Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Gosugamers da Go4SC2 #44 ü izliyordum stream aniden offline oldu. Bir benim mi başıma geldi yoksa genel bir şey mi.
tunca Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Tyrannus said: 1300e gelemiyorum kesinlikle.1290 olunca sanki dimaga geliyor idra geliyor sdf euheuh 1400 e kasarken aynı şey oldu bana da 1390 a 4-5 kere geldim çıkamadım sonra sinirlenip terran oynadım bikaç oyun 1300 e düştüm dfgdf
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 DeathWarrioR barracksla yaparsa dediğin doğru ama supply komuşsa ümüğünü patlatırsın 5-6 tane ile Queen candır ya extra 1-2 queen ekonomiyi zorlamaz hemde çok daha seri creep yararsın aynı noktaya birden fazla tümör atarak baktınki banshee yok extrayı exp e yürütürsün olur.
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Regalya said: DeathWarrioR barracksla yaparsa dediğin doğru ama supply komuşsa ümüğünü patlatırsın 5-6 tane ile Queen candır ya extra 1-2 queen ekonomiyi zorlamaz hemde çok daha seri creep yararsın aynı noktaya birden fazla tümör atarak baktınki banshee yok extrayı exp e yürütürsün olur. haklısın ama düşün mesela adam banshee değilde reaper gelse, o zaman ling veya roach basman gereken min. ile queen bastığın için çok zor durumda kalıyosun. zaten 6-7.dk ya olan süreç için konuşuyorum ben. lair bitip overlorda speed upg yapınca, ölümüne overlord gönderebiliosun genelde. veya overseer filan tabi bunlar yine pro oyuncuya işlemez. Seperate, hacı dalgınlınlığına geldi sanırım, baneling armored unitlere 20 vuruyor. yani 500 hpli thoru yıkmak için 25 civarı baneling lazım . Ki thor büyük ünit oldugu için genelde splashı da tek başına emiyor. (0-0 upg oldugunu düşünürsek) zergin direk thor counteri yok. zerglinler iş yapıyor ancak thorun etrafında scvler varsa aptal aptal etraflarında dönüyolar, scvlere auto attack önceliği düşük verilmiş. ha thora karşı zergin yapabilceği en iyi şey neutral parasite + magic box muta, o da rakip heyecan yapmayıp direk infestorlara focus fire yapınca yalan oluyor. zerg oynuyanlar ne demek istediğimi daha iyi anlar sanırım
tunca Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 selam, etrafı scvlerle dolu thora linglerle sağ click hold position sağ click hold position yapıyortu bölece linglerler salak salak thora ulaşmaya çalışmaktansa scvlere vuruyo iyi forumlar
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 bak boşuan ağlamışsınız o kadar zaman cözümü varmış
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 scan dedigin mule yerine atiliyor, bir mule'un getirisi 270 mineral overlord dedigin 100 mineral 2 scan yerine 5 farkli yerden overlord yollarsan cok daha fazla bilgi edinirsin
bakas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Az önce son 14 maçımın 12.sini de kaybettim. Yok yani 15te 14 gittikten sonra bunun olacağı belliydi.
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Bakas nasıl oldu o, pt den diamond a yeni geçtin ondan falan mı
bakas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Soimyr said: Bakas nasıl oldu o, pt den diamond a yeni geçtin ondan falan mı Yok geçemedim bir türlü. Tamam diamonddan başka bir şey gelmiyor ama yenerken de onlar vardı hani, yine de geçemedim hala. Yalnız nasıl bir fark açmışsam hala 50 puan farkla division 1.siyim ahah. tek tesellim de o zaten.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 ya oyuna girerken bi dondu kaldı. bi dahada açılmıyor ya. delirecem ha
bakas Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vingthor said: ya oyuna girerken bi dondu kaldı. bi dahada açılmıyor ya. delirecem ha Aynı durum bende de mevcut çözebilmiş değilim. Edit: The site is down for maintenance. We'll be back soon!
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 mouse, background falan donmuyo da, hiçbişeye tıklayamıyosun, şifre girilecek yer de dahil. ööle kalıyo.
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 abi ciddi misiniz? problem benden kaynaklanıyo sanıp aninstol edip kurdum tekrar peçledim olmadı tekrar sildim tekrar yükledim şu anda tekrar peçliyodum. fakdisşit
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vingthor sil bu mesajı bence, confirming epc fail olmuş.
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 xunn çok tatlı starcraft oynuyor ben bunu gördüm demin bo7da
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Vingthor said: evet o komik zaten? öyle böyle fail degil 6 ay sonra bile quotelanmaya müsait ondan demiştim :D
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Tyrannus said: xunn çok tatlı starcraft oynuyor ben bunu gördüm demin bo7da bebeğim gizli gosu olm
Sage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 sabonis said: mouse, background falan donmuyo da, hiçbişeye tıklayamıyosun, şifre girilecek yer de dahil. ööle kalıyo. 1-Interneti kapa 2-Oyunu aç 3-Internete bağlı diilsinizden ok a tıkla 4-İnternete bağlan 5-Hesaba gir 6-????? 7-PROFIT!
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 demin inanılmaz üşüyerek uyandım. rüyamda birilerine şunu bağırıyodum 'lan şu warpgatelerden birini kapatın ceryan yapıyo ak yaa' diye...
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 silver terran yendi beni demin.müthiş skill istiyor gerçekten terran oynamak.tanklarda smart targeting kalkana kadar tankın damageı isterse 10 olsun bi halt değişmiycek
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bi terran daha aldı beni thorla.fevaxın terranını izleyen bilir.ben 165 apm adam 58.annesiyle seks yapayim böyle işin
Öne çıkan mesajlar