Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Uygulamanın adını unuttum eski hesapta bayağı faydalı olmuştu. Google maps den yerini seçiyordun uygulamada sana yakın komsularını gösteriyordu neydi adı. Meet your neighbours gibi bişey olamsı lazımdı ama aradım çıkmadı.
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 o değil de masakari senin için masakari kız yönünde iddialar var ne diyosun?
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 nickine bastım adında Hsyn yazıyo. hiç bi hüseyin adındaki sesli harfleri atmaz. bariz feyk atmışsın orda
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 benim la hondan "setnha" ne yaptın ya
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sesimde ince zaten yoksa
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu koridoru tek savunabilirim derken aslında birinin ona yardım etmesini mi bekliyodu yoksa?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Masakari said: Uygulamanın adını unuttum eski hesapta bayağı faydalı olmuştu. Google maps den yerini seçiyordun uygulamada sana yakın komsularını gösteriyordu neydi adı. Meet your neighbours gibi bişey olamsı lazımdı ama aradım çıkmadı. abi uygulama guzelmis de kim adresini bilgilerini giriyor ki facebook'a?
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 "address book" uygulamanın adı haritadan evinin koordinatlarını işaretliyorsun sana etrafındaki diğer üyeleri gösteriyor.Bana yakın bir iki hatun var bakalım nasip kısmet
hat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 masakari kız olduğu için dotada bunca zaman kimse ona kızmadı zaten.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Masakari said: "address book" uygulamanın adı haritadan evinin koordinatlarını işaretliyorsun sana etrafındaki diğer üyeleri gösteriyor.Bana yakın bir iki hatun var bakalım nasip kısmet haa ben de arkadas listendekilerin bulundukları yeri isaretliyor sandım. karı kaldırma uygulaması deseydin ilk seferdi cevap verirdi bilenler :)
Öne çıkan mesajlar