Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aşk-ı galatasaray by ednan

harrykewell

Öne çıkan mesajlar

adnan polat said:

Beşiktaş geride kalır

“Bizim rakibimiz her zaman Fenerbahçe’dir. Bu sezon da yine Fenerbahçe olur” diyen Polat, kendisine Beşiktaş ve son şampiyon Bursaspor’un da sorulması üzerine ise, “Beşiktaş ve diğerleri daha geride olur” diye konuştu.

senin rakibin senin olsun polat efendi, aziz beyle takılın baş başa

bizim her rakibe saygımız sonsuzdur, biz Galatasaray olarak şampiyonluk yolunda bizle rekabet edebilecek her takımla yarışırız

sen feneri geçince mutlu olursun, biz kupa alınca

adnan polat said:

Alınan kötü sonuçlara değinen Adnan Polat, “Avrupa’dan elenmemizin ve lige kötü başlamamızın sebebi, transferlerin gecikmesi değil, önemli oyuncuların sakatlanmasıydı. Hiç sakatlanmayan Cana geldi sakatlandı. Pino sakatlandı. Çağlar ameliyat oldu. Böyle bir şey olabilir mi?” dedi.

lige kötü başlamadık, yok birşey telaş yapmayın diyen senin yardımcın helvacı değil miydi ?

neyse en azından şimdi lige kötü başladığını ve avrupadan elendiğimizin farkına varmışsın, şimdi anlaman gereken yanlış transfer politikaların ve geç kalınmış transferlerin yüzünden bu durumda olduğumuz, bakalım buna ne zaman uyanacaksın

gerçi bunu sende çok iyi biliyorsun ama itiraf edebilecek kadar yürek yok maalesef

Aldığınız her adam sakatlanıyor, sonra çıkıyorsun televizyon programına " böyle birşey olabilir mi ? " diye soruyorsun bir de utanmadan, şaşırdın adnan bey, o soruyu sorması gereken biziz, cevap vermesi gereken sensin

"adnan polat" said:

Sezgin’den niye ayrılayım

Eleştirilerin hedefi haline gelen Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’e olan desteğini bir kez daha yineleyen Adnan Polat, “Adnan Sezgin’i kurban ilan ettiler, kellesini istiyorlar. Her şeyine kefil olduğum birinden niye ayrılayım? Başarısızlık varsa hepimizin” cümleleriyle tepkisini dile getirdi.

adnan sezginin kellesini isteyen kim ? Taraftar !

sen taraftarın karşısında durabileceğini mi sanıyorsun ? Dene bakalım ...

madem herşeyine kefilsin adaşının, anlat bize bakalım bu amca 15 gün boyunda alamanyalarda, gurbet ellerde ne yaptı ?

herhalde ramazanda oruç tutamıyorum bari seferi olayım diye gitmedi değil mi ?

"adnan polat" said:

12 yaşından beri istiyorduk

POLAT, “Fatih Tekke’yi Galatasaray getirdi ama Başiktaş aldı” şeklindeki iddiaları şu sözlerle cevapladı: “Ben Fatih’i 12 yaşından beri Galatasaray’a almak istiyorum. Bize gelmeyi arzu ettiğini öğrendik. Adnan Sezgin, transferini gerçekleştirebileceğimizi söyledi, görüştük fakat şartları bize uygun olmadığı için almadık. Sonra Beşiktaş’la görüşmüş ve anlaşmış.”

12 yaşında toy bir delikanlı iken düşmüşsün peşine, adam geldi 33 yaşına

sen bir adamı 21 senede transfer edemiyorsan diyecek birşey yok zaten, üstelik bu adam senin deyiminle " bize gelmek istiyormuş "...

size uymayan şart hangisi ? 750 bin eur bonservis mi ? yoksa yıllık alacağı 1,5 milyon tl mi ?
az mı geldi bu paralar ? daha fazla mı vermek istiyordunuz ?

"adnan polat" said:

Rijkaard’la yeni sözleşme

ADNAN POLAT, teknik direktörlük için Fatih Terim’le görüşmediklerini belirtirken, “Rijkaard’a geçen yıl iki sene uzatmayı teklif ettim ama o önce aldığı parayı hak etmek istediğini söyledi. Bu sezon ne olursa olsun, uzatacağım kontratını” ifadelerini kullandı.

peki aldığı parayı hak etmeyen reykard efendi sana gelip " ben bu parayı hak etmedim bu sene, alın bunu geri " dedi mi ?

hadi futboldan anlamıyorsun, ama ben seni iyi bir şirket yöneticisi, idareci olarak bilirdim, sen bu adamın o cümlesindeki mesajı alamadın mı ? dur ben sana anlatayım

" aldığı parayı hak etmek " demek , önce bir şampiyon olayım, elimdeki kozları kuvvetlendireyim, sonra sizinle öyle sağlam bir kontrat yapalım ki aragonesin ve del bosqenin tazminat rekorunu kırayım !!!

anlaşılan o ki sezon sonunda reykard efendiye polat towerslarında bir oda ayarlaman gerekecek, nolursa olsun uzatacakmışsın madem kontratı

tıpkı reklam filmi gibi, maykkkkkk uzatırım kontratını...

sevgili adnan polat,

bana öyle geliyor ki fenerde aziz yıldırım ne yaptı ise ( stat, tesis ve bilimum inşaat projeleri ) sende aynısını yapmaya çalışıyorsun, bu konuda SANA % 100 DESTEK VERİYORUM VE BU KONULARDAKİ HER HİZMETİN İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

fakat aziz ne kadar iyi bir inşaatçı ise o derecede kötü bir futbol adamı, yani futbol konusunda da onu örnek alman ÇOK YANLIŞ, bir an önce futbol tarafından elini ayağını çek, bırak başıboş kalsın, bundan kötü olma ihtimali yok zaten...

ha eğer illa ki birini koyacaksan başına abdülrahim albayarak'ı koy, böyle giderse bu sene sezon sonuna çıkmayacak zaten adam sizin sayenizde ( ALLAH KORUSUN , ALLAH GECİNDEN VERSİN )
Sosyal ağlarda paylaş

"adnan polat" said:

''Biz son 2 senede gereken yatırımları yaptık. Şimdi, (Başkan mazeret üretiyor) diyebilirler. Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim. İki sezon önce defansta sakatlıklar yaşadık, geçen sene forvet hattında sıkıntı yaşadık. İki transfer gecikti diye elenmedik biz Avrupa'dan. Takımımız o zaman da yeterliydi. Son saniyede bir gol atılıyor ve gol oluyor. Futbolda bazen akıl sır ermeyen konular da var. Çok enteresan şeyler olabiliyor. Mazerete gerek yok. Biz 2 sene başarısız olduk. Sorumlusu da benim. Bu sene kötü başlamamıza rağmen iyi bitireceğimize inanıyorum.''

bunu görmemiştim ya, süpermiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

"adnan polat" said:

Takımda transferlerin tamamlandığını vurgulayarak, ''Şu andan itibaren Rijkaard hiçbir şey söyleyemez. Arzu ettiği tüm futbolcular alındı. Bana da memnuniyetlerini ilettiler'' diyen başkan Polat, ''Ben de hep yanlarında olacağım. Mevcut takımımızla şampiyon olacak gücümüz var. Bizim iyi bir takımımız var. Şanssız bir dönem oldu. Hepimiz çok üzüldük. Milli maç arasından sonra Mehmet Batdal dışında sakatlarımız hazır olacak. Takımımız psikolojik olarak hazır. Transferlerimiz tamam. İhtiyacımız olan, taraftarımızın stadımızı rakipler için cehenneme çevirmesi. Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur'' ifadelerini kullandı.

bence yine tercüme hatası oldu, yoksa reykardın orta sahaya adam istememiş olmasını düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor

ha bir de her zaman ki gibi kabahatli taraftar olmuş, meğer bizim süper topçular çok duygusal insanlarmış, taraftar kötü tezahurat yapınca takım yıkılıyormuş, yani mevzunun ne reykard ile alakası var ne de yönetimle...
Sosyal ağlarda paylaş

"adnan polat" said:

Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim.

"adnan polat" said:

Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur

bütün yöneticiler aynı terane adnan yukardaki politika demirören para mı virin der aziz kayseri ayagı söle ben gidiyom der yarım ayak koltuktan kalkar sonra sakaaaa die oturur gecen sene fenerin basında bi japon olsa harakiri yapardı
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

"adnan polat" said:

Takımda transferlerin tamamlandığını vurgulayarak, ''Şu andan itibaren Rijkaard hiçbir şey söyleyemez. Arzu ettiği tüm futbolcular alındı. Bana da memnuniyetlerini ilettiler'' diyen başkan Polat, ''Ben de hep yanlarında olacağım. Mevcut takımımızla şampiyon olacak gücümüz var. Bizim iyi bir takımımız var. Şanssız bir dönem oldu. Hepimiz çok üzüldük. Milli maç arasından sonra Mehmet Batdal dışında sakatlarımız hazır olacak. Takımımız psikolojik olarak hazır. Transferlerimiz tamam. İhtiyacımız olan, taraftarımızın stadımızı rakipler için cehenneme çevirmesi. Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur'' ifadelerini kullandı.

bence yine tercüme hatası oldu, yoksa reykardın orta sahaya adam istememiş olmasını düşünmek bile tüylerimi diken diken ediyor

ha bir de her zaman ki gibi kabahatli taraftar olmuş, meğer bizim süper topçular çok duygusal insanlarmış, taraftar kötü tezahurat yapınca takım yıkılıyormuş, yani mevzunun ne reykard ile alakası var ne de yönetimle...
polat kendi kıçını sağlamlaştırdığını sanıyor transferlerle.transfer yaptım kötü bir sonuçta hiç bir taraftar bana bağırmaz sanıyor.
umarım gelecek dönem seçilmez ve gider adamdan iyice soğudum şunları okuyunca.azizden ve demirörenden hiç bir farkı yok
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

"adnan polat" said:

Evet biz başarısız olduk. Başta ben olmak üzere, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ, Adnan Sezgin ve teknik heyet bunun sorumlusu. Birinci sorumlu da benim.

"adnan polat" said:

Zaman zaman protesto yaptılar ama daha aklı selimle davranıp, takımlarını her şartta desteklemeleri lazım. Belki kazanılacak maç bile kaybedilebiliyor. Takımı psikolojik olarak çökerterek bir yere varılamayacağının bilinmesi lazım. Taraftar Galatasaray'ın ruhudur

bütün yöneticiler aynı terane adnan yukardaki politika demirören para mı virin der aziz kayseri ayagı söle ben gidiyom der yarım ayak koltuktan kalkar sonra sakaaaa die oturur gecen sene fenerin basında bi japon olsa harakiri yapardı

Aziz bir kaç senedir istifa lafı etmiyor, biliyorki ederse bu sefer geri çağırmak için çok kalabalık bir grup çıkmayacak. Bu sebeple şimdiki taktik hep hedef şaşırtma, suçlu Daum, suçlu futbolcular felan derken iyice dışarı taştı, suçlu Rüştü felan hayal gücünü zorlayan bahaneler buluyor. İşin garibi bu adamın söylediklerine fenerlilerin %80'inin inanması.

Klüplerde başarısızım bu sebeple bırakıyorum diyen bir baba yiğit yok, hepsi bulundukları mevkiyi en güzel şekilde sömürme peşinde. Demirören'e borç olmasa karşısına en az 2 tane aday çıkardı. Azize karşı çıkan zaten afaroz ediliyor, Gs nispeten seçim konusunda daha şanslı bizimki gibi oy atabilen rakip taraftara sahip değiller.
Sosyal ağlarda paylaş

Özellikle fenerbahçe ve diğer takımlar ile ilgili verdiği demeçler yüzünden gözümden biraz daha düştü.

Adamın başkanı çıkar ben avrupadayım kendine bak der. Boş boş konuşuyorlar işte gündem yaratmak için başka bir sebebi yok.

Madem rejkard istediği adamları alacaktınız, neden 1 ay boş boş beklediniz, madem bu adamlar önceden biliniyor neden daha düzgün bir politika izlenmedi.

Fatih tekkeye verilecek tek kuruşa acırım ben, 1,5m'e alt yapıdan 1 oyuncuya ver 2 tane fatih tekke çıkar.

Tek katıldığım konu TD hakkında söylediği bence uzun yıllar rejkard kalmadı, en azından +2 sene daha devam etmeli.

ama korktuğum oluyor, iyice fenerbahçe gibi olduk. Stad felan yapıyoruz ama futbol adına hiç birşey yok ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

misimoviç ismi ne zaman gündeme geldi ?

misimoviçten önce kaç tane adamın adı geçti galatasarayla ?

sayfalarca burada ledesmaları , rosiçkileri , baptistaları ve buna benzer onlarca ismi konuşmadık mı

hala nasıl oluyordu asıl hedeflerindeki adamı alabildiler diyorsun anlamıyorum gerçekten

bak ben sana ne olduğunu anlatayım;

adnan polat dünkü çocuk değil, o da biliyor ki rakipleri dünya yıldızları alırken o sadece cana ve pino ile transfer dönemini kapatırsa Galatasaray da polat dönemini kapatır

bunun için önce baptistayı almak için baya zorladı, fakat adam bir türlü gelmedi, sebep olarak Lincoln'ün kötü referansı gösteriliyor

sonra bir ara rosiçkiyi denedi, ama onun da hedeflerine Galatasaray yoktu

belki dedi elanoya iyi bir talip çıkarsa klübe göre oradan bir yıldız seçerim dedi, fakat o da olmadı

bir ara taraftarın nabzını ölçmek için jan polakı medya ile denemeye çalıştılar fakat baktılar ki isyan çıkacak ondan da vazgeçtiler

velhasıl kelam folsburk diego ile ilgilenmeye başlayınca aha dediler misimoviç boşa çıkar, bizde onu alırız

nitekim öyle de oldu, fakat yine rakamı düşürebilmek için bir ara ibriçiç diye birine sardılar, emana ve annan lafları dolaştırdılar, ama baktılar ki hepsi neredeyse ( annan hariç ) misimoviç parasına denk geliyor, bari dediler en isim yapmışını alalım

işte polat-sezgin-yalçındağ stratejisi bundan ibaret

// ha bu arada bir sürede " kimi alıyoz kimi alıyoz " diye espriler yaptılar
Sosyal ağlarda paylaş

bu sezon ki kronolojik transfer haberleri & dedikoduları

say bakalım kaç tane hedef değiştirmişiz :)

31.08 23:20 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray sign Misimovic
31.08 20:20 TURKEY/ OFFICIAL, Insua joins Galatasaray
31.08 14:40 TURKEY/ ATAHOTEL EXECUTIVE - Insua at Galatasaray
28.08 07:57 TURKEY/ GALATASARAY, Offer for Kameni
27.08 21:30 ENGLAND/ WEST HAM, Keen on Demel
27.08 16:07 GERMANY/ BAYERN, Braafheid rejected Galatasaray bid
26.08 22:10 EUROPA LEAGUE, Thursday's play-off round, second leg results
26.08 19:30 TURKEY/ GALATASARAY, Offer for Misimovic
26.08 15:02 ITALY/ PALERMO, New interest in Emana
25.08 23:09 ITALY/ AS ROMA, Baptista rejects offer from Turkey again
24.08 13:32 TURKEY/ GALATASARAY, Interest In Emana
19.08 21:59 EUROPA LEAGUE, Thursday's play-off round, first leg results
19.08 06:00 ITALY/ AS ROMA, Baptista rejects super-offer from Turkey
18.08 18:20 ITALY/ AS ROMA, Doni is tracked by Arsenal & Galatasaray
18.08 00:57 EUROPA LEAGUE, Tuesday's play-off round, first leg results
13.08 23:40 ITALY/ ROMA, Baptista doesn't want to leave
13.08 21:19 BELGIUM/ OFFICIAL, Polak renews with Anderlecht
13.08 16:00 ENGLAND/ WEST HAM, Behrami is for sale
10.08 16:38 ENGLAND/ ARSENAL, Offer for Rosicky from Galatasaray
10.08 14:25 FRANCE/ MARSEILLE, Waiting offer from West Ham for Cheyrou
09.08 10:55 ITALY/ AS ROMA, Update on Baptista & Galatasaray
09.08 10:20 ITALY/ ROMA, Waiting Baptista for sign Behrami
08.08 20:00 TURKEY/ OFFICIAL, Baros renews with Galatasaray
07.08 13:30 TURKEY/ GALATASARAY, Baptista is close
06.08 12:31 EUROPE LEAGUE, The results of play-off draw
05.08 22:37 EUROPA LEAGUE, Third round qualifying return leg results
04.08 10:57 ITALY/ JUVENTUS, Swap for signing Elano
03.08 11:34 TURKEY/ GALATASARAY, Plan for Diego
03.08 09:30 CONGO, Nonda wants a new club
02.08 12:58 TURKEY/ GALARASARAY, Is done for Polak
02.08 06:57 SPAIN/ VILLARREAL, Interest for Rossi from Turkey & Germany
01.08 17:00 ENGLAND/ STOKE CITY, Wants to loan Jo
01.08 12:29 ENGLAND/ BLACKBURN, News on Grella
29.07 20:57 EUROPA LEAGUE, Third qualifying round results
29.07 18:19 TURKEY/ GALATASARAY, Grella is coming
29.07 06:07 ITALY/ INTER, Elano is an option
27.07 15:00 GERMANY/ WOLFSBURG, Also Lokomotiv observe Grafite
26.07 19:20 RUSSIA/ CSKA, Offer for Elano
26.07 15:20 BELGIUM/ ANDERLECHT, Polak can join Galatasaray
26.07 11:00 GERMANY/ WOLFSBURG, Three bids for Grafite
19.07 19:37 TURKEY/ GALATASARAY, Found agreement for Pino
19.07 09:58 SPAIN/ OFFICIAL, Real Saragozza signed Leo Franco
19.07 08:55 TURKEY/ OFFICIAL, Kewell extends with Galatasaray
19.07 05:59 ENGLAND/ STOKE, Tuncay wants to leave
19.07 03:30 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray release Franco & Carrusca
12.07 08:48 SPAIN/ BARCELONA, Agreed Marquez worth
11.07 05:00 ENGLAND/ BLACKBURN, Interest for Dos Santos
09.07 19:05 SPAIN/ BARCELONA, Three suitors for Marquez
09.07 08:34 TURKEY/ GALATASARAY, Lorik Cana deal details
09.07 06:00 TURKEY/ GALATASARAY, Tracking Cissokho & Pino
08.07 17:57 TURKEY/ OFFICIAL, Galatasaray sign Cana
08.07 14:25 ARGENTINA/ BANFIELD, Signed Carrusca
06.07 14:03 ITALY/ JUVENTUS, Appears Elano hypothesis
06.07 10:33 TURKEY/ OFFICIAL, Keita coma back in Qatar
06.07 07:33 TURKEY/ GALATASARAY, Ready the offer for Källström
05.07 14:30 SPAIN/ REAL SARAGOZZA, Leo Franco can arrive
04.07 18:00 ITALY/ LAZIO, Turkish offers for Ledesma
04.07 04:27 GERMANY/ COLOGNE, Podolski could move to Turkey
02.07 08:57 TURKEY/ OFFICIAL, Fenerbahce sign Caner
28.06 20:10 ITALY/ LAZIO, Meeting with Galatasaray
26.06 10:00 TURKEY/ GALATASARAY, Quagliarella is an option
24.06 20:00 TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Obraniak
23.06 22:20 TURKEY/ OFFICIAL, Birinci joins Galatasaray
22.06 16:57 ITALY/ INTER, Eyes on Elano
22.06 11:25 TURKEY/ EXCLUSIVE, Poulsen's agent: "Galatasaray? He wants only Juve"
22.06 11:22 ITALY/ EXCLUSIVE, Poulsen willing to stay
21.06 14:21 TURKEY/ GALATASARAY, Appreciating Kim Källström
21.06 10:51 TURKEY/ GALATASARAY, Eyes on Marquez
20.06 06:30 ITALY/ JUVENTUS, More suitors for Grosso
19.06 06:30 ITALY/ GENOA, Eyes on Giovani

19.06 05:00 TURKEY/ GALATASARAY, Interest for Poulsen
17.06 18:20 TURKEY/ FENERBAHCE & GALATASARAY, Eyes on Kumordzi
09.06 19:29 ENGLAND/ BLACKBURN, Grella : Italy or Turkey
08.06 15:00 TURKEY/ GALATASARAY, Demel is always closer
07.06 08:59 ITALY/ ROMA, Benfica and Galatasaray observe Doni
06.06 05:30 TURKEY/ GALATASARAY, In talks for Demel
05.06 11:30 BELGIUM/ ZULTE, Hyland tracked by Galatasaray & Tottenham