Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oyunu kazandırmazdı da medivac ve stim olsaydı daha yakın olurdu 16.dakikadaki savaş ama zerg daha rahat toparlardı kayıplarını base avantajı var ve haritaya daha iyi yerleşmiş, huun yeni bir expo almaya kalkması büyük bir risk. 16.Dakikadaki savaşı hani terranın kazanması imkansız böyle o kadar geniş bir alan, full creep ı ıh ı ıh:)
Mesaj tarihi:
spartacus doğru diyor; ama...

son 2-3 gündür biraz biraz oynamaya başladım, denemek istediğim şeyler var.

açıkça gördüğüm şeylerden herhalde en önemlisi 2 factory tank basmayacaksan hiç tank basma. tek factory yetmiyor, gereksiz para israfı gibi geliyor.

medivac için gaz -2 factory tankla- oyun sonuna doğru olmadığı sürece yeterli miktarda bulunmuyor. yani tank mi medivac mı sorusu ya ikisinden işe yaramayacak kadar karışık ya da birisi şeklinde cevap buluyor bence.

pasif kalma konusunda haklısın ama zerg'e karşı bilinçli bir tercihti. baneling benim imanımı gevretiyor, tank sayısı artmadığı sürece çıkmıyorum baseden zerg'e karşı.

marauder konusunda da haklısın, orada tanklara fazla güvendim. marineler splash dmg'dan çok çekiyor, marauderlerle önde duvar örerim, tanklar arkadan hydraları temizler diye hesap etmiştim o yürümedi.

velhasılı kelam denemeler yanılmalar ve el-göz koordinasyonları derken ben geliyorum 2-3 haftaya, haberiniz olsun.

tunca sen de haklısın bro,

2000 mineral az para değil; ama orada ben en fazla 3-4 brx daha basabilirdim. 2000 in hepsi sabit bir şekilde cepte değildi zira, büyük kısmı combata gittikten sonra birikti.

benim çıkardığım sonuç şu oldu (gibi): 2 factory tank devam gene; ama tank fazla sıralamayacağım. bu arada artan gazla banshee, raven düşünüyorum. banshee ile elden geldiği kadar exp harasslayacam, 2 raven ve hunter missile basabilirsem de hiç fena olmaz.

tabii bu arada elleri de hızlandırmak lazım.
Mesaj tarihi:
Ben 2 rax 2 fact birşeyler deniyorum ama vazgeçicem sanırım bu sevdadan. 4 Blue flame ardından marine-tank birşeyler deniyorum ama eğer roach yapmadan helionları atlatabilirse ve muta giderse 9.dakikadaki pushum tam böyle 8-10 muta çıktığında gerçekleşiyor ki zor ya :/. Expansion olmadan 2 fact siege tank zor. Şu sıralar 2-1-1 deniyorum banshee harass sonra medivac tank marine stim tavsiye ederim. Ama işte 8. 9. dakikada iyi hasar vermek lazım zerge yoksa 3.base e geçtiği anda oyun bitiyor. Bu da olmazsa artık rampa 2 bunker 2 rax FE sonra 20 rax 300 marine klavyede faceroll yapmayı denicem.
Bir de banelinge karşı thor şart ya çok sert duruyorlar böyle özellikle dar alanda savaşıyorsan mecbur kalıyor thora çarpmaya armoryi kurar kurmaz upgrade e de başlamak lazım.
Mesaj tarihi:
an itibariyle 4v4 randomda diamond oldum, serüvene bronze dan başalyıp diamonda cıkmam 265 win'imi aldı :). çok enteresandır 4 el üst üste kaybedip, sonraki oyunda karşı takım teker teker oyundan cıkınca diamond oldum :)
Mesaj tarihi:
Aynı kişiyle aynı harita üstüste 2 kere geldi. Ya bıktım şu pvplerden yemin ederim yensem de yenilsem de gram zevk almıyorum. Bir de tutmuş aynı adamı atıyor klon kopya maçlar anasını satıyım.
Mesaj tarihi:
3v3 silver ligden direk platinyum ligin 9. sırasına yerleştirdi bizi :D W/L oranımız da 18-17 falandı gayet ortada. Birkaç oyun silverdaymışız gibi oynadık ama baktık yemiyo biraz daha stratejisel oynadık 21. sıraya geriledik :D
Mesaj tarihi:
evet ilk defa 2 maç üstüste kazandım dün gece.Başlayalı 3.günüm.Biraz pc takılması nedeniyle sanki laglı gibi oynuyorum ama yine de zevkli :)ha,bu arada 2 si de pvt.daha zerglere karşı kazanamadım
Mesaj tarihi:
ulan tam moralim bozuldu,baslamısken soğuyodum falan.açtım izledim tester vs idradan,testerı.direk 3 mac aldım üstüste
pvt.hehe,bronz ligde tabi yine benim gibi nooblarla oynuyorum ancak ama o da bi şey şimdilik forza tester
Mesaj tarihi:
demin tl den bi elemanla pratik yapıoduk, yendim falan herife şöle şöle yapsan tarzı bişiler dedim öneri amaçlı, öyle bi egoist çıktı ki biraz konuştuktan sonra ignore a aldı sdfsd. bidaha tanımadıım adama yardım etmeye kalkarsam terran oliim.
Mesaj tarihi:
dk itibariyle 160 puanlı bir noob brotoss olarak tsl nin streamini izleyip gaza geldikten sonra bnette 905 puanlı zergi ve 1005 puanlı terranı yendim.

tabi abartılcak bir şey değil ama daha ilk haftamı bugün dolduruyorum heralde oyuna başlayalı.

ilk maç pvz,lost temple'de 54 dk sürdü,ikinci maç pvt,jungle basin'de 1 saat 20 dk sürdü.

ilk haftalar başınızı ağrıtıcam böyle biraz k.bakmayın artık hadi yatıyorum

he,ne mi öğrendim.bugün öğrendiğim olay,harita kontrolünü elinde tutmak.terranla oynarken 6 tane observerım vardı mesela haritanın farklı yerinde,adamın yerini bariz biliyordum.zaten bilmesem stresten,korkudan falan banko yenilirdim hehe
Mesaj tarihi:
Zaaa biraz önce ünlü fransız zerg oyuncusu Momanı yendim delta quatronda.

who is moman?
http://sc2ranks.com/eu/180370/MoMaN
http://www.esl.eu/nordic/vikingcup/sc2/cup20/player/684280/
Mesaj tarihi:
Oymanq said:

Zaaa biraz önce ünlü fransız zerg oyuncusu Momanı yendim delta quatronda.

who is moman?
http://sc2ranks.com/eu/180370/MoMaN
http://www.esl.eu/nordic/vikingcup/sc2/cup20/player/684280/

2500 üstü bir diamond olarak Türk'ün gücünü görmüş demek. :)
Replay var mı üstat?
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...