xieon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Böyle 4X diye tabir edilen turn-based kısacası master of orion 2 gibi oyunlar arıyorum. Eski yada yeni farketmez. Az önce Galatic Civilization 2'yi oynadım, iyi güzel oyun fakat hiç bir grafik arayüzü yok gibi yani ne bilim gezegene birşeyler kurarken bir animasyon bir grafik görmek istiyorum tavsiyeler için şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 space empires 5, o istediğin yok gene ama grafik harici herşeyi var. bence unutursun o istediğini oynayınca. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya çok güzel oyunlar onlar biliyorum ama ne bilim kurduğum şeyi görmek hoşuma gidiyor :D Neyse onu da indireyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Space empires 5 çok güzeldir tavsiye ederim. ÖZellikle gemi dizaynı kısmı aşmış ötesidir, gemilieri istediğin gibi tasarlayabiliyorsun yani görüntü olarak değilde modül olarak, silahlar vs olarak (lazerler,füzeler,kalkanlar, zırhlar, motor gücü vs). SAvaşları 3d olarak izleyebiliyorsun. Devasa carrierler inşa edip içine yüzlerce fighter koyabiliyorsun, çıkartma gemileri yapıp düşman uzay gemilerini ele geçirebiliyorsun v.s Grafikleri biraz yavandır ama rahatsız etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 çok isterdim ama master of orion 2 üstüne gelmedi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 supremac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 gog.com Master of Orion 1-2 paketi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar