Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nevayeshirazi said:

az önce oyunu bırakmaya karar verdim ama biliyorum yarın uyanınca yine başına oturucam.

Zamanla micro macro kabiliyeti arttıkça her ırkla aynı hızda oynamaya başlayacaksın. O büyük bir sorun deil. Oyun da zaten eninde sonunda dengelenir. Daha oyun çok yeni, Heart of the Swarmda lurker eklenecek(umuyorum) zerge, daha da güzel olacak. Başka ırklara da askerler gelir tabi.

Yani sonuç olarak oynamaya devam, yarın söle custom game oynayalım. :)
Mesaj tarihi:
Ya vallahi yeter 8 dakikada 2 maç kaybettim insanlar cheeseden başka bir şey bilmiyor.. 6 pool, proxy reaper vallahi süper ya. Scout ettim yine önlemimi aldım ama yok abi kurtuluş yok, hele Xelnaga caverns gibi ufacık bir haritada. Gına geldi ya 13te gateway dikemez olduk artık 10da dikecen yoksa gg.. Sabah sabah sinirim bozuldu yemin ederim.
Mesaj tarihi:
Bunker güzel şeyde protoss oynadığım için sıkıntı tabi. Reaperlar reap edip gidiyor zealotları, hadi yine linglere karşı savunma oluyor bir nevi ama onlar da steppes gibi haritalarda affetmiyor bazen. Hadi bugün proxy barracksı ben tech lab inerken anca scout ettim biraz bende kabahat diyeceğim, açıkçası 1 dakika önce barracksı yaparken görsem de elimden bir şey gelmezdi muhtemelen, gatewayi 12de yapmaya başlayınca olmuyor.. 1v1 haritada cheese deniyor artık herkes buna alışmak gerek. Bi ben yapamıyorum şu mereti.
Mesaj tarihi:
valla yıldım ya 5 maçın 3ü zerg geldi ve 3ü de 6pool yaptı. artık 6pool master oldum ama oyundan da baydırdılar. içlerinden biri o baskıyla kapıma sunken kurup base'e tıkadı beni ama o bile arkadan anti-air yapacak kadar akıllı değildi. 3gate+1stargate ile aldım üçünü de. 3. void ray'i görünce gg çekiyorlar zaten. bakalım ne zaman patlıcak taktik sdf.
Mesaj tarihi:
patch gelişi yaklaştı. en klas ırk olarak zerg'in oyuncu sayısı artacaktır diye düşünüyorum. yetenekli adamlar kendilerini terranla harcamasın artık. o kadar basit macrolu ırklarla 10 yaşındaki çocuklar bile oynayabiliyor.
Mesaj tarihi:
aslında bana fazla denk gelmedi cheese.
200 civarı maç yaptım.
15 kere bana denenmiştir, 5 kere de ben denemişimdir.
yalnız cheese kesinlikle karşı olduğum birşey değil.
sadece toss'la karşılaştıysam base'i iyice araştırıyorum 14. probe ile. bu şekilde canon rush'a karşı önlem almış oluyorum.
proxy'lere karşı ise zaten 9. probe'u karşı base'e yolluyorum proxy yapacaksa anlaşılıyor zaten base'inden. ben de hemen saf zea'ya gidiyorum.
Mesaj tarihi:
85 apm gayet iyi bence plat için.
benim 50 caivarı.
önemli olan efektif kullanmak apm'yi.
bir de 4wg vs 4wg'de olay sentry'yi iyi kullanmakta bitiyor bence.
daha dün gece ben de kaybettim aynı şekilde ama dediğim gibi microsu iyi olan yani sentry'yi iyi kullanan kazanıyor gibi.
hatta base'inde baskın yediysen 4-5 tane probu da yardıma getirmekte fayda var bence.
Mesaj tarihi:
yok yapmıyorum hatta combatta arttı oyun başı 30 40 falan.
adam geldiğinde sentry ile kapadım falan da 1 tane yeni çıkmıştı sadece 1 force field atabildim baya yedim adamı ama pylonlarımı falan yıkınca üretimim geri kaldı tutamadım herifi aktı resmen üzerime.
Mesaj tarihi:
3 colossusla oyun aldım lan. adam roach+hydralisk swarmlamış ama. bende sadece zealot+phoneix+colossus vardı. 2 tane falan zealotum ayakta kaldı colossuslar emdi resmen. fanısıyım.
  • Yeni Oluştur...