Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 terran daha cok noob-friendly, ondan oyle geliyordur.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 3v3 Random atıyorum, ligim gold, bu abi geldi, ne biçim sistem anlamadım ki..
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Bize 3v3 bronze brackette geliyor böyle amcalar. İşin komiği 3-2yle bronzea attılar daha bronzeu geçtim silverdan adam gelmedi lol
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 3v diamond da bronzdan geçilmiyor arkadaş, bi de hep bize veriyorlar, sex oluyor
Moratio Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 nevayeshirazi said: az önce oyunu bırakmaya karar verdim ama biliyorum yarın uyanınca yine başına oturucam. Zamanla micro macro kabiliyeti arttıkça her ırkla aynı hızda oynamaya başlayacaksın. O büyük bir sorun deil. Oyun da zaten eninde sonunda dengelenir. Daha oyun çok yeni, Heart of the Swarmda lurker eklenecek(umuyorum) zerge, daha da güzel olacak. Başka ırklara da askerler gelir tabi. Yani sonuç olarak oynamaya devam, yarın söle custom game oynayalım. :)
bakas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ya vallahi yeter 8 dakikada 2 maç kaybettim insanlar cheeseden başka bir şey bilmiyor.. 6 pool, proxy reaper vallahi süper ya. Scout ettim yine önlemimi aldım ama yok abi kurtuluş yok, hele Xelnaga caverns gibi ufacık bir haritada. Gına geldi ya 13te gateway dikemez olduk artık 10da dikecen yoksa gg.. Sabah sabah sinirim bozuldu yemin ederim.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 ben o yüzden 1v1 haritalarda erken scout ediyorum supply atana kadar, proxy rax vs görüyosan zaten 2 bunker at oyun sende
bakas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Bunker güzel şeyde protoss oynadığım için sıkıntı tabi. Reaperlar reap edip gidiyor zealotları, hadi yine linglere karşı savunma oluyor bir nevi ama onlar da steppes gibi haritalarda affetmiyor bazen. Hadi bugün proxy barracksı ben tech lab inerken anca scout ettim biraz bende kabahat diyeceğim, açıkçası 1 dakika önce barracksı yaparken görsem de elimden bir şey gelmezdi muhtemelen, gatewayi 12de yapmaya başlayınca olmuyor.. 1v1 haritada cheese deniyor artık herkes buna alışmak gerek. Bi ben yapamıyorum şu mereti.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 protossan stalker çıkarmakta fayda var ilk olarak reaper cheese'den korkuyosan
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 valla yıldım ya 5 maçın 3ü zerg geldi ve 3ü de 6pool yaptı. artık 6pool master oldum ama oyundan da baydırdılar. içlerinden biri o baskıyla kapıma sunken kurup base'e tıkadı beni ama o bile arkadan anti-air yapacak kadar akıllı değildi. 3gate+1stargate ile aldım üçünü de. 3. void ray'i görünce gg çekiyorlar zaten. bakalım ne zaman patlıcak taktik sdf.
bakas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hakkaten bu zerg oyuncu sayısında epey bir artma oldu ya da bana öyle denk geliyor. 3 maçın 2si neredeyse zerg geliyor.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 patch gelişi yaklaştı. en klas ırk olarak zerg'in oyuncu sayısı artacaktır diye düşünüyorum. yetenekli adamlar kendilerini terranla harcamasın artık. o kadar basit macrolu ırklarla 10 yaşındaki çocuklar bile oynayabiliyor.
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 patchde zergün şu anki durumunu değiştiren pek bir değişiklik olmayacak ki.noobs will be noobs
novandaz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 zeanın ve reaperin uzaması illa ki zergin durumunu deistirecektir
Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Az önce lag spike yüzünden 40 marinei 6 banelinge kaybettim fmylife :/
Sage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ve gene kazandığım oyundan düştüm bu da bu haftaki düşmelere kaybettiğim puanı 140a çıkartıyor fuuuuuuuUuUUuUuU :(.
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ve nihayet platinium lige çıktım. en azından artık olmam gereken yerdeyim. diamond'a çıkmam için kendimi geliştirmem gerek.
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ulan bi kerede 5 dk dan fazla sürsün su oyun ya herkesmi cheese yapar kardeşim ulan dünden beri 50 maç attım 48 i cheese ya böle aptal bi oyuna çevirdiler
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 OYUNDA VAR ALIŞIN STRATEJİ ODA OYUNDA VAR
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aslında bana fazla denk gelmedi cheese. 200 civarı maç yaptım. 15 kere bana denenmiştir, 5 kere de ben denemişimdir. yalnız cheese kesinlikle karşı olduğum birşey değil. sadece toss'la karşılaştıysam base'i iyice araştırıyorum 14. probe ile. bu şekilde canon rush'a karşı önlem almış oluyorum. proxy'lere karşı ise zaten 9. probe'u karşı base'e yolluyorum proxy yapacaksa anlaşılıyor zaten base'inden. ben de hemen saf zea'ya gidiyorum.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi 4wp i 4wp ile tutamadım yani zealota illa zealot mu basıcaz anasını satıyım. Photon mu yapsam napsam bunun illa vardır bi antisi bi de platinde oynuyorum 85 apm iyi mi?
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 85 apm gayet iyi bence plat için. benim 50 caivarı. önemli olan efektif kullanmak apm'yi. bir de 4wg vs 4wg'de olay sentry'yi iyi kullanmakta bitiyor bence. daha dün gece ben de kaybettim aynı şekilde ama dediğim gibi microsu iyi olan yani sentry'yi iyi kullanan kazanıyor gibi. hatta base'inde baskın yediysen 4-5 tane probu da yardıma getirmekte fayda var bence.
nevayeshirazi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Oyun başında apm spam yapmıyorsan, plat protoss için yeterli apm seviyen.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yok yapmıyorum hatta combatta arttı oyun başı 30 40 falan. adam geldiğinde sentry ile kapadım falan da 1 tane yeni çıkmıştı sadece 1 force field atabildim baya yedim adamı ama pylonlarımı falan yıkınca üretimim geri kaldı tutamadım herifi aktı resmen üzerime.
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 3 colossusla oyun aldım lan. adam roach+hydralisk swarmlamış ama. bende sadece zealot+phoneix+colossus vardı. 2 tane falan zealotum ayakta kaldı colossuslar emdi resmen. fanısıyım.
Öne çıkan mesajlar