olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 aramadım olum ben kimseyi özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ona küçük tripler at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Dile kolay abi Tam 3 gün, dile kolay... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 triplik olay kalmamış be rasmon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 reply: arayacak olsam normal ararım öyle özele vs ihtiyacım yok, false alert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi kız milleti reröre diynce öfkeleniyolar al iste.sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Osuran_boğa said: oha demekki bi trafik kazası geçirip komaya girsen 6 ay sonra kendine gelip kızı arasan "6 ay tam 6 ay beni aramadın komiksin" die cevap vericek.bi zahmet sen ara belki başıma kötü bişi geldi.hatta sen bunu kullan kıza vicdan azabı çektir başına kötü bişe gelmiş gibi uydur beni aramadın sormadın layn de ya buna benzer bir konu vardı amerikalı adam 6 aylığına avrupa seyahatine çıkıyordu ve bunu haftalarca kız arkadaşıyla konuşmasına rağmen kız tamamen unutuyordu adamın gezisini sonrasında dam işte ne e-postalarına bakıyordu ne de telefonunu kullanıyordu bu süre ierisinde kız arakdaşı abuk subuk e-postalar atıuyordu fln biri o konunu bağlantısını bulup buraya yapıştıurırsa tadından yenmez ben de tekrar okumuş olurum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 tamam tatlıya bağlandı.Nasıl olmayı başardıysam grip olup günlerce yattım , demekki kaza geçirip 6 ay komada kalıp çıksam BENİ 6 AY ARAMADIN DEFOL diyiceksin dedim.Eskisi gibi olmandan ilgilenmemenden korktum şimdi nasıl oldun hede hödö diye kıvırmaya başladı.HAHA yalandan kim ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 senko said: ayrılmak istemiyorsan üste çık direk, her zaman en etkili yöntemdir üste çıkmak. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Üste çıkıcaksın ama karşı tarafın suçluluğuna değil kendi masumiyetine odaklanarak böylece suçlu olduğunu karşı taraf kendisi farkedicek ego değil vicdan yapıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hatunun üste çıkmasını yeğliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=F2AV3cmEWX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 olitere said: tamam tatlıya bağlandı.Nasıl olmayı başardıysam grip olup günlerce yattım , demekki kaza geçirip 6 ay komada kalıp çıksam BENİ 6 AY ARAMADIN DEFOL diyiceksin dedim.Eskisi gibi olmandan ilgilenmemenden korktum şimdi nasıl oldun hede hödö diye kıvırmaya başladı.HAHA yalandan kim ölmüş arda bey olsa ya. offf epic olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Rasmon said: hatunun üste çıkmasını yeğliyorum. asdhasudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ha bir de 3 gün aramadıktan sonra eve atmaya çalışman hakkaten epic fail dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 tam 3 gün mü? olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 TAM 3 GÜN MÜ, 3 GÜN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Rasmon said: hatunun üste çıkmasını yeğliyorum. dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 seks yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar