Masticore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 arabam.com Cok güzel duruyor. (tu) Resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Abi araba süper hatta bi Bmw serisi kadar güzel, seri üretime girmiş mi bilmiyorum ama Türkiye'de Mazda yemez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 concept bu zaten. cok daha normal bişey gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 koltuklar belediye otobüsü koltuğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Muazzammış birde test verilerini görelim ona göre 1 tane bana 1 tane eşime 1 tanede kızlara alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Selam, Koltuklar çok yayvanmış gerçekten. Bir de teybi nerede? Ayrıca sol tarafı duvara sıfır park edip de sağ taraftaki kapıdan nasıl inilir bununla; ben orta konsolu geçmek için bacağımı o kadar açamam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi konsept araba bu, çok değişir seri üretileni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Değişse bile yuvarlak hatlı falan şık bir şey olacağa benziyor. Ayrıca şimdiye kadar iç tasarımını beğendiğim tek konsept araba ödülü veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mazda da sırf konsept üretiyor. Seri üretime gelince çekik gözlü ford focustan öteye geçemiyorlar ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Yıllardır tipinden taviz vermeyen mx5 ile rx8 var şu an piyasada. Her ikisi de içini dışını çok beğendiğım araçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 zamanında mazda kullanmış biri olarak mazda süper arabadır diyebilirim.. sağlam ve konforlu araçlar yapıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mazda 3 MPS'yi de unutmuşum. O da çok sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 senelerce mazda kullandım on numara araba yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 aynası yok lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar