igorum Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Ewet nebulaya giremiyorum _ifremi yaz1yorum _ifre doru hersey doru ama biraz geçince birazden tekrar deney1n diyor ne yapmam laz1m Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Nebula forumlarina ne dersin?[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, GM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 said: igorum, 04 May 2003 09:02 tarihinde demiş ki: Ewet nebulaya giremiyorum _ifremi yaz1yorum _ifre doru hersey doru ama biraz geçince birazden tekrar deney1n diyor ne yapmam laz1m server doludur..[hline]God send death end misery Preach no love of ministry Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volumedblack Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 hatta ortada your account has been blocked diyor. O server dolu oldugunda verdigi mesaj. Ya gece saatlerinde giriceksin ya da surekli deneyeceksin. (Bu arada baggio nbl forumlari kapali) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2003 nebula forumları su an kapalı sanırım[hline]ICQ: 4435695 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baron45_ Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 arkadasım sen ban yeimsissin bidaha giremessin yannıs bise yaptın galiba o hata o anlama geliyor benim arkadasada öyle oldu account silindi...[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.