer politikaların ve geç kalınmış transferlerin yüzünden bu durumda olduğumuz, bakalım buna ne zaman uyanacaksın gerçi bunu sende çok iyi biliyorsun ama itiraf edebilecek kadar yürek yok maalesef Aldığınız her adam sakatlanıyor, sonra çıkıyorsun televizyon programına " böyle birşey olabilir mi ? " diye soruyorsun bir de utanmadan, şaşırdın adnan bey, o soruyu sorması gereken biziz, cevap vermesi gereken sensin "adnan polat" said: Sezgin’den niye ayrılayım Eleştirilerin hedefi haline gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’e olan desteğini bir kez daha yineleyen Adnan Polat, “Adnan Sezgin’i kurban ilan ettiler, kellesini istiyorlar. Her şeyine kefil olduğum birinden niye ayrılayım? Başarısızlık varsa hepimizin” cümleleriyle tepkisini dile getirdi. adnan sezginin kellesini isteyen kim ? Taraftar ! sen taraftarın karşısında durabileceğini mi sanıyorsun ? Dene bakalım ... madem herşeyine kefilsin adaşının, anlat bize bakalım bu amca 15 gün boyunda alamanyalarda, gurbet ellerde ne yaptı ? herhalde ramazanda oruç tutamıyorum bari seferi olayım diye gitmedi değil mi ? "adnan polat" said: 12 yaşından beri istiyorduk POLAT, “Fatih Tekke’yi Galatasaray getirdi ama Başiktaş aldı” şeklindeki iddiaları şu sözlerle cevapladı: “Ben Fatih’i 12 yaşından beri Galatasaray’a almak istiyorum. Bize gelmeyi arzu ettiğini öğrendik. Adnan Sezgin, transferini gerçekleştirebileceğimizi söyledi, görüştük fakat şartları bize uygun olmadığı için almadık. Sonra Beşiktaş’la görüşmüş ve anlaşmış.” 12 yaşında toy bir delikanlı iken düşmüşsün peşine, adam geldi 33 yaşına sen bir adamı 21 senede transfer edemiyorsan diyecek birşey yok zaten, üstelik bu adam senin deyiminle " bize gelmek istiyormuş "... size uymayan şart hangisi ? 750 bin eur bonservis mi ? yoksa yıllık alacağı 1,5 milyon tl mi ? az mı geldi bu paralar ? daha fazla mı vermek istiyordunuz ? "adnan polat" said: Rijkaard’la yeni sözleşme ADNAN POLAT, teknik direktörlük için Fatih Terim’le görüşmediklerini belirtirken, “Rijkaard’a geçen yıl iki sene uzatmayı teklif ettim ama o önce aldığı parayı hak etmek istediğini söyledi. Bu sezon ne olursa olsun, uzatacağım kontratını” ifadelerini kullandı. peki aldığı parayı hak etmeyen reykard efendi sana gelip " ben bu parayı hak etmedim bu sene, alın bunu geri " dedi mi ? hadi futboldan anlamıyorsun, ama ben seni iyi bir şirket yöneticisi, idareci olarak bilirdim, sen bu adamın o cümlesindeki mesajı alamadın mı ? dur ben sana anlatayım " aldığı parayı hak etmek " demek , önce bir şampiyon olayım, elimdeki kozları kuvvetlendireyim, sonra sizinle öyle sağlam bir kontrat yapalım ki aragonesin ve del bosqenin tazminat rekorunu kırayım !!! anlaşılan o ki sezon sonunda reykard efendiye polat towerslarında bir oda ayarlaman gerekecek, nolursa olsun uzatacakmışsın madem kontratı tıpkı reklam filmi gibi, maykkkkkk uzatırım kontratını... sevgili adnan polat, bana öyle geliyor ki fenerde aziz yıldırım ne yaptı ise ( stat, tesis ve bilimum inşaat projeleri ) sende aynısını yapmaya çalışıyorsun, bu konuda SANA % 100 DESTEK VERİYORUM VE BU KONULARDAKİ HER HİZMETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM fakat aziz ne kadar iyi bir inşaatçı ise o derecede kötü bir futbol adamı, yani futbol konusunda da onu örnek alman ÇOK YANLIŞ, bir an önce futbol tarafından elini ayağını çek, bırak başıboş kalsın, bundan kötü olma ihtimali yok zaten... ha eğer illa ki birini koyacaksan başına abdülrahim albayarak'ı koy, böyle giderse bu sene sezon sonuna çıkmayacak zaten adam sizin sayenizde ( ALLAH KORUSUN , ALLAH GECİNDEN VERSİN ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu ne böle cok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adam Haklı Beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Bunu ve Azizi gorunce Demiroren'e sukrediyorum valla, hic degilse ikide bir cikip mal mal konusmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 lol fatihe 1,5m net + maç başı bilmem nekadar para verilse ben de üzülürdüm gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tl o para yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ucuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 "adnan polat" said: ''Biz son 2 senede gereken yatırımları yaptık. Şimdi, (Başkan mazeret üretiyor) diyebilirler. Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim. İki sezon önce defansta sakatlıklar yaşadık, geçen sene forvet hattında sıkıntı yaşadık. İki transfer gecikti diye elenmedik biz Avrupa'dan. Takımımız o zaman da yeterliydi. Son saniyede bir gol atılıyor ve gol oluyor. Futbolda bazen akıl sır ermeyen konular da var. Çok enteresan şeyler olabiliyor. Mazerete gerek yok. Biz 2 sene başarısız olduk. Sorumlusu da benim. Bu sene kötü başlamamıza rağmen iyi bitireceğimize inanıyorum.'' bunu görmemiştim ya, süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 enteresan olmus demecler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ömer üründül kacmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 "adnan polat" said: Takımda transferlerin tamamlandığını vurgulayarak, ''Şu andan itibaren Rijkaard hiçbir şey söyleyemez. Arzu ettiği tüm futbolcular alındı. Bana da memnuniyetlerini ilettiler'' diyen başkan Polat, ''Ben de hep yanlarında olacağım. Mevcut takımımızla şampiyon olacak gücümüz var. Bizim iyi bir takımımız var. Şanssız bir dönem oldu. Hepimiz çok üzüldük. Milli maç arasından sonra Mehmet Batdal dışında sakatlarımız hazır olacak. Takımımız psikolojik olarak hazır. Transferlerimiz tamam. İhtiyacımız olan, taraftarımızın stadımızı rakipler için cehenneme çevirmesi. Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur'' ifadelerini kullandı. bence yine tercüme hatası oldu, yoksa reykardın orta sahaya adam istememiş olmasını düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor ha bir de her zaman ki gibi kabahatli taraftar olmuş, meğer bizim süper topçular çok duygusal insanlarmış, taraftar kötü tezahurat yapınca takım yıkılıyormuş, yani mevzunun ne reykard ile alakası var ne de yönetimle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 "adnan polat" said: Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim. "adnan polat" said: Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur bütün yöneticiler aynı terane adnan yukardaki politika demirören para mı virin der aziz kayseri ayagı söle ben gidiyom der yarım ayak koltuktan kalkar sonra sakaaaa die oturur gecen sene fenerin basında bi japon olsa harakiri yapardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 harrykewell said: "adnan polat" said: Takımda transferlerin tamamlandığını vurgulayarak, ''Şu andan itibaren Rijkaard hiçbir şey söyleyemez. Arzu ettiği tüm futbolcular alındı. Bana da memnuniyetlerini ilettiler'' diyen başkan Polat, ''Ben de hep yanlarında olacağım. Mevcut takımımızla şampiyon olacak gücümüz var. Bizim iyi bir takımımız var. Şanssız bir dönem oldu. Hepimiz çok üzüldük. Milli maç arasından sonra Mehmet Batdal dışında sakatlarımız hazır olacak. Takımımız psikolojik olarak hazır. Transferlerimiz tamam. İhtiyacımız olan, taraftarımızın stadımızı rakipler için cehenneme çevirmesi. Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur'' ifadelerini kullandı. bence yine tercüme hatası oldu, yoksa reykardın orta sahaya adam istememiş olmasını düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor ha bir de her zaman ki gibi kabahatli taraftar olmuş, meğer bizim süper topçular çok duygusal insanlarmış, taraftar kötü tezahurat yapınca takım yıkılıyormuş, yani mevzunun ne reykard ile alakası var ne de yönetimle...polat kendi kıçını sağlamlaştırdığını sanıyor transferlerle.transfer yaptım kötü bir sonuçta hiç bir taraftar bana bağırmaz sanıyor. umarım gelecek dönem seçilmez ve gider adamdan iyice soğudum şunları okuyunca.azizden ve demirörenden hiç bir farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 oldun said: "adnan polat" said: Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim. "adnan polat" said: Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur bütün yöneticiler aynı terane adnan yukardaki politika demirören para mı virin der aziz kayseri ayagı söle ben gidiyom der yarım ayak koltuktan kalkar sonra sakaaaa die oturur gecen sene fenerin basında bi japon olsa harakiri yapardı Aziz bir kaç senedir istifa lafı etmiyor, biliyorki ederse bu sefer geri çağırmak için çok kalabalık bir grup çıkmayacak. Bu sebeple şimdiki taktik hep hedef şaşırtma, suçlu Daum, suçlu futbolcular felan derken iyice dışarı taştı, suçlu Rüştü felan hayal gücünü zorlayan bahaneler buluyor. İşin garibi bu adamın söylediklerine fenerlilerin %80'inin inanması. Klüplerde başarısızım bu sebeple bırakıyorum diyen bir baba yiğit yok, hepsi bulundukları mevkiyi en güzel şekilde sömürme peşinde. Demirören'e borç olmasa karşısına en az 2 tane aday çıkardı. Azize karşı çıkan zaten afaroz ediliyor, Gs nispeten seçim konusunda daha şanslı bizimki gibi oy atabilen rakip taraftara sahip değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Özellikle fenerbahçe ve diğer takımlar ile ilgili verdiği demeçler yüzünden gözümden biraz daha düştü. Adamın başkanı çıkar ben avrupadayım kendine bak der. Boş boş konuşuyorlar işte gündem yaratmak için başka bir sebebi yok. Madem rejkard istediği adamları alacaktınız, neden 1 ay boş boş beklediniz, madem bu adamlar önceden biliniyor neden daha düzgün bir politika izlenmedi. Fatih tekkeye verilecek tek kuruşa acırım ben, 1,5m'e alt yapıdan 1 oyuncuya ver 2 tane fatih tekke çıkar. Tek katıldığım konu TD hakkında söylediği bence uzun yıllar rejkard kalmadı, en azından +2 sene daha devam etmeli. ama korktuğum oluyor, iyice fenerbahçe gibi olduk. Stad felan yapıyoruz ama futbol adına hiç birşey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 4Ever said: Madem rejkard istediği adamları alacaktınız, neden 1 ay boş boş beklediniz, madem bu adamlar önceden biliniyor neden daha düzgün bir politika izlenmedi. Açıkladı ya? Misimovic'i Wolfsburg yerini doldurmadan bırakmayacağını söyledi. Diego'yu alınca Misi de bize geldi hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yani folsburk diegoyu almasa sıçmıştık, transfer yapamayacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 yo alternatifini alacaktık. bunu anlayabilmek çok zeka isteyen bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 folsburk diegoyu ne zaman aldı ? yani aylardır bulamadığımız alternatifi son gün mü bulacaktık ? ve sen buna inanıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 aylardır bulunmadığını nerden biliyorsun? adı üstünde alternatif asıl hedefin daha hala mümkünken gidip alternatifi mi alacaksın? aldılar işte asıl hedefteki oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 adnana mektup yazsana birader, bize niye anlatiysun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 misimoviç ismi ne zaman gündeme geldi ? misimoviçten önce kaç tane adamın adı geçti galatasarayla ? sayfalarca burada ledesmaları , rosiçkileri , baptistaları ve buna benzer onlarca ismi konuşmadık mı hala nasıl oluyordu asıl hedeflerindeki adamı alabildiler diyorsun anlamıyorum gerçekten bak ben sana ne olduğunu anlatayım; adnan polat dünkü çocuk değil, o da biliyor ki rakipleri dünya yıldızları alırken o sadece cana ve pino ile transfer dönemini kapatırsa Galatasaray da polat dönemini kapatır bunun için önce baptistayı almak için baya zorladı, fakat adam bir türlü gelmedi, sebep olarak Lincoln'ün kötü referansı gösteriliyor sonra bir ara rosiçkiyi denedi, ama onun da hedeflerine Galatasaray yoktu belki dedi elanoya iyi bir talip çıkarsa klübe göre oradan bir yıldız seçerim dedi, fakat o da olmadı bir ara taraftarın nabzını ölçmek için jan polakı medya ile denemeye çalıştılar fakat baktılar ki isyan çıkacak ondan da vazgeçtiler velhasıl kelam folsburk diego ile ilgilenmeye başlayınca aha dediler misimoviç boşa çıkar, bizde onu alırız nitekim öyle de oldu, fakat yine rakamı düşürebilmek için bir ara ibriçiç diye birine sardılar, emana ve annan lafları dolaştırdılar, ama baktılar ki hepsi neredeyse ( annan hariç ) misimoviç parasına denk geliyor, bari dediler en isim yapmışını alalım işte polat-sezgin-yalçındağ stratejisi bundan ibaret // ha bu arada bir sürede " kimi alıyoz kimi alıyoz " diye espriler yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ohaa hepsini okudum yalnız bir yaz harbi bu isimlerin hepsi tartısıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 bu sezon ki kronolojik transfer haberleri & dedikoduları say bakalım kaç tane hedef değiştirmişiz :) 31.08 23:20 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray sign Misimovic 31.08 20:20 TURKEY/ OFFICIAL, Insua joins Galatasaray 31.08 14:40 TURKEY/ ATAHOTEL EXECUTIVE - Insua at Galatasaray 28.08 07:57 TURKEY/ GALATASARAY, Offer for Kameni 27.08 21:30 ENGLAND/ WEST HAM, Keen on Demel 27.08 16:07 GERMANY/ BAYERN, Braafheid rejected Galatasaray bid 26.08 22:10 EUROPA LEAGUE, Thursday's play-off round, second leg results 26.08 19:30 TURKEY/ GALATASARAY, Offer for Misimovic 26.08 15:02 ITALY/ PALERMO, New interest in Emana 25.08 23:09 ITALY/ AS ROMA, Baptista rejects offer from Turkey again 24.08 13:32 TURKEY/ GALATASARAY, Interest In Emana 19.08 21:59 EUROPA LEAGUE, Thursday's play-off round, first leg results 19.08 06:00 ITALY/ AS ROMA, Baptista rejects super-offer from Turkey 18.08 18:20 ITALY/ AS ROMA, Doni is tracked by Arsenal & Galatasaray 18.08 00:57 EUROPA LEAGUE, Tuesday's play-off round, first leg results 13.08 23:40 ITALY/ ROMA, Baptista doesn't want to leave 13.08 21:19 BELGIUM/ OFFICIAL, Polak renews with Anderlecht 13.08 16:00 ENGLAND/ WEST HAM, Behrami is for sale 10.08 16:38 ENGLAND/ ARSENAL, Offer for Rosicky from Galatasaray 10.08 14:25 FRANCE/ MARSEILLE, Waiting offer from West Ham for Cheyrou 09.08 10:55 ITALY/ AS ROMA, Update on Baptista & Galatasaray 09.08 10:20 ITALY/ ROMA, Waiting Baptista for sign Behrami 08.08 20:00 TURKEY/ OFFICIAL, Baros renews with Galatasaray 07.08 13:30 TURKEY/ GALATASARAY, Baptista is close 06.08 12:31 EUROPE LEAGUE, The results of play-off draw 05.08 22:37 EUROPA LEAGUE, Third round qualifying return leg results 04.08 10:57 ITALY/ JUVENTUS, Swap for signing Elano 03.08 11:34 TURKEY/ GALATASARAY, Plan for Diego 03.08 09:30 CONGO, Nonda wants a new club 02.08 12:58 TURKEY/ GALARASARAY, Is done for Polak 02.08 06:57 SPAIN/ VILLARREAL, Interest for Rossi from Turkey & Germany 01.08 17:00 ENGLAND/ STOKE CITY, Wants to loan Jo 01.08 12:29 ENGLAND/ BLACKBURN, News on Grella 29.07 20:57 EUROPA LEAGUE, Third qualifying round results 29.07 18:19 TURKEY/ GALATASARAY, Grella is coming 29.07 06:07 ITALY/ INTER, Elano is an option 27.07 15:00 GERMANY/ WOLFSBURG, Also Lokomotiv observe Grafite 26.07 19:20 RUSSIA/ CSKA, Offer for Elano 26.07 15:20 BELGIUM/ ANDERLECHT, Polak can join Galatasaray 26.07 11:00 GERMANY/ WOLFSBURG, Three bids for Grafite 19.07 19:37 TURKEY/ GALATASARAY, Found agreement for Pino 19.07 09:58 SPAIN/ OFFICIAL, Real Saragozza signed Leo Franco 19.07 08:55 TURKEY/ OFFICIAL, Kewell extends with Galatasaray 19.07 05:59 ENGLAND/ STOKE, Tuncay wants to leave 19.07 03:30 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray release Franco & Carrusca 12.07 08:48 SPAIN/ BARCELONA, Agreed Marquez worth 11.07 05:00 ENGLAND/ BLACKBURN, Interest for Dos Santos 09.07 19:05 SPAIN/ BARCELONA, Three suitors for Marquez 09.07 08:34 TURKEY/ GALATASARAY, Lorik Cana deal details 09.07 06:00 TURKEY/ GALATASARAY, Tracking Cissokho & Pino 08.07 17:57 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray sign Cana 08.07 14:25 ARGENTINA/ BANFIELD, Signed Carrusca 06.07 14:03 ITALY/ JUVENTUS, Appears Elano hypothesis 06.07 10:33 TURKEY/ OFFICIAL, Keita coma back in Qatar 06.07 07:33 TURKEY/ GALATASARAY, Ready the offer for Källström 05.07 14:30 SPAIN/ REAL SARAGOZZA, Leo Franco can arrive 04.07 18:00 ITALY/ LAZIO, Turkish offers for Ledesma 04.07 04:27 GERMANY/ COLOGNE, Podolski could move to Turkey 02.07 08:57 TURKEY/ OFFICIAL, Fenerbahce sign Caner 28.06 20:10 ITALY/ LAZIO, Meeting with Galatasaray 26.06 10:00 TURKEY/ GALATASARAY, Quagliarella is an option 24.06 20:00 TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Obraniak 23.06 22:20 TURKEY/ OFFICIAL, Birinci joins Galatasaray 22.06 16:57 ITALY/ INTER, Eyes on Elano 22.06 11:25 TURKEY/ EXCLUSIVE, Poulsen's agent: "Galatasaray? He wants only Juve" 22.06 11:22 ITALY/ EXCLUSIVE, Poulsen willing to stay 21.06 14:21 TURKEY/ GALATASARAY, Appreciating Kim Källström 21.06 10:51 TURKEY/ GALATASARAY, Eyes on Marquez 20.06 06:30 ITALY/ JUVENTUS, More suitors for Grosso 19.06 06:30 ITALY/ GENOA, Eyes on Giovani 19.06 05:00 TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Poulsen 17.06 18:20 TURKEY/ FENERBAHCE & GALATASARAY, Eyes on Kumordzi 09.06 19:29 ENGLAND/ BLACKBURN, Grella : Italy or Turkey 08.06 15:00 TURKEY/ GALATASARAY, Demel is always closer 07.06 08:59 ITALY/ ROMA, Benfica and Galatasaray observe Doni 06.06 05:30 TURKEY/ GALATASARAY, In talks for Demel 05.06 11:30 BELGIUM/ ZULTE, Hyland tracked by Galatasaray & Tottenham 04.06 14:06 FRANCE/ VALENCIENNES, Offer of Rubin for Bisevac 02.06 23:50 TURKEY/ GALATASARAY, Stoch about to sign bu da meraklısı için linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar