screwy Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 brnze 1. liginde gold 15. ligine tek macta cıkmanın verdigi dayanaılmaz mutluluk war.. oh bea sonunda
bakas Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Daha demin ilk kez bir high templarla 90 kill aldım, vallahi ben bile şaşırdım.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bir oyun aldım sabah, böyle her şeyi son saniyede görüp son saniyede counterlayarak kazandım resmen. İnanılmaz keyifliydi. Scouta giderken kapımın önünde tossun gatelerini gördüm, geri döndüm kapıyı kapadım repaire scv dikip marine bastım. Arka kapıdaki taşlara girdi, gözcü supply depot yardıma koştu oraya gidip orayı savundum. Akabinde saflık yapıp ön kapıya geri dönmesine önlem almadım, geldi geri bir supply yıkıp girdi içeri 5 zealotla, zealotlar ilk barrackımı yıkıp içeri girip marineleri kesti. Bu arada mara ve concussive upgrade basmıştım, 2. barrack giderken bütün SCVleri üzerine saldım, SCVlerle blocklarken Marauderlarla Zealotları kestim. 4-5 Mara oldu bu arada, koşturdum gatelere, zealotları kitelayıp kestim, 2 stalker çıktı, onların ağzına vurdum, pylonları aldım. Cybernetic Core olmadan Stargate çıkamadığını bileydim onu da yıkardım da, cahillik işte, bilmiyordum. Bodoslama baseine rushlayıp Nexus'u yıktım, bir grup probe kaçtı, onları ters köşeye yollamış, o probeları kovalarken diğer baseleri scout için yolladığım bir marauder yukarıdaki Starport'u gördü. Yukarıya koştururken basede Marine basıp Engineering Bay çıktım. Marauderlar Starport'a yetişip vurmaya başladığında 1 Void çıktı. Basei yıkmaya devam edip kendi baseime 2 turret attım, Marineleri toparladım. Marauderları bitiren son Void Ray de gelip Turret ve Marinelere ölünce adam çıktı oyundan. O andaki keyfimi tarif edemem =) Hatta aha bu da replayi http://rapidshare.com/files/417659023/Zealot_Rush_Fail_SORRY_BRO_.SC2Replay
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 izlerken mapten sinyal veresim geldi, burdaaaa laaan diye. bi de sonda void ray umudu ve husrani =(.
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Di mi, ben de bir ara sonradan kurulan basein kapısına kadar geliyorum, girmiyorum içeri resmen, vazgeçip aşağıya koşuyorum. 2 adım daha atsam ileri oyun bitecek orada =P
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 platiniyim diamondlar vuruyor ağzıma alıyorlar 16 puan, ben diamond adamın ağzını kırıyorum, hop 8 puan. pff
zodiackiller Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 az önce pvz de 8 poolu durdurup void raylarle şov yaptım aha buda replayi bakmak isteyenler için http://rapidshare.com/files/417682316/ibretlik___.SC2Replay.html
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 noobların gururu olarak noob turnuvasında ırçımı temsil ediyorum! http://www.esl.eu/eu/sc2/1on1/goldplatinum16/rankings/#/eu/sc2/1on1/goldplatinum16/rankings/
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 hergün varda premium üyelik istiyorlar sanırım
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 son 13 maçta 12 galibiyet var. tek malubiyet de cheese'den zaten. hala gümüş ligindeyim kafayı yicem. valla her maç daha gergin çıkıyorum yenilicem diye. bi golda falan çıksam da rahatlasam. burda açık ara birinciyim zaten de artık oyunlarda fazla geriliyorum. saçma ama elimde değil. plat veriyo yeniyorum, gold veriyo yeniyorum ama hala gümüşteyim.. bu arada az önce ve daha önceleri de 4wg rullaz :D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yendikce senin rankingini arttiriyor ama ligini degistirmiyor. ben de silverdan golda gecmeden bana platinden oyuncular verip "teams even" diyordu. sonra iki uc kere platinden oyunculara yenilince golda atti.
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 neyse zaten bu akşamdan itibaren 3 gün boyunca deli gibi oyun oynayacağım. eninde sonunda atar bi lige artık. bir de; 4wg'de; tabi ki karşı tarafa göre değişmekle beraber; 1xsentry, 2xzealot, 3xstalker yapıyorum.mantıklı bir oran gibime geliyor. tabi karşı taraf air gidiyorsa daha çok stalker daha az zea falan.
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 2v silverda 1-2 maç atayım dedim, resmen insanlığımdan utandım. Normal oynayan bi allahın kulu yok ya, çiz de çiz, hemde photon felanda değil ya
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oyunu kazandım score screene bastım you have left the game yazdı abi bu ne ya
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi training'leri 25 maç kala skipledim yeter eeğğ diyip, yerleştirme maçlarının hepsini kaybettim, bronze lige yerleştirdi, 2 maç oynadım şu ana kadar, ikisinde de rakip bana saldırırken bastığım üniteleri görüp oyundan çıktı. daha henüz saldırarak oyun kazanamadım. ha bi de, ilk maçımda adam protoss, ben gelişiyorum falan oyunun ilk dakikaları, bi baktım adam dibime pylon kurmuş. neyse onu aldım, marineleri keşfe yollayayım derken 2 adım gittiler 5-6 tane photon canon base'imin dibinde. artık ne amaçlıyordu bilmiyorum ama amaçladığı şeye benim 4 siege tank çıkarıp upgrade'ini yapmamdan önce ulaşamadı. haliyle dibime kurduğu o kadar şey bir hiç uğruna yandı bitti. Hakikaten, bi insanın nasıl bi amacı olabilir böyle bir hareket için? hani hesapta orayı photon cannonlarla koruyacak, arkasından da zealot basıp rush mı yapacaktı? bu mu yani? photon cannon'un neyine güveniyon lan osuruk gibi bişey.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Longshanks said: oyunu kazandım score screene bastım you have left the game yazdı abi bu ne ya oyunu kazanmanla alakasi yok onun. 2v2 oyunda kazanan taraftan ilk cikan sensen de onu diyor. "oyun bittiyse bile hala birileri var" demek istiyor galiba.
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ya score screen geldiği gibi bastım da mantıken o adam oyundan çıkmadan o ekranın çıkmaması gerekiyo.. win de gelmedi yani
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 match history'ye gir bak, gelmistir. en azindan ben oyle panik yaptigimda "win" olarak gozukuyordu.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Behlul said: 2v silverda 1-2 maç atayım dedim, resmen insanlığımdan utandım. Normal oynayan bi allahın kulu yok ya, çiz de çiz, hemde photon felanda değil ya Silverin tepesine yerleşmemle beraber goldlar gelmeye başladı, şöyle diyim goldda oynayan oyuncuların çoğu silver ve bronzedakilerden daha tahmin edilebilir oynuyorlar ve daha rahat ekarte ediliyorlar lol.
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 2v2'de hot streak 10 kasalım dedik, 9 maç aldık ardarda. 10.'da bağlantım koptu FFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUU ttnet hayır bu maçları yaptığımız adamların yarısı da 1v12v2 diamond tiplerdi. bi daha sevsen olmaz bu streak.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Biz de wowda denedik 1 sene yapamadık, sonra 2k+ ratingde 34-2 streak yakaladık ne kadar hot streak achievementi varsa aldık. O tamamen denk getirip, moda girip yapılan birşey; isteyince olmuyor :P
Öne çıkan mesajlar