Masakari Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Uygulamanın adını unuttum eski hesapta bayağı faydalı olmuştu. Google maps den yerini seçiyordun uygulamada sana yakın komsularını gösteriyordu neydi adı. Meet your neighbours gibi bişey olamsı lazımdı ama aradım çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 o değil de masakari senin için masakari kız yönünde iddialar var ne diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 nickine bastım adında Hsyn yazıyo. hiç bi hüseyin adındaki sesli harfleri atmaz. bariz feyk atmışsın orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 kız mısın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 heseyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 benim la hondan "setnha" ne yaptın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 biliyorum işte kız gibi oynuyodun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 sesimde ince zaten yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bu koridoru tek savunabilirim derken aslında birinin ona yardım etmesini mi bekliyodu yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Neymiş la bu feysbuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Masakari said: Uygulamanın adını unuttum eski hesapta bayağı faydalı olmuştu. Google maps den yerini seçiyordun uygulamada sana yakın komsularını gösteriyordu neydi adı. Meet your neighbours gibi bişey olamsı lazımdı ama aradım çıkmadı. abi uygulama guzelmis de kim adresini bilgilerini giriyor ki facebook'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 "address book" uygulamanın adı haritadan evinin koordinatlarını işaretliyorsun sana etrafındaki diğer üyeleri gösteriyor.Bana yakın bir iki hatun var bakalım nasip kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hat Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 masakari kız olduğu için dotada bunca zaman kimse ona kızmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Masakari said: "address book" uygulamanın adı haritadan evinin koordinatlarını işaretliyorsun sana etrafındaki diğer üyeleri gösteriyor.Bana yakın bir iki hatun var bakalım nasip kısmet haa ben de arkadas listendekilerin bulundukları yeri isaretliyor sandım. karı kaldırma uygulaması deseydin ilk seferdi cevap verirdi bilenler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar