Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 evet, oyundan cikip sicagi sicagina yazma topikimiz olsun bu. ben basliyorum: 1-2 gun once en son oynadigimda 4-5 mac ust uste kaybetmis, oyundan sogumustum.. bugun aptal mouse padimin ustune arkasi bos (beyaz) bir faturayi koymak suretiyle huzura erdigimi farkettim ve 5te 5 yaptim =) kissadan hisse, alin verin laddera can verin.
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 colossus bastım, adam havadan geldi, gg.
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben de fast exp giden bir zerg'e çok güzel 4gate yedirdim. Adamın exp'e attack verip base'e döndüm oyunla ilgilenmedim. Herifin hatch'e attack vermişim, ben bakmıyorken de adam 10 tane falan zerg'le bitirmiş benim ordumu. Aldığım oyunu uzattım ve tabii o saatten sora herif geldi dağıttı beni. Baya gülmüştüm kendime sdfds. az önce olmadı ama bu rezilliğim unutulmasın istedim :p
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 fast exp'i doverken yanınıza 2 sentry alın, rampı fflersiniz ordan roach lign gelmez rahat rahat alırısnız hatcheryi
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 oyun başı nerde 2 sentry ayol 100 gaz tanesi
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Cuce said: fast exp'i doverken yanınıza 2 sentry alın, rampı fflersiniz ordan roach lign gelmez rahat rahat alırısnız hatcheryi sentry de vardı işte artık aldım diye direk attack verip bırakmıştım sdf. o günden sonra asla ff atmamazlık yapmıyorum nolur nolmaz diye :d bu arada longshanks 4gatede ilk pushta gayet 2 sentry 2 zealot 5-6 stalker falan oluyo sanırım :d
screwy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tuncayla oynadık ve yenildim.. evet cok garip degil ama ortamla paylasıyım istedim asdasd
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 demin turnuva yaptım ben yendim. bakalım sayfaya oturuyor mu? ee üstüne tıklayınca ufak kaldı biraz, nasıl büyüteceğiz bunu?
huun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şimdi gördüm yalnız, tunca'ya çok pis kıyak geçmişim hahaha
bakas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Az önce zerge karşı oynarken spire'ı scout ettikten sonra bastığım phoenixler karşımda 90tane hydra görünce içime kaçtı tamamen. Resmen fake atmış adam.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 xel'naga caverns'ta protossun biri beni base'e hapsetti 15 dakka boyunca, exp alamadım mineralim bitti kaybettim lol. adam normal gate rush denedi beceremeyince bi baktım 5-10 tane sentry getirmiş 15 saniyede bir force field koydu kapıma dışarı çıkamadım. bu ne lan. az önce de tvt'de bi dropla oyunu kaybettim, turret koyarım artık base'ime.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Dün 2v2'de perspective crash yedi, ben de onun baseini de geliştirdim, 70 tane zealot bastım gittim adam 10 tane void ray basmış aldı hepsini QQ Keşke stalker bassaymışım.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 geçen gün senin düştüğün oyunda da aynısı bana oldu, adam void raylerle bitirdi binalarımı ben onunkileri alana kadar.
Ravensight Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 olm olağanüstü birşey okumaya giriyorum hepimizin başına gelen şeyleri yazmışınız :(
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Geçen 3v3'te bottleneckten geçmeye çalışan, 10 küsür thor, bir o kadar tank zilyon tane mmm'e nuke yedirdim. TERRIBLE TERRIBLE DAMAGE yazdı ekranda ama team matelerim quitlemişlerdi bile. Bu nasıl?
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2v2'de takim arkadasim oyunu kaybettik diye cikti, onun base'ine dokunmadan oyunu cevirdim. rakip isyan etti. cikan takim arkadasim da fml'ledi =)
Mithgor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 4wg taktiğine yeni başladım üstüste 4 maç aldım 2'si üst liglerdendi. çıktım oyundan nasıl gaza gelmişim yakıcam herkesi dedim. işe gittim geldim, 5 maç daha attım 5'inde de gg oldum :(
Sage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 İki maçtır kazanırken dc oluyorum fmystarcraft :(
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 zvznin kitabını yazdım demin.avrupalılar ağlıyor
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 demin yuzyilin bluderini yaptim, bariz alicagim maci kaybettim 11 starport gittim, banshee yari yoldayken reaper rush geldi, dedim 2 marine var scv ler var alirim banshee yi geri cagirmadimonun yerine adamin workerlarini aldim ama 2. banshee gelene kadar bina kalmadi base de, meh bir daha once kendi base imi korumayi ve kendime aisri guvenmemeyi ogrencem
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 ya neden diamond'dakiler daha çok cheese yapıyo harbiden sinirim bozuluyo öyle yenilince, demin adamın biri baseime 2 rax atmış ben tabi 10supply'dan sonra scouta gidince anladım durumu ffffuuuuu diyerek bi bunker attım ama nafile.
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2 gündür zerg oynuyorum 1 kere terran gelmedi, şimdi terrana geçtim 2 oyun üstüste her zaman terrana yenildiğim haritada terran geldi.
Öne çıkan mesajlar