Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
az önce değil ama gece oldu. yazayım. adam mass hidra gitmiş, 2v2 de ortağımın zealotlardan kaçmaya çalışırken benim banelinglere yakalandı. yağmurdan kaçarken doluya tutulan hidra ordusunda 1 hidra bile kalmamasına rağmen benim hala 10 civarı banelingim vardı. yazık oldu yav.

bir de yine aynı ortak 2v2 de rakibin birini yokettikten sonra ikincisini baseine sıkıştırdık. sırf zevk için bütün haritaya yayıldık ama saldırmadık. en son adam go go go yazdı. niye gelmiyosunuz falan yazdı. meğer void ray yapmış 15-20 tane onlara güveniyormuş. komikti baya :)
Mesaj tarihi:
4v4 oyunda natural exp'in (ve basin) kapıyı pylon forge 3 gateway ile kapayıp arkasın 6 7 foton attım. dakka 6-7 de 4 kişi toplanıp bana geldiler 40 ling 10 zea 15 marine.
allylardan 1 tanesi 1 marine göndermedi yardıma.

ALLAHIM SEN EMBESİLLERİ BENDEN UZAK TUT.
Mesaj tarihi:
ahahaha konu harici biliyorum ama paylaşmak istedim.

az önce 0539 numaralı bi telefon arayıp "mamak ilçe emniyet müdürlüğünden başkomser bilmem ne" diye direk çaktım mevzuyu.

dedi ki "internetten sizin cep telefonunuzla küfür ve tehdit olayları olmuş aslı var mıdır" dedim aslı yok.

kapadın suratına telefonu hemen mamak ilçe emniyeti aradım dedim "dolandırıcı di mi bunlar alakanız yok" dediler ki "evet dolandırıcılar" ama kadının sesi acayip sinirli geliyo böyle heralde bezmişler. "onların hepsi dolandırıcı alakamız yok bi daha ararlarsa ana avrat sövün" hahahaha

"eyvallah ablam" dedim

bana bu internetten cep telefonuyla tehdit nası oluyor biri anlatabilir mi , bu dolandırıcıların mantığını çözmeye çalışıyorum.
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

mahkeme ile korkutup belki aramızda anlaşırıza götürür.

ahahah mahkemeden korkacak son adamım ya ben hukukçuyum

şeyi anlamadım ama işte bu ceptelefonu numarasıyla internetten tehdit ve küfür??!?!?! wtf
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

sen ölesinde baskası öle degildir, yemliyor iste rastgele arayıp.

tabi canım haklısın , böyle bi şeyin bana denk gelmesi komik geldi.
Mesaj tarihi:
3v3 random yapıom baya bi ama bazen delirtiyor beni yanımda çıkan adamlar.

2 zerg çıktı, 6 pool yaptılar 3 terran vardı karşımızda, üstelik kapılar da ufacık. bi gittiler kapılar kapalı, mal gibi kaldılar linglerle. 4 dakika sonra gg olduk tabii ki, terranlar MMM ile geldiler hayvan gibi.

bir de dün oldu bu galiba, 3 terran'dık. 2'si proxy rax marine rush denedi. artık nasıl bir rush ise. rakibe gittiklerinde rakibin onlardan 3 fazla marine'i vardı. yine gg olduk

deliriyorum valla böle maldonadolar gelince takım arkadaşı olarak.
Mesaj tarihi:
az önce yaşadığım diyalog ;
-where are you from ?
-(ben) Turkey
-do you guys actually eat a lot of turkey there ?
-error

bir de desu'yu achievment point'de geçtim rahatladım.
bi adamla takıldık gece boyu co-op achiler için.
herif manyamış. 3900 puanı vardı.
Mesaj tarihi:
buraya koyacağıma, terran stratejiye koymuşum, buyrun efenim:

artık tanklar gitti, thor'a önem veriyorum ve bu sayede 1v3 oyun kazandım.

cannon rush yapan team mate noob, 1 drone aldıktan sonra başka birşey yapamadı. diğer toss team mate, 3 kişiye karşı direnemedi. ben de o ikisi öldükten sonra biraz bekleyip push yaptım. 3'ünü de aldım tek tek. 1v3 kazanmayı hiç beklemezdim, low plat - high gold bir oyuncuyum sonuçta. ilginç oldu paylaşayım dedim. eleştiriniz varsa da alabilirim. genel olarak neye ne basılır, ne zaman push yapılır vs onları bilsem de macro ve micro'da iyi değilim çünkü.

http://rapidshare.com/files/421937331/Dig_Site_1v3.SC2Replay.html
Mesaj tarihi:
deadwoll içindeki oyunu bırakma ve insanlardan nefret etme duygusunu çok iyi anlıyoruz. şimdi sakin ol ve "ama güzel oyun aslında olabilir gülün dikeni" diyerek yatıştır kendini.
Mesaj tarihi:
turtling yapan terrandan nefret ediyorum.
az önce yendim ama bu güne kadar rampada kaybettiğim üniteleri sanırım bu oyunda hiçkimse kaybetmemiştir.
sevmiyorum oyunun 15 dakikayı geçmesini.
kapatıyor rampayı. bekliyor. en fazla banshee deniyor ya da ufak tefek drop. onları engellersem ve rampayı geçicem diye zorlamazsam (ki dayanamıyorum 100 foodluk orduyu rampada kaybediyorum) 2. ve 3. expleri alıp oyunu yarım saat civarında rahatça kazanabilirim.
ama az önce oynadığım oyunda bile göz göre göre 2 kere bütün ordumu rampada kaybettim. allahtan exp'i geç almamıştım ve 6 wg ile onun counter'ını karşıladım.
çok yazdım neyse..
rampalar kalksa daha zevkli olacak bu pyun :D
Mesaj tarihi:
spankyah said:

desunun craft cupa katıldıgını gordm iyi şanslar !!

pek bi şansım yok ya, turnuva tecrübem neredeyse yok gibi, ama iyi dileklerin için teşekkürler.

EDIT: HAHA zaten checkini kaçırmışım bi işim çıkmıştı, ama zaten akşam OGZ turnuvası var ikisini götüremezdim heralde
Mesaj tarihi:
APM'm 86'ya çıktı, eskiden 50 60 apmyi sürdürebilince seviniyordum tehehehe. 200 apm'leri görünce dur bakalım, ben de spamlıyım dedim dün, oynanış stillini de baya etkiliyormuş.

2 koldan creep yayarken 4 basein larvasını up tutmak, orduyu tüm mapte yönetmek vs. hep o baştaki spamların eli alıştırmasıyla mümkünmüş meğer :P

SC'de level atladım, artık silverdan çıkartabilirler beni, haber salın.
  • Yeni Oluştur...