Borked Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 bakas said: Keşke sınırsız mouse'um olsa da her rage yaptığımda kırabilsem. Psi storm attığım high templarların hepsi tam atacakken emp falan yediği için sanırım salak salak yürümeye devam etti attığım yere. Ben öyle işin.. bende bi sürü fazladan mouse var ama senin istedigin tarzmı olur bilemem.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 lan güzel mouseın var mı?mouse alıcam bu ara
Seele Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ya allah sizin belanizi vermesin mass marine rush nedir yenimi cikti buda.
zodiackiller Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Seele said: ya allah sizin belanizi vermesin mass marine rush nedir yenimi cikti buda. yoo epeydir var erken scout edersen sorun olmuyoda kapında biterse üzüyor :)
spankyah Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 @ barnacle Bilmek istediin herşeyi nerdeyse burda bulabilirsin. http://geekhack.org/showwiki.php?title=START+HERE+--+The+Geekhack+Mechanical+Keyboard+Guide+-+Includes+Glossary+and+Links
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 spankyah said: @ barnacle Bilmek istediin herşeyi nerdeyse burda bulabilirsin. http://geekhack.org/showwiki.php?title=START+HERE+--+The+Geekhack+Mechanical+Keyboard+Guide+-+Includes+Glossary+and+Links eyv. aydınlandım. bi işe yarıyomuş demek
Bordomavi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 30 apm li tek base terrana yenildim. MMM + tank yediğime inanamıyorum. Blistering Sands yaktın beni :)
LM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 büyük mapte 6 pool rush yaptı bebenin biri zvz de elime aldım
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Bordomavi said: 30 apm li tek base terrana yenildim. MMM + tank yediğime inanamıyorum. Blistering Sands yaktın beni :) ahaha taylan hergün silver adamdan dayak yiyor :)
Mithgor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 1 hafta oynamadım ve giderek kötü oynamaya başlıyorum gibime geliyor. diamonda çıkmak yerine golda falan düşürürse alnıma noobest diye dövme yaptırıcam... offfffff
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yaklasik 1 aydır internetsiz ve scsiz kaldiğim icin pratik olsun diye ffa ve 4v4 vs attım bu aksam el alistirmaya, silme mass marine ffa yaptım bildiğin çirkef taktiği ama lost temple gibi kücük haritalarda mükemmel işe yarıo, hele bide oyunun basinda adaya fast expand PF atınca dadından yenmio, 3 rakibide 8 raxtan basılan marineler ile sömürdüm kendimden tiksindim ne pis bi birimdir su marine ya mass adette kimse duramaz karsısında ahah. 4v4 atiim dedim ondada yeni zerg orderini göreyim dedim, ve roach tek kelime ile muhteşem olmuş, roach + hydra ordusu ile oyunu ilerletip rakibi yipratmak gibisi yokmuş nihayetinde harita kontrolünü sağlayabiliyorsun ground army e karşı, siege nerfi de güzel olmuş, zerg hata kaldırabilir bi ırk haline gelmiş biraz olsun, öle siege,marauder,thor rangeine girdiğinde anında 40/200 e düsen supply günlerinden sonra çok güzel geldi bu da tabii :P zerg keyif alınır hale gelmiş, igrenc mass marine taktiğinden zevkli bari ahah.
Lauranas Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 terran ile toss aldim. void-ray kasmis viking ler yedi gg. not: practice maci :D
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 adamın 3. katı apm, 2 katı ekonomi, 2 katı harass,1.5 katı ordu ama soktugumun ırkı turtle yapınca diger ırklardan nasıl 5 kat üstün oldugu çıkıyor ortaya. başka bi ırk da yapamaz böyle bi turtle altından girer üstünden çıkarım. ama size de ders olsun obs basma imkanı varken basmayıp rakibi hafife almamak,mal gibi dalmamak gerektigini ispatlayan bi maç oldu sabah sabah sinir bırakmadı.
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: adamın 3. katı apm, 2 katı ekonomi, 2 katı harass,1.5 katı ordu ama soktugumun ırkı turtle yapınca diger ırklardan nasıl 5 kat üstün oldugu çıkıyor ortaya. başka bi allahın kulu da yapamaz böyle bi turtle altından girer üstünden çıkarım. ama size ders olsun obs basma imkanı varken basmayıp rakibi hafife alıp dalmamak gerektigini ispatlayan bi maç oldu sabah sabah sinir bırakmadı. Download linki çalışmıyor çünkü Pati'den tıklanan linklerde & işareti problem çıkartıyor. Üsteki download linkine tıkladığınızda ve BaaL'ın downloadı başlamayacak ve gamereplays.org'un başka bir sayfası gelecek ekrana; bu sırada adres satırındaki & yazan iki yeri & olarak değiştirin, yani amp; yazısını silin. Download çalışacaktır.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ::o şöyle vereyim o zaman : www.gamereplays.org/starcraft2/replays.php?game=33&show=details&id=161360
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: ::o şöyle vereyim o zaman : www.gamereplays.org/starcraft2/replays.php?game=33&show=details&id=161360 Üstat çok tutle'lık bi'oyun değil gibi. Sen ondan çok daha agresif oynamışsın tabii, o da güç bela kendini savunmuş; senin ground army'e ağırlık verdiğini gördüğünden mara+tank gitmiş. "Neden observer kullanmalıyız" konulu örnek bir replay olmuş. (Arada yaptığı atağı nat. exp.'ın önünde son anda durdurmuşsun, adam tutle yapıyor olsa senin nat. exp. önünde combat olmaz) SC 1'den beri dikkatimi çeken birşey varsa, her zaman agresif oynayan kendini geliştirme potansiyeline sahip oluyor. Oynamaya devam ederseniz sen bu arkadaşı bi'kaç ay sonra havada karada.... Naçizane yorumum budur.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 bi kaç ay sonra ? ahahah bi kaç ay !? ahauaheah. ciddi güldüm bayagı abi. naptın sen bi kaç ay sonra yenecek. sanki avrupa 78. si ile falan oynuyoruz. bundan ala bi turtle yok, TURTLE ın sc deki manasının tam karşılığı budur, exp önünde savaşmak bi anlam ifade etmiyor, zaten savaşmacılık oyunu. sonsuza kadar baseinde durunca en çok duran kazanmıyor. o rampanın önüne yaptıgı işte turtledır tam ve net olarak. kazanamayacagını bildigin oyunda sadece terran'ın yapabileceği, bütün malvarlıgını viking tank bunker'a dayayıp rampa önünde beklemek, rakip olur da benim gibi acelecilik ederse soktugumun tankları ile orda ordusunu bitirip hurraaaa diye çıkmak baseden. rakip bile değil aslında ama easy win modunda gördüğümden öyle oldu. 2 saattir boynum agrıdıgından atkı ile oturuyorum evde, dedim belki kafam dağılır 1 el atayım, iyice ızdırap oldu bitsin diye kastım.ki stalkerlarla içeri girdiğimde 5-6 scv sini öldürdüm. exp almadıgı belli "2 kat işçim var kafan rahat olsun" mantıgıyla macro abanıp go bitir yaptık ama işte rakip terran, siegetank ve bunker gibi TURTLE YAP KAFAN RAHAT OLSUN uniteleri var. yoksa karşıdaki toss ya da zerg olsa zaten çoktan bitmişti oyun orda 135supply vs 83 supply. hata direk bitti nasıl olsa diyip obs göndermemek, halbuki alta da exp atmışım, unite de bol, para da bol, obs gönderip öyle bi 3 bunker 15 tank koydugunu görsem zaten gider 3 exp daha alır mass void basar keyfime bakardım.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 HAHAHHA ne kadar sinirlenmişsindir tahmin edemiyorum. Adam da çok düz odun misali oynamış.
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: bi kaç ay sonra ? ahahah bi kaç ay !? ahauaheah. ciddi güldüm bayagı abi. naptın sen bi kaç ay sonra yenecek. sanki avrupa 78. si ile falan oynuyoruz. bundan ala bi turtle yok, TURTLE ın sc deki manasının tam karşılığı budur, exp önünde savaşmak bi anlam ifade etmiyor, zaten savaşmacılık oyunu. sonsuza kadar baseinde durunca en çok duran kazanmıyor. o rampanın önüne yaptıgı işte turtledır tam ve net olarak. kazanamayacagını bildigin oyunda sadece terran'ın yapabileceği, bütün malvarlıgını viking tank bunker'a dayayıp rampa önünde beklemek, rakip olur da benim gibi acelecilik ederse soktugumun tankları ile orda ordusunu bitirip hurraaaa diye çıkmak baseden. rakip bile değil aslında ama easy win modunda gördüğümden öyle oldu. 2 saattir boynum agrıdıgından atkı ile oturuyorum evde, dedim belki kafam dağılır 1 el atayım, iyice ızdırap oldu bitsin diye kastım.ki stalkerlarla içeri girdiğimde 5-6 scv sini öldürdüm. exp almadıgı belli "2 kat işçim var kafan rahat olsun" mantıgıyla macro abanıp go bitir yaptık ama işte rakip terran, siegetank ve bunker gibi TURTLE YAP KAFAN RAHAT OLSUN uniteleri var. yoksa karşıdaki toss ya da zerg olsa zaten çoktan bitmişti oyun orda 135supply vs 83 supply. hata direk bitti nasıl olsa diyip obs göndermemek, halbuki alta da exp atmışım, unite de bol, para da bol, obs gönderip öyle bi 3 bunker 15 tank koydugunu görsem zaten gider 3 exp daha alır mass void basar keyfime bakardım. Terran UP olduğu için yenilmişsin izledim ben replay'i.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 yildirimokur said: HAHAHHA ne kadar sinirlenmişsindir tahmin edemiyorum. Adam da çok düz odun misali oynamış. eskiden olsa masaya 1 tane monitör zıplatan yumruğu atardım ama artık kendi mallıgımdan yenilince sakinleşmeye çalışıyorum. yinede delirdim tabi ki. herif kereste gibi oynadı ama terranın en OP oldugu bariz olan (e tabiki counteri de cok kolay) ground turtle AI ile oynar gibi oynayıp yendi benim aceleciligimden.
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: yildirimokur said: HAHAHHA ne kadar sinirlenmişsindir tahmin edemiyorum. Adam da çok düz odun misali oynamış. eskiden olsa masaya 1 tane monitör zıplatan yumruğu atardım ama artık kendi mallıgımdan yenilince sakinleşmeye çalışıyorum. yinede delirdim tabi ki. herif kereste gibi oynadı ama terranın en OP oldugu bariz olan (e tabiki counteri de cok kolay) ground turtle AI ile oynar gibi oynayıp yendi benim aceleciligimden. Doğrusu ben kendi mallığımdan yenilince sinirlenirim. Sonuçta adama sinirlenmek yersiz. Şu an PvT'de Terranın Op olduğuna da inanmıyorum.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 op değil zaten ya. bu turtle olayı için dedim op diye, bu kadar ucuza, tek basede hayvan gibi turtle yapabiliyorsun,turtle'ın bittiğinde tanklarla yavaş yavaş açılıp natural'i de cok kolay alıyosun, 2 baseli terranın turtle'ını kır kırabiliyosan, zerg toss yapamaz bunu, 200 supply da olsa girilmez o kapıdan ground unit oldugu sürece. ve çok turtle oyuncusu terran var ortalıkta, 40 apm ile koşturuyorlar. gece 2000 puanlı diamond terranı peşpeşe 5 kere yen, sonra gel bu sığıra turtle yapsın yenil, delirdim tabiki bende. çıkarken verdim ayarı manner falan bırakmadım :d
VoodooRush Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 BaaL said: op değil zaten ya. bu turtle olayı için dedim op diye, bu kadar ucuza, tek basede hayvan gibi turtle yapabiliyorsun,turtle'ın bittiğinde tanklarla yavaş yavaş açılıp natural'i de cok kolay alıyosun, 2 baseli terranın turtle'ını kır kırabiliyosan, zerg toss yapamaz bunu, 200 supply da olsa girilmez o kapıdan ground unit oldugu sürece. ve çok turtle oyuncusu terran var ortalıkta, 40 apm ile koşturuyorlar. gece 2000 puanlı diamond terranı peşpeşe 5 kere yen, sonra gel bu sığıra turtle yapsın yenil, delirdim tabiki bende. çıkarken verdim ayarı manner falan bırakmadım :d Bak şimdi onu söyleyecektim ben de :) Çok BM bi arkadaşımız çıktın sen. GG demeliydin oysa ki.
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 e değil gg falan, neresi "good" bir "game", oyunun açıgını abuse etti, bi halt etmedi oturdu saldırmamı bekledi dakkalarca, ben de aceleye geldi saldırdım, sonrada fırsat bu fırsat yallah girdi bitirdi bunun nesine gg diyeyim manner adına. gelsin hakkıyla pataklasın,macrosuyla,microsuyla ezsin eyvallah diyeyim.
Öne çıkan mesajlar