Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Wow`da cataya kadar yapacak birsey yok,aion accountumu mu acsam yoksa bu oyunu mu denesem diye arada kaldim. Herkes aion accountunu satiyor ama warhammerda ufak ama sabit bir kitle var gibi,ne dersiniz patiler gideri var mi oyunun endless trial falan yapalim mi ?
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Endless trial yap :d zaten alacaksın oyunu 1 hafta endless trial yaptıktan sonra :d
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 dene trial'ı, kesinlikle oynanır. oynamak için en uygun dönem denebilir şu ara.
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Peki server tavsiyeniz falan var mi ? 12yildir falan mmo oynuyorum ama pek turklerle oynamaya yatkin degilim "osman kilicimi caldi" muabbeti cekmemek icin.Ama olgun bir kitle varsa degerlendiririm tabiki. Simdi clienti indirmeye basladim , wow`daki gibi recruit a friend tipi birsey var mi ikimize de avantaj saglayacak ? Varsa oyunu trialden fulle gecirirken mi lazim yoksa davetle beraber mi trial acmam lazimdi ? Varsa boyle birsey 2 kisi oynayacagiz muhtemelen o yuzden davet hos olur.
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben recruit edebilirim.Bana faydası var:) recruit a friend ile bilgiler: http://www.warhammeronline.com/recruit/index.php
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Recruitin bize hic bir yarari yok gibi duruyor.. Bunun yani sira topu topu 10 server falan var galiba ? Trial account acarken turkiyedeniz dedik indirdik.Stream opsiyonunu sectim 1.2 gb indirdi devamini oyunda gerektikce indircem dedi tamam dedim.Simdi server olarak europe secince ben artik europe muyum ? Upgrade ederken warhammeronline.com `a girip account managementtan warhammer eu key girersem yeterli mi ? war=europe gibi bi site var ama orda bisey goremedim account management falan. Wowdaki gibi degil mi US-EU cdkey olaylari ?
Harir Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Aynen.US-Eu ayrımı kalmadı artık.Tek siteden hallediyorsun işini.Hem eu hem de us serverlarında oynayabilirsin.Biz çoğunlukla karak-Norn'da oynuyoruz.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 valla ben oynuyorum ama wow dan sonra oyun çok komik geldi combat sistemi filan pq leri adam akıllı yapamıyorsun adam bulamıyorsun felan fistan çok gıcık oldum cidden wow dan sonra diğer oyunkar hep dandik geliyor nedense birde combat animasyonları çok amatörce Edit: Birde karak-norn da oynuyorum high pop diye
interperez Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 2008 Kasımdan beri war-wow tartışması/değerlendirmesi görmüyoduk. wow>war.Oyunda dandik.Oyun bir ay sonra patlıycak bu arada. Başlamayın.Diyerekten grind sevdalılarıyla aynı ortamda role-play yapmak istemediğimi belirtmiş oldum.
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 PVE istiyorsan inan bana DAOC ve GW den sonra gördüğüm en dandik PVE ye sahip War o yüzden. Bu tür işler için wow a geçiş tavsiye olunur.
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 ben 32 oldum hiç PvE için public quest mantığı var bence inanılmaz başarılı instance henuz gormedim ayrıca hiçde istemiyo insan pvp yapmaktan uyuyamıyosun WAR da
Alfred Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 War kotu demiyorum bence baya eğlenceli bir oyun ancak... RvE bence kötü amaçsız saçma... Yani bütün itemlerin RVR de kopyası hatta daha iyisi varken ianın insanın saçma (gerçekten end game instanceleri saçma) RvE kasması zoruna gidiyor.
Warhks Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 zaten warhammer oynayacaksan pve yi neden düsüneceksinki oyun tamamiyle bir pvp oyunu gelicek olan gelismede bile (rr nin 100 olucagı) pve contenti yok zaten böyle ben rvr yim pvp yim diyen bir oyunda pve'nin bahsi edilmesi sacma olur :)
mardox Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 non stop bg'den baymıcaksanız oynanır. çünkü pq'ya adam bulunmuyordu teee 5-6 ay once muhtemelen hala oyledir. ama ne biliyim... pvp olarak da bana pek tad vermedi.
Hao Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 public quest sistemi zaten tamamen güzel düşünce dandik uygulama olan bişey, önceki arkadaşların dediği gibi, pve ye değil pvp ye bakacaksın :X
Öne çıkan mesajlar